Gönderen Konu: Satılık Şahin GT  (Okunma sayısı 1785 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
Satılık Şahin GT
« : 01 Aralık 2005, 20:53:05 »

Çevrimdışı Sonner

• Hunomost
    • J'Tweete
Satılık Şahin GT
« Yanıtla #1 : 01 Aralık 2005, 22:09:40 »
:shock:

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
Satılık Şahin GT
« Yanıtla #2 : 15 Aralık 2005, 11:20:18 »
olum süpermiş ya... 13 milyar :D

Çevrimdışı Daybreak

• Hunomost
Satılık Şahin GT
« Yanıtla #3 : 08 Mart 2006, 16:06:10 »
Nihahaaaa Amg mercedesin eline veriomuş HADİ LAN???
Verdiği AMG AMG bile diildir eminim %90 emekliliği yaklaşmış bi mercedestir 282 beygir güçle sen git babana töbe töbe :D
Şafak AYYILDIZ

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
Satılık Şahin GT
« Yanıtla #4 : 08 Mart 2006, 18:17:56 »
İyide bir Mercedes'in AMG olması için arkasında AMG yapıştırması olması yeter :D Hayır sen niye bu kadar sinirlendin? Sonuçta o bizim yavru kartalımız, arımız, balımız, peteğimiz. Bir Subaru geçmişliği olsun, bir alkış koparmışlığı olsun, gerek TOFAŞ işçisinin alınteri, gerek tasarlayan İtalyan mühendisin sigara külü olsun... Lütfen, Şahin GT olmak öyle kolay değil, bu işer bir yapıştrmayla, bir etiketle olmuyor, bakınız nam-ı ülkemiz sınırlarını ve okyanusları aşmış... Ayrıca M Şahin'leri de unutmayalım ;)

O değilde bence Şahin'in GT'si Doğan'ın SLX'ini yer.

Ayrıca haftaya çarşamba Eskişehir'deyiz görüşelim ;)

Çevrimdışı Daybreak

• Hunomost
Satılık Şahin GT
« Yanıtla #5 : 10 Mart 2006, 14:49:49 »
Ya tabi aslında halkımız arasında Şahine bile Amg arması yapıştıran var onları bu cesaretlerinden dolayı kutlar ve kınarım.Ayrıca benim bindiğim bi Mercedes 190E 2.3 16V Amg ile Subaru ya bile toz yutturmuşluğumuz var (Babam ve ben :D) ayrıca bu Amg ile 290km ile girilmiş radar bile var (yine babam ve ben :D) inanmazsanız hala ceza makbuzu evde duruor :D zaten azdaha trafik polisi bizi öle yelli geldirken görünce kendini dereye atacaktı :D(yoksa malum yollardan cezadan kurtarırdık anlarsınız ya :D)

Hernese Şahin için para harcayınca güzel oluor ama yani ne bilim aerodinamiği olmayan bi araba için (kibrit kutusuyla karşılaştırdım onun bile sürtünme katsayısı daha azdı :D malum el aletleri fln işi :D) gereksiz düşünüyorum...

Tabi bide bu şahinlerin M serisi var oda ayrı bir tartışma konusu.Bizim halkımız M serisi yapamıorlar arabayı.Halbuki benim gördüğüm bi Doğan M1.6!!! (buarada bu araçta 87 modeldi) Bu tabuları aşmış ve bir Doğanın Bmw olabileceğini göstermişti...
(Bu arada o Doğanın neresinden Blow-off sesi geldiğini anlayamadım.Islık sesi diğil resmen borozan öttürüodu araba ya :D:D:D)

Dediğim gibi bu şahsiyetleri kutlar ve kınarım :D

ya bu arada eskişehirde diilim ben ankarada kalıorm
Şafak AYYILDIZ