Gönderen Konu: :)))  (Okunma sayısı 2120 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
    • http://www.efir.ws
:)))
« : 20 Mayıs 2006, 23:31:26 »

____________________Tunc_Ay Guliyev________________

Çevrimdışı aNTRoPiN GTi

• Hunomost
    • http://www.ophell.com
« Yanıtla #1 : 21 Mayıs 2006, 03:28:18 »
FERBAHCE GALATASARAYrekabeti ne zaman dogdu  1911 de  galatasaray 7 kişi feneri sahasında 7-0 yenerek basladı ki o rekabet halen devam ediyo 7 yenilen dönemlerinizde var ama ben 6-0 yendıgınıze sevındım cunku yoksa hiç bi şey olmayacak elinizde tebrikler  :wink:
THe HoRRoR GRaNDeuR
               KeNaN BaBaoĞLu

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #2 : 21 Mayıs 2006, 11:02:06 »
vaay Tuncayımız karşı saldırıya geçmiş bizde destekleyelim.
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3 : 21 Mayıs 2006, 17:07:36 »
destekleyin tabii.spor işte bu.
haydi görelim bakalım nası olcak burası.
bende bjk'nin ilklerini yaziim bari bulabilirsem.
beni en çok etkileyen ilkimiz:
"türkiye milli takımını temsil eden tek takım" ayrıca renklerimizde türkiyedir. :D

Çevrimdışı rocknugur

• Hunomost
« Yanıtla #4 : 21 Mayıs 2006, 21:44:32 »
ya ben bjk'lıları hiç anlamıyorum yani bizden (fb'nin yarısı kadar puanı zor toplayıpta sevinebiliyorlar :!:  :!:  :!:

özelliklede şenliklede toplanmalar bayrak açmalar falan neyi kutltyo bunlar :?:  :?:  :?:  
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #5 : 21 Mayıs 2006, 22:39:17 »
Alıntı yapılan: rocknugur
ya ben bjk'lıları hiç anlamıyorum yani bizden (fb'nin yarısı kadar puanı zor toplayıpta sevinebiliyorlar :!:  :!:  :!:

özelliklede şenliklede toplanmalar bayrak açmalar falan neyi kutltyo bunlar :?:  :?:  :?:  
 :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D  :D
fenerbahçe'nin 23 senedir becerip alamadığı türkiye kupasını kutluyo olmasınlar uğur :D
hadi onların kupası var siz niye çıktınız sorması ayıp???

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #6 : 22 Mayıs 2006, 00:52:32 »
Alıntı yapılan: duygu

fenerbahçe'nin 23 senedir becerip alamadığı türkiye kupasını kutluyo olmasınlar uğur :D
evet ya siz niye çıktınız....
altta kalmayıp ilği çekmek içinmi ...
ERMAN SEVDİ

ı choose to fight , ı choose to win

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
« Yanıtla #7 : 22 Mayıs 2006, 22:59:06 »
valla bi itiraf yaziim ben Türkiyeli değilim,12 senedir(1994-2006) memleketim Azerbaycandan Fenerbahçeyi destekliyorum Türk takımları içinden.buraya gelmeden önce avrupada hangi Türk takımı olsa onu desteklerdim maçları kaçırmazdım,ligi bir keyif içinde izler takımıma destek verirdim.ama 2 sene oldu Türkiye'ye geleli karşı takımlara gıcık olmaya,nefret etmeye başladım.bjk çok seviyordum,lisedeyken bir Fener bir Bjk bir de Ts forması getirtmiştim Türkiyeden.(hayatımda gs forması giymedim çok şükür).ama Türkiyeye gelince herşey tamamen değişti futbol anlayışım,ne biliim sevinme şeklim değişti.buna da Türk toplumu büyük ''katkı'' sağladı.valla bence Türkiyede futbol kültürü çok farklı (kötü anlamda) burda takımınız şampiyon olunca kutlamalar sırasında heran ölebilirsiniz,veya linç edilebilirsiniz.bence bu anlayış,bu savaş bitmeli.herkes takımını destekleyip kendi çapında sevinmeli...ben bunu anlatmaya çalışıyorum,umarım anlayanlar vardır.işte ben,gelmeden önce böyleydim geldikten sonra böyle oldum.bjk formasını severekl giyerken,trabzon formasını severek giyerken,geldikten sonra bedava verseler bu takımların formasını giyinmem valla.bu konuda suçlu ben değilim sanırım,bilinçsiz kişilerin,televizyon kanallarının katkısı büyüktür... Futbol Güzelliktir... Joga Bonito  :D

Çevrimdışı rocknugur

• Hunomost
« Yanıtla #8 : 23 Mayıs 2006, 03:02:31 »
Alıntı yapılan: duygu

duygu walla ben hiç bir fenerbahçe grubuyla sevinç gösterisinde bulunmadım :!:  :!:  :!:    (ve eminim sizden çok daha fazla sevinmeyi hakkediyoruz <malum bizim aldığımız puanın yarısını zor toplamışsınız :P>

ve bence beşiktaşlılar kupaya deil, bizim lig şampiyonu olamayoşımızı kutluyolar :!:  :!:  :!:

zaten o türkiye kupasının prestijide ortada 8)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #9 : 23 Mayıs 2006, 13:36:40 »
Alıntı yapılan: rocknugur
duygu walla ben hiç bir fenerbahçe grubuyla sevinç gösterisinde bulunmadım :!:  :!:  :!:    (ve eminim sizden çok daha fazla sevinmeyi hakkediyoruz <malum bizim aldığımız puanın yarısını zor toplamışsınız :P>
ben beşiktaşlı değilim uğur galatasaraylıyım

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
« Yanıtla #10 : 23 Mayıs 2006, 18:35:13 »
Erman avatarın kaç gündür gözükmüyor bir ara düzeltiver  :)

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #11 : 23 Mayıs 2006, 20:51:46 »
yau ben nası görünmüyo anlamadım ama nese düzeltecem olmadı eskisini koyacam napiiimm...
ne diyim ı mı diyim
b mi diyim c mi didim d mi diyim ne diyim ...
ERMAN SEVDİ

ı choose to fight , ı choose to win

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #12 : 24 Mayıs 2006, 00:59:35 »
yanlız sölemeden geçemicem ilk foto güzel hakkatende :) ben baya güldüm görünce... doğruya doğru :)