Gönderen Konu: Antalya Karting Arena  (Okunma sayısı 30778 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
  • I'm a nice guy with some nice dreams...
    • Şerifi vurdum
Ynt: Antalya Karting Arena
« Yanıtla #45 : 14 Eylül 2011, 13:27:08 »
gençler antalyadaki bu piste nasıl gidebiliriz? çok mu uzak?
bu haftasonu antalyadayım, konyaaltında rixosta kalıyorum. antalyayı bilen biri tarif edebilir mi, ya da antalyadakilerle de buluşup gidilebilirim. tabi onlar da isterse. maksat zaman geçirmek olsun.

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #46 : 14 Eylül 2011, 13:31:33 »
onur bilir. bilmezse aklını alırız.

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #47 : 14 Eylül 2011, 15:06:17 »
gençler antalyadaki bu piste nasıl gidebiliriz? çok mu uzak?
bu haftasonu antalyadayım, konyaaltında rixosta kalıyorum. antalyayı bilen biri tarif edebilir mi, ya da antalyadakilerle de buluşup gidilebilirim. tabi onlar da isterse. maksat zaman geçirmek olsun.

antalyada 3 tane güzel pist var adamım. biri bu diğer ikisi lara beachde.diğer ikisini bulmak daha kolay.lara beachi kimi sorsan gösterir.önce bi karting çaktıktan sonra gidip denizine girebilirsin. :)
neyse gelelim buranın tarifine: bu pist biraz arada kalıyor.bulması zor ama azmedersen olur. lara ile aspendos bulvarı arasında kalan bölgede.topçular ya da yeşilova mahallesi deniyor oralara. tarif etmem baya güç şu anda. ama şöyle söyleyim bak:
rixostan çıktın hemen önündeki cadde 100.yıl bulvarı.bulvarı havaalanına veya laraya gidermiş gibi doğuya doğru tamamen geçip bitiriyorsun önüne mevlana kavşağı gelecek.mevlana kavşağından laraya doğru yani sağa doğru dönüyorsun. döndükten sonra 500 mt gittikten sonra lara veya havaalanı yol ayrımı gelicek karşına.sen havaalanına gidermiş gibi sağda kalacaksın.tünele girmeyeceksin.sağdan dümdüz devam ederken tramvay yolu geçiceksin iki tane.çıktığın caddenin adı aspendos bulvarı oluyor. sunexpress kavşağını geçtikten 1km sonra ışıklar var sağa doğru yol ayrılıyor. ara sokak gibi gözüküyor ama dikkatli bakarsan arena karting tabelasını görebilirsin.oraya dön ve karting tabelalarını takip et, 1-2 km sonunda piste çıkarsın ortağam.

bundan daha güzel anlatılamazdı herhalde genç imkanlar dahilinde...

daha da bulamazsan bana canlı bağlantı yap. araba sürerken seni yönlendiririm...
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2011, 15:12:50 Gönderen: Torque »

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
    • Şerifi vurdum
« Yanıtla #48 : 14 Eylül 2011, 15:29:07 »
eyvallah... haftasonu gitmeyi düşünüyorum, dediğin yeri de anladım sanırım. laura avmye gider gibi gitcez...ama uzakmış baya...
antalyadan katılım olacak mı bu arada?

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #49 : 14 Eylül 2011, 15:32:58 »
^anlamamışsın lan neyi anladın aıs :) laura avm'ye gider gibi gitmiceksin. laura avm'ye gider gibi gitcek olsan lara yönüne dön derdim. yukardaki yazıyı okusana adam gibi. laraya doğru değil havaalanına doğru gitceksin. aspendos bulvarından sunexpressi geçtikten sonra sağa girceksin...en kolay yol bu.
lauradan da gidersin ama yukarıdaki anlatımın 2 katı karışık nerdeyse! oraya gidersen çıkarma ihtimalini görmüyorum şahsen :)
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2011, 15:34:59 Gönderen: Torque »

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #50 : 14 Eylül 2011, 15:40:13 »
Valla bir Antalya'lı olarak saygı duydum Onur'un anlatımına...
Aramızda 80 Km olmasa gelip eşlik ederdim ancak binek araç da olmayınca oraya gelip geri dönmek 4-5 saat sürecek ne yazık ki... Haftasonu için bir gelişme olursa ulaşırım ve katılırım.
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı vipercann

• Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
« Yanıtla #51 : 14 Eylül 2011, 16:47:06 »
gugılmapsten koordinat verse bilen biri mesela?

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
    • Şerifi vurdum
« Yanıtla #52 : 14 Eylül 2011, 18:41:27 »
:) bulurum ben yea
o değil de onur bahsettiğin yer perge değil mi desem yine azar mısın lan bana? :)

@başğan katılırsan connection'u kuralım
olm bi ara gamze çalışkanlar bi soner tamerler fln bunlar hep antalyanın değeriydi, nerede şimdi onlar (zımmey zımmey)
« Son Düzenleme: 14 Eylül 2011, 21:21:02 Gönderen: Safak »

Çevrimdışı vipercann

• Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
« Yanıtla #53 : 14 Eylül 2011, 20:06:05 »
gamze bi avrupa gördü bizi beğenmez oldu turanım. artık uğramıyo buralara :):)
soner desen rallici oldu işi yok artık kartingle antalyayla. istanbul maslak bebesi o artık :)

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #54 : 23 Eylül 2011, 14:50:32 »
Hani biz bu yaz birkaç pistte şampiyona yapıyorduk. Hatta ilk yarışı Bilkent'teki sayacaktık :)