Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
ermanın kısa olsaymış iyi olurmuş üşendim vallahi okumaya... :cry:
gerek yok hepsini okumaya... bildiklerimden bazılarını gelin, ben size anlatıyım :idea:ermanın kısa olsaymış iyi olurmuş üşendim vallahi okumaya... :cry:
gerek yok hepsini okumaya... bildiklerimden bazılarını gelin, ben size anlatıyım :idea:ermanın kısa olsaymış iyi olurmuş üşendim vallahi okumaya... :cry:kardeşim zaten senin böle bi potansiyelin olduğunu biliyoruz ama keşke emeğe saygı olarak okusaydın yauu...ona göre yazsaydın bişeler...
yazı o kadar uzun değil aslında erman copy paste yaparken yazıyı iki kere yapıştırmış,yarısında tekrar başlıyo ama boşuna zahmet etmiş, yalan onların hepsi
denicem olmazsa yakana yapışırım ermanım
gerek yok hepsini okumaya... bildiklerimden bazılarını gelin, ben size anlatıyım :idea:ermanın kısa olsaymış iyi olurmuş üşendim vallahi okumaya... :cry:kardeşim zaten senin böle bi potansiyelin olduğunu biliyoruz ama keşke emeğe saygı olarak okusaydın yauu...ona göre yazsaydın bişeler...olm vakit kaybı denen bişi var yani... bildiğim şey yüzünden neden vakit kaybediyim ki
yalnız bu burç muhabbetini sakın akıllı kızlar üzerinde denemeyin, feci ters teper