Gönderen Konu: -Fıkralar-  (Okunma sayısı 134658 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı DeThoM

• Hunomost
Ynt: -Fıkralar-
« Yanıtla #345 : 24 Kasım 2008, 18:20:07 »
Yunus bunu yapasım geldi :D
MuRaT

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #346 : 07 Aralık 2008, 23:30:13 »
TEMEL BIR YARISMAYA KATILIP KAZANIR, VE KENDISINE BIRKITAP HEDIYE EDILIR. KITABIN ADI DA DUZ MANTIK TIR.TEMEL HEDIYEYI ALIRKEN SORAR;
-bu kitapta ne yaziyo?
-okuyunca ogrenirsin...
-ben onunla ugrasamam anlat bakiim sen bana?
-ok bak simdi;senin evinde akvaryum var mi mesela-evet var...
-o zaman icinde su da vardir?
-evet var...
-içinde su varsa balik da vardir....
-evet var...
-balik varsa hayvanlari da seviyosundur sen?
-evet....
-hayvanlari seviyosan insanlari da seversin heralde?
-evet
-o zaman senin sevgilin de vardir?
-evet var
-yasli gorunuyon o zaman senin karin vardir?
-evet var..
-e karin olduguna gore de homoseksuel diilsindir?
-evet...
-bak gordun mu?... temel cok etkilenir! kitabi alir koltugunun altina eve dogru giderken dursun'u gorur... dursun sorar;
-temel o ne?
-duz mantik kitabi!
-nasi bisiy bu anlat bakiim...
-bak simdi;-sizin evde akvaryum var mi?
-yook!
o zaman sen ibnesin........
*****************************************************************************************************

Orta yaş üzeri bir İtalyan, son derece ateşli genç bir bayana aşık olmuş,aşkının karşılığını da aynı şekilde almış.
Birbirlerini çok sevmişler, birlikte olmaktan çok mutlu olmuşlar ve evlenmeye karar vermişler.
Evlenmişler...
Dışarıda olağanüstü giden işler, yatağa gelince sorun olmaya başlamış. Karısını çok seven, onu her anlamda ve her alanda mutlu etmeyi isteyen adam, yatakta bir türlü istediği sonucu alamıyormuş. Sevgileri onları çözüm arayışına itmiş.
Bir gün konuşurlarken, 'papaza danışalım' fikri çıkmış ortaya. Gitmişler papaza durumlarını anlatmışlar, ne yapabileceklerini sormuşlar. Papaz:
- Genç bir delikanlı bulun. Eline bir havlu verin, siz sevişirken, havluyu sağa-sola sallasın hafif bir rüzgar Yapsın..Karı-koca büyük heyacanla havlu sallayacak genci aramışlar, bulmuşlar. Vermişler gence havluyu atmışlar kendilerine yatağa. Delikanlı havluyu sallamış ama eşler yine uyumsuz, yine sonuçsuz. Gitmişler yine papazın yanına, papaz sorunun çözülmediğini öğrenmiş, düşünmüş düşünmüş,kocaya dönmüş:
Siz şu delikanlı ile bir yer değişin, havluyu sen salla bakalım ne olacak? Karı-koca papazdan aldıkları son öğüt ile evin yolunu tutmuşlar, koca almış eline havluyu sallamaya başlamış, genç adam da genç kadınla başlamış sevişmeye. Tabi sonuç müthiş. Kadın aylar süren susuzluğunu giderirken, bağırış çağırış ortalık inlemiş. Havlu sallayan koca iş bitince, yatakta yorgun yatan genç adama dönmüş,küçümseyici bir tavırla:
Gördün mü koçum, havlu böyle sallanır...
*****************************************************************************************************

Biri nisanli, biri metres hayati yasayan, biri evli 3 kadin konusurken erkeklerine fantezi yasatmaya karar verir, 3u de ayni seyi giyecek ve ne oldugunu birbirine anlatacaktir, kiyafet siyah deri bustiyer, jartiyer vesiyah maske olarak secilmistir,
2 gun sonra bulustuklarinda once nisanli olan kadin anlatir:
Deri bustiyeri giydim, jartiyeri taktim, maskeyi de takip nisanlima kapiyi oyle actim, beni gorunce 'sen benim hayatimin kadiniisn ' dedi ve butun  gece sevistik.
Metres olan da 'ben de giyindim, maskeyi de takip, ustume bir pardesu gecirdim, onun ofisine gittim, iceri girip kapiyi kapatip pardesuyu actigimda hicbirsey demeden beni masaya yatirdi ve butun gece sevistik.
Evli olana donerler, o da anlatir 'Ben de cocuklari anneme yolladim,isiklari kistim, jartiyer ve deri bustiyeri giyip maskeyi taktim, kocama kapiyi oyle actigimda bana 'Selam Batman, bu aksam yemekte ne var?'dedi.. :)

AyHaN ™

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #347 : 07 Aralık 2008, 23:38:17 »
düz mantık süpermiş :):):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #348 : 08 Ocak 2009, 17:06:47 »
Ateist bir adam bir gün ormanda geziyor ve etrafındaki güzelliklere bakıyormuş Evrim ne güzellikler yaratıyor! diye düşünüp mest oluyormuş. Birden arkasında kocaman bir ayı belirmiş ve onu kovalamaya başlamış Adam bütün gücüyle kaçıyormuş ama her arkasına bakışında ayının daha hızlı olduğunu fark ediyormuş. Dakikalarca süren bir kaçışın sonunda adamın ayağı yerdeki bir dala takılmış, ayı adamın üzerine atlamış, pençesini kaldırmış, tam vurmaya hazırlanırken adam
- 'Allahım! diye bağırmış.
Bir anda zaman durmuş, ayı donmuş, ormandaki nehir bile akmaz olmuş, bir anda orman kararmış ve gökyüzünden bir ışık huzmesi adamın üzerine parlamış. Çok derinden gelen ilahi bir ses adama;
-'Yıllarca bana inanmadın, yaratılışı kozmik bir kazaya bağladın, sana bu durumda yardım etmemi mi istiyorsun? Seni sevgili bir kulum mu saymalıyım?' demiş.
Adam utanç içinde:
- 'Biliyorum bunca yıldan sonra dindar biri olmayı istemem haksızlık, ama hiç olmazsa ayıyı dindar yapabilir misin?' demiş.
- 'Peki' diye karşılık vermiş ve ışık kaybolmuş.
Nehir tekrar akmaya başlamış her şey eski haline dönmüş. Ayı pençesini indirmiş, iki pençesini de göğe doğru çevirmiş ve konuşmaya başlamış;
- 'Allahım, senin rızkınla orucumu açıyorum, hamdolsun bana verdiğin nimetlere...
AyHaN ™

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #349 : 30 Ocak 2009, 15:58:53 »
Papaz bakar şaraplar eksiliyor, takip eder ve Zangoç'un yaptığını
öğrenir. Seslenir..
- Zangoç efendi, uzun zamandır günah çıkartmıyorsun.
- Doğrudur sayın peder işler işte der.
Papaz
- Olmaz öyle, gel bakalım kafese.
Papaz sorar:
- Papazın şaraplarını kim içoor?
- Duyulmoor.
- Yahu nasıl duyulmaz?
- Duyulmoor işte.
Papaz daha yüksek sesle:
- Zangooooç, papazın şarapları kim içooor.
- Duyulmooor.
- Nasıl duyulmaz aramızda bir karış yok.
- Buradan duyulmoor işte
-Peki yer değiştirelim sen seslen bir de bakalım.
Zangoç ve papaz yer değiştirirler. Zangoç ses denemesi için sorar:
- Papaz efendi Zangoç'un karısını kim götüroor?
Papaz cevap verir
- Hakket duyulmoor .. !!

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #350 : 30 Ocak 2009, 22:56:12 »
 :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
AyHaN ™

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #351 : 03 Şubat 2009, 18:06:29 »
> bir adam 15 yildir tutuklu bulundugu hapishaneden kacar. para ve silah
> bulmak icin bir eve girer.
>
> icerde genis bir yatakta bir cifti yakalar. adama yataktan kalkmasini
> emreder ve onu bir sandalyeye baglar. adamin karisini yataga baglarken
> ustune cikar, boynunu oper, sonra kalkar ve banyoya gider.
>
> o ordayken adam karisina soyle fisildar: dinle, bu adam bir kacak. su
> kiyafetlere baksana. buyuk ihtimalle hapishanede cok fazla zaman
> gecirdi ve yillardir hicbir kadin gormedi. boynunu nasil optugunu
> gordum. eger seninle seks yapmak isterse sakin karsi koyma ya da
> sikayet etme... sana ne derse onu yap. o sana ne yaparsa yapsin onu
> mutlu et cunku bu adam kesinlikle cok tehlikeli. eger kizarsa ikimizi
> de oldurur. guclu ol, tatlim seni seviyorum.
>
> karisi cevap verir: o benim boynumu opmuyordu, kulagima fisildiyordu.
> bana gay oldugunu, seni cok tatli buldugunu ve hic vazelin olup
> olmadigini sordu. ben de banyoda oldugunu soyledim. guclu ol tatlim.
> ben de seni seviyorum..

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #352 : 05 Şubat 2009, 23:12:45 »
Adam köyde bir kızla evlenmiş.>Aradan 2 ay geçmiş adamın  Almanya'ya işçi olarak gitmek için başvurusu kabul edilmiş. Bavulunu toplayıp çiçeği burnunda karısıyla vedalaşıp düşmüş Almanya yollarına. 7-8 ay sonra bir telgraf gelmiş bizim adama: Karın öldü stop.. Hemen gel stop.. Cenazeye yetiş stop.. Adam telgrafı alır almaz uçağa atlamış ve memleketine gitmiş. Eve geldiğinde bi bakmışki karısı yerde üstü örtülü herkes ağlıyo. Hemen eğilmiş örtüyü açmış:- Ah ben senin o gül yanaklarına doyamadım. Demiş yanaklarını öpmüş karısının.- Ah ben senin kiraz dudaklarına doyamadım. Demiş dudaklarına yumulmuş.- Ah ben senin memelerine doyamadım. Demiş memelerine yumulmuş.Böyle böyle derken herkesin içinde karısını halletmiş. Ama işte ozaman olan olmuş ve kadın dirilmiş. Herkes korku ve şaşkınlık içinde kalakalmış. Neyse herkes kenjdine gelmiş adamla kadın evlerinde başbaşa kalmışlar. Üzüntü sevinç korku şaşkınlık hepsi bir arada. Adam birkaç hafta sonra almanyaya geri dönmüş. Aradan 3-4 ay geçmeden bir telgraf daha gelmiş.  - Karın öldü stop.. Gelmene gerek yok stop..Bütün köy bir aydır uğraşıyoruz stop..Dirilmedi stop.

İletiler 05 Şubat 2009, 23:19:18 itibariyle birleştirildi.
İlkokul 5. sınıfta resim dersinde öğretmen,
-"çocuklar konu serbest,hayvan resimleri çizin bakayım" dedi.
10 dakika sonra küçük Ahmet el kaldırdı. Ögretmen yanına geldi. Resim kağıdının üzerinde bir sinek duruyordu. Çocuğun bu sinekten sikayetçi olduğunu zanneden Ögretmen eliyle sineği kovaladı ama hayvan hiç hareket etmedi. Biraz daha dikkatli bakınca da sineğin
gerçek olmadığını farketti. Bu bir sinek resmiydi.

Öğretmen şaskınlıkla sordu:
-Sen mi yaptın oğlum bu resmi?
-Evet ögretmenim.
-Peki bir de at resmi yap bakayım.
Küçük Ahmet öyle bir at resmi çizdi ki.
At, sanki kağıttan firlayıp çıkacak. O kadar canlı....

Şaşıran ögretmen:
-Yavrum beni hemen babana götür.. Sen müthis bir yeteneksin. Burada harcanmaman gerekir. Derhal güzel sanatlara transfer olman lazım. Babanla konuşmalıyım, dedi.

Son dersten sonra Ahmetle beraber yola koyuldular. Dar bir patikadan bir gecekonduya geldiler. İçerde, yatakta, dizlerini karnına çekmiş,üzerinde yorganı bir adam yatıyordu.
Ögretmen konuşmaya başladı:
-Geçmiş olsun efendim.
-Teşekkürler.
-Ben oğlunuzun...
-Allah kahretsin oğlumu.
-Aman böyle söylemeyin,yaptığı resimler...
-Onun yaptığı resimler yerin dibine batsın.
-Ama beyefendi böyle yetenekli bir çocuğun...
-Yeteneğine başlatmayın şimdi.
-Peki ne oldu,niçin böyle kızgınsınız oğlunuza?
-Neden olacak, dün gece eve biraz çakırkeyif geldim. Bu eşsoğlusu sobanın üzerine çıplak kadın resmi çizmiş, yandımm. . . .

« Son Düzenleme: 05 Şubat 2009, 23:19:18 Gönderen: moray »
AyHaN ™

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #353 : 09 Şubat 2009, 02:08:26 »
Çocuğumuzun adı ne olsun

Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş,annesi o aksam kızına öğüt veriyormuş.
-Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için her şeyi yaparlar eğer böyle bir şey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır. Neyse kız partiye gitmiş biraz sonra bir genç kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken genç kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen 'çocuğumuzun adı ne olsun' demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir sure sonra başka bir genç gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine 'Çocuğumuzun adı ne olsun' demiş ve genç yine panik bir şekilde kaçmış, biraz sonra bir genç daha gelmiş, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine 'çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bir şey yok daha sonra dışarı çıkıp ıssız bir yer bulmuşlar kız yine 'Çocuğumuzun adı ne olsun' demiş gençte yine bir şey yok biraz sonra genç kızın elbiselerini çıkarmış kız yine 'Çocuğumuzun adı ne olsun' gençte yine bir şey yok genç kızla sevişmeye başlamış kız 'Çocuğumuzun adı ne olsun' demiş genç yine sessiz bir süre sonra genç işini bitirmiş kız yine 'Çocuğumuzun adı ne olsun' demiş. Genç kalkmış prezervatifi çıkarıp bir düğüm atmış 'Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun'

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -----
    Tetikçi

Mafya babası haraçlarını toplaması için yeni bir tetikçi buldu. seçtigi adam sağır ve dilsizdi. Çünkü baba, bu tetikçi yakalanırsa polise fazla bir şey anlatması mümkün olamaz, diye düşünüyordu. Baba, bir gün ödemelerin geciktiğini fark etti ve tetikçiyi odasına çağırdı, bir de işaret dilini bilen tercüman buldular. Tercüman işaretle sordu:
- 'Para nerede?' Sağır dilsiz işaretle yanıt verdi:
- 'Ne parası? Benim paradan maradan haberim yok. Neden bahsettiginizi anlamıyorum.' Tercüman tercüme etti:
- 'Neden bahsettiğinizi anlamıyormuş. ' Baba 38'liği koltuk altından çekip sağır dilsizin beyninedayadı :
- 'Şimdi sor bakalım, para nerede.' Tercüman işaretle sordu:
- 'Para nerede?' Sağır
-dilsiz kan ter içinde isaretle yanıt verdi:
- 'Şehir merkezindeki parkta, büyük heykelin olduğu kapıdan girince soldan 3. ağacınn kovuğunda yüz bin dolar var.'
- 'Ne söyledi?' dedi Baba. Tercüman yanıtladı:
- 'Dedi ki, hala neden bahsettiğinizi anlamıyormuş, ayrıca o tetiği çekmek de biraz göt istermiş.'

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---
   Vazelin

Adamın biri motosiklet almış. Satıcı adama bir kutu vazelin hediye ederek 'yağmurlu havalarda bunu metallere sür, pas yapmaz' demiş. Adam motorunu göstermek üzere kız arkadaşına gitmiş.

Akşama doğru kız 'gel seni bize götürüp ailem ile tanıştırayım, hem de akşam yemeği yeriz.' demiş. Hemen arkasındanda bir hatırlatmada bulunmuş. 'Yalnız dikkat et bizim evde yemek yerken kimse konuşmaz.

Konuşan olursa o bütün bulaşıkları yıkar...' Adam 4 kişinin bulaşığından ne olacak diye düşünürken eve girdiklerinde bir de ne görsün dağ taş her yer bulaşık... Uulan bir konuşursak yandık demiş...

Yemek yerken aklına 'Ben şimdi bu kızın elini tutsam kimse bir şey diyemez.' fikri gelmiş. Kızın elini tutmuş, kimseden çıt yok.

Bir de öpeyim demiş, Öpmüş gene çıt yok.. Ulan ben bununla bu işi burada pişireyim demiş. Herkesin gözü önünde kızla yatmış ama gene çıt yok.. Adam iyice pişkinliğe vurup yahu bunun anası da güzelmiş deyip onunla da yatmış. Gene çıt yok. Tam bu sırada dışarıda gök gürleyip yağmur yağmaya başlamış. Bizimki motoru paslanmasın diye aldığı vazelini cebinden çıkardığı anda kızın babası bağırarak ayağa fırlamış.
- 'Tamam tamam koy onu yerine bulaşıkları ben yıkarım'

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- ---------
4 Rahibe

4 rahibe ölmüs ve cennet cehennem sınırında sorgulamaya alınmışlar. Sorgulama meleği demiş ' şimdi herkes sırayla dünyadayken işledigi en büyük günahı anlatsın. Sakın atmayın tespit ederiz. 1. rahibe ben hayattayken bir kere penise dokunmustum parmağımın ucuyla demiş melek hangi parmağınla diyince sağ elinin isaret parmağını göstermiş. Melek: Tamam yavrum şimdi git ve günahı işlediğin o parmağı yan taraftaki kutsal suya sokarak arın günahlarından demiş. 2. Rahibe ben hayattayken bir kere penisi tutmuştum Melek: hangi elinle demiş. Sag elini kaldırmış 2.rahibe, melek de ona gidip o elini yandaki kutsal suya sokarak günahlarından arınmasını ögütlemiş. Bu sırada 3. rahibeyle 4. rahibe aralarında fısıldaşıyolarmış. Sonra aniden yer değiştirmişler. Sorgulama meleği bunu farkederek: 'Bir dakika ne oluyor, siz niye yer değiştirdiniz ' diye sorunca daha önce 4. sırada olup 3. sıradakiyle yer değiştiren rahibe: ' İzin verirseniz, arkadaş kutsal suya g.tünü sokmadan ben bi ağzımı çalkalayıp çıkayım efendim...

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- --------- -------
Meraklı Papağan

Adamın biri sevdiği kadınla evlenmiş ve ilk geceleri. Tam sevişecekler kadın demiş ki 'aaa! aşkım şu papağan bize bakarken ben rahatça sevişemem. Adam da hemen dönmüş papağana demiş ki: Dön arkanı ve ikinci bir emre kadar sakın önüne dönme yoksa Ananı ......! Papağan bunun üzerine dönmüş ve rahatça sevişmişler. Sabah olmuş adamla kadın balayına gitmek için bavullarını topluyorlarmış. Papağanın hala arkası dönükmüş. Karı
-koca bavulun kapağını kapatamamış ve kadın adama demiş ki: Sen bunu sabit tut ki oynamasın ben dolabın üstüne çıkıp üstüne atlayacağım o zaman olur... Bunu duyan papağan aniden önünü dönmüş ve adama demiş ki: DEĞİL ANAMI SÜLALEMİ S..... BU POZİSYONU KAÇIRMAM...

------------ --------- --------- --------- --------- --------- --------- ----

Üniversite Hastanesi   :)))))

Yaslıca, ancak kadınların yaşlanabileceği kadar yaslı bir hanıma bir türlü teşhis konulamıyor. Kadıncağız yirmi sekiz gündür hastahanede yatmakta ve hiç bir sonuç yok. Belki dikkatinizi çekmiştir, üniversite hastahanelerinde garip bir hiyerarşi vardır. Ord. Prof. basta, arkasında Doç'lar, sonrasında başasistanlar ve bir iki parlak öğrenci üçgen düzende 'Vizitelere' uçarak giderler. Yine böyle bir gün ve tüm kadro hastanın başında. Ord. Prof sorar:
- Radyolojik tetkikler? Hemen filmler ışıklı panoya yerlestirilir. Sert ve kararlı bir ses:
- EKG ? Derhal 'Trase' hocanın önüne serilir,
- Eforlusu ? O da hemen açılır hocanin önüne.
- Laboratuvar tetkikleri? Her sey önceden hazirlanmistir.
- Elektroansefalograf i ?
- Buyrun hocam.
- Emar ? Disarida çektirilmis(! ) emar da konulur büyük patronun önüne.
- Sintigrafi? Anjiyo?... derken büyük şef sorar :
- Scan oldu mu ?(ingilizce telafuz ediniz) Kadından gelen cılız bir ses :
- Bi onu yapmadılar !

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #354 : 09 Şubat 2009, 06:32:01 »
Şerefsiz tercüman :):):)
Evet, uykusuz gecelerime (uyandım uyuyamadım arkadaş yaa) sponsorluk ettiğin için sana minnettarım Onurum.
kasapoglu brother

Çevrimdışı Mustafa

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #355 : 16 Şubat 2009, 23:12:14 »
Hitler ve Stalin bir barda oturmaktadırlar. Bir adam içeri girer ve barmene bunlar Hitler ve Stalin değil mi diye sorar. Barmen "Evet, onlar" der.

Sonra adam onlara dogru yürür ve sorar:
"Selam, ne yapıyorsunuz?"
Hitler cevaplar:
"3. Dünya savaşını planlıyoruz."
Adam sorar. "Gerçekten mi? Neler olacak?"

Hitler: "Bu sefer 14 milyon yahudiyi ve bir bisiklet tamircisini öldüreceğiz" der.

Adam sorar: "Bir bisiklet tamircisi mi???!"

Hitler Stalin'e döner ve der ki:

"Gördün mü, sana kimsenin 14 milyon yahudiyi takmayacağını söylemiştim!"
Mustafa KASAPOĞLU

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #356 : 15 Mart 2009, 11:40:47 »
Adamın biri işyerindeki kantinde arkadaşıyla yemek           
yerken 'Kolumun ağrısından ölüyorum, doktora gitsem         
iyi olacak' diye arkadaşına dert yanmış.           

Arkadaşı da                                                     
-'Yahu ne lüzum var, 'İleride köşedeki marketin             
cıkışında yeni bir bilgisayarlı cihaz                     
koydular. Üç YTL'ye bir jeton                                   
alıyorsun kasadan, atıyorsun, yanında                         
getirdigin idrar örneğini açılan                             
kapaktan içeri veriyorsun, on saniye                       
sonra neticeyi ve tedavi için yapman                               
gerekenleri öğreniyorsun' demiş.                               
'Gördüğün gibi ucuz ve çabuk' diye eklemiş.             
Adam hemen bir kaba idrarını doldurup arkadaşının dediğini yapmış
ve bilgisayar 10 saniye sonra yazılı olarak cevap vermiş:     
Kolunuzda bir cins eklem ağrısı olan Teniselbo oluşmuş.Sıcak
suya koyun, ağır işlerden kaçının, iki hafta sonra düzelecektir'
Memnun biçimde eve dönen adam, bir yandan bilgisayarın dediğini
uygularken bir yandan da muzurca fikirlere kapılıp bu akıllı cihazı nasıl
aldatılabileceğini düşünmeye başlamış.               

Ertesi gün olunca bir miktar çeşme suyuna                     
köpeğinden alınmış bir kılı koymuş, üstüne       
bir şekilde elde ettiği karısının ve kızının idrar   
örneklerini eklemiş. Tüm bu karışımın üzerine       
bir de mastürbasyon yapıp doğru cihazın yanına varmış. 
Jetonu atıp kabı makinaya vermiş, on saniye sonra cihazdan yazılı
yanıt gelmiş                                                 

1. Çesme suyunuz çok kireçli. Bir filtre cihazi almayı düşünün

2. Köpeğinizde kene var. Eczaneden özel bir şampuan alıp   
köpeğinizi yıkayın.                                         

3. Kızınız kokain bağımlısı. Bir psikiyatri kliniğine yatırın.

4.Karınız hamile. İkizler sizden değil. İyi bir avukat bulun.

5. Kendinizi bu yolla tatmin etmeyi bırakmazsanız kolunuzun  ağrısı geçmez....

AyHaN ™

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #357 : 16 Mart 2009, 14:58:19 »
:) eline sağlık ayhanım morayım
bi sen bide ben fıkra yazıyoz ztn buraya

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #358 : 16 Mart 2009, 15:20:51 »
eline sağlık ayhanım  :D
Başar

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #359 : 17 Mart 2009, 21:11:16 »
Bir Afrika ulkesinin
devlet baskani Rusya'ya Yeltsin'e ziyarette
bulunur. Resmi gorusmeler derken Rus ruletini ogrenir ve cok begenir.
Yeltsin'e de kendi ulkesine geldigi zaman Afrika ruleti ogretecegine soz
verir.  Bir zaman sonra Yeltsin bu ulkeye gider.
Resmi gorusmelerden sonra 'Sayin Baskanim, bana Afrika Ruleti
ogreteceginizi soylemistiniz' der.
Baskan:  - Tabi sayin Yeltsin. der
Yanlarina 6 tane birbirinden guzel ciplak zenci kiz getirilir.
Afrikali baskan:
- Iste Sayin Yeltsin bunlardan sectiginiz bir tanesi size oral seks
yapacak. Yeltsin:
- Iyi ama heyecan bunun neresinde?
Afrikali Baskan:
-  Sayin Yeltsin, bu kizlardan biri YAMYAM.