Gönderen Konu: nuri alco-tecavuzcu coskun!  (Okunma sayısı 1553 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı cadisinem

• Hunomost
nuri alco-tecavuzcu coskun!
« : 10 Temmuz 2005, 04:47:23 »
Tecavüzcü Coskunla Nuri Alço nun rollerinin arasındaki temel fark nedir ??

1.nuri alço avına babacan bir tavırla ve gazoz ikram ederek yaklaşır.. tecavüzcü çoşkun ise sıfatına yakışır biçimde giyim konusunda nuri alço pembe ipekten vazgeçmez.. çoşkun bey ise hala jean takım giymektedir.. ondan sonra da bir saat uğraşır pantolonunu iliklemek için..

2.nuri alço zengindir rollerinde.. kokain felan içer.. coşkun ise beş parasızdır.. zenginlere hizmet eder.. cigaralık sarar..

3.nuri alço filmdeki hanımlar için kısa bir süre de olsa etkileyicidir.. tecavüzcü coşkunun üzerlerinde bıraktığı etki ise asla unutulamaz..

3.nuri alço tecavüzden sonra olay mahalini terk etmez, aksine röbdoşambır giyip şarap ve puro içer.

oysa coşkun, eğer yakalanmamışsa yarı çıplak vaziyette olay mahalinden (koşarak) uzaklaşır.

4.nuri alço nun daha bi ağır havası vardır.daha çok zengin olan ve mafya babası tarzında olan adam o dur.işi sessiz ve derinden götürür.genelde yatak kullanır ama çoşkun beş parasızdır ve genelde işimi ayaküstü hallediyim çekip gideyim tarzında bi havası vardır.ve tecavüz sırasında iyi adam rolündeki kişiye(genelde bu cüneyt arkın,tarık akan,kadir inanaır olur)en çabuk o yakalınır ve filmde nuri alçoya göre daha erken ölür..

5.coşkunun sahnelerinde genellikle küçükdilini görürüz. gülüşü alçodan daha geniştir yani.

6.kısaca nuri alço planlı tecavüz üstadıdır.coşkun ise serbest dalar.ayrıca coşkun genellikle yalnız değildir.mutlaka arkadaşları da sebeplenirler ama nuri alço yatak odasında tek başına çıkarır keyfini

7.nuri alço patron tecavüzcü, coşkun proleter tecavüzcü..

8.coşkun eski filmlerin kır tecavüzcüsü süheyl eğriboz'un ,nuri alço ise salon tecavüzcülerinin en iyisi önder somer'in devamıdır.birazcık küstahlaşır avlanırken

Çevrimdışı se®k@n

• Hunomost
« Yanıtla #1 : 10 Temmuz 2005, 05:38:43 »
:mrgreen:

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #2 : 11 Temmuz 2005, 01:32:01 »
komikmiş...

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3 : 17 Temmuz 2005, 20:48:31 »
benim lisedeki takma adım tecavüzcü coşkundu.bi hoş oldum okuyunca. :D

Çevrimdışı rocknugur

• Hunomost
« Yanıtla #4 : 27 Nisan 2006, 01:54:53 »
merak ettim neden acaba :?:  :D

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #5 : 27 Nisan 2006, 02:14:34 »
ya mal bi fizik hocamız vardı.bi gün senin adın neydi coşkunmuydu dedi.bizde koptuk tabii.ne alakaysa onurla coşkunu karıştırdı herif.arkadaşlarda ağızlarına doladılar.öle yani.. :D yoksa tecavüz fln etmiyorum millete korkmayın..

Çevrimdışı rocknugur

• Hunomost
« Yanıtla #6 : 27 Nisan 2006, 02:27:55 »
bende dedim...   :lol:  :lol:  :lol: