Gönderen Konu: salak kız nası tavlanır ???  (Okunma sayısı 3580 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
salak kız nası tavlanır ???
« Yanıtla #15 : 27 Mayıs 2006, 00:48:08 »
Alıntı yapılan: zerotwo
yalnız bu burç muhabbetini sakın akıllı kızlar üzerinde denemeyin, feci ters teper ;) :)
bitane akıllı göster alkışlayacam :P
tabi ki ben :D

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
  • I'm a nice guy with some nice dreams...
    • Şerifi vurdum
« Yanıtla #16 : 27 Mayıs 2006, 12:49:13 »
Alıntı yapılan: zerotwo
. "kesin birşey söylemem için doğum yerini bilmem lazım, ama sanırım 19 ile 23 Ekim arası bir tarih çünkü Mars her yıl bu tarihlerde Akrep burcunu etkisine alarak astrofizyolojik semptomların gelişmesine neden olur buda sana aşırı duygusallık olarak geri döner." diyin. Bir taşla kuş katliamı yaptınız. Bu konuşma sayesinde hem kıza inanılmaz derecede astrofizik bildiğinizi, hem onunla aşırı derecede ilgilendiğinizi hem de onun aşırı duygusallığının (Unutmayın bütün kızlar kendini aşırı duygusal sanar) kaynağını kanıtlamış oldunuz. Kızın gözünde artık ilahsınız..

direk ziyan...bir kızın bu muhabbetten etkileneceğini düşünmek bile kızlara hakaret. zira bu işler böyle olmuo; kasışla olmaz.kitapla olmaz. olmaz işte.öff.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #17 : 27 Mayıs 2006, 19:01:33 »
[/quote]direk ziyan...bir kızın bu muhabbetten etkileneceğini düşünmek bile kızlara hakaret. zira bu işler böyle olmuo; kasışla olmaz.kitapla olmaz. olmaz işte.öff.[/quote]
doğru yoldasın Turan ;) :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #18 : 27 Mayıs 2006, 23:41:54 »
:shock:  söylecek söz bulamıyorum :shock:
--Zeyno--

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #19 : 28 Mayıs 2006, 00:59:04 »
zeynepe katılıyorum, nasıl böyle düşünebilirsin turan şaştım vallahi... insan konuştukça kültürü belli edebilir... öyle sadece görünüşle (ki sanırım onu kastettin) olmaz bu işler  :?
Başar

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
  • I'm a nice guy with some nice dreams...
    • Şerifi vurdum
« Yanıtla #20 : 29 Mayıs 2006, 00:02:25 »
hajım konuşma da burçlardan konuşmak yerine konuşmamayı tercih ederim. muhabbeti açıldıgım yerden uzaklaşırım. bi de fal var. iyi baktıgımı söylüyolar. fanlarım var. fala bakarım ama kendi falıma baktırmam

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #21 : 29 Mayıs 2006, 09:43:57 »
Alıntı yapılan: Turan
hajım konuşma da burçlardan konuşmak yerine konuşmamayı tercih ederim. muhabbeti açıldıgım yerden uzaklaşırım. bi de fal var. iyi baktıgımı söylüyolar. fanlarım var. fala bakarım ama kendi falıma baktırmam
la nolur baktır laaaa....
bu arada arkadaşlarım bunları ciddiye almıyorsunuz inşallah zira ben ciddiye aldığınızı düşünmeye başladım ....
bu arada duygu alkışlardım ama ben hala buna inanmıyorum ...
anladın sen anladın :P
ERMAN SEVDİ

ı choose to fight , ı choose to win

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #22 : 29 Mayıs 2006, 14:53:33 »
anlamadım yaa :) ben yanlış anlaşıldım sanırım. turan böyle muhabbetlerle iş yürümez demiş ben de doğru tespit dedim, burç fal falan boş şeyler bunlar manasında yani. ciddiye de almıyoruz tabi ki ;)