Günaydıııııııııın! şu an sınıftayım, A11 sınıfı beşinci quizlerini oluyo. bi gözüm sürekli üstlerinde, henüz bi kopya girişimi olmadı. sert yüz ifademden çekiniyolar zaten biraz. az önce kızın teki- burada kızı biraz anlatmak istiyorum. kız bizim tiki dediğimiz, giyinip süslenip her sınava geç gelen, aptal sarışının esmer hali- işte bu kızcağız yine sınava geç geldi, mecburen en öndeki boş sıraya oturdu. listening kısmı bittikten sonra kalktı en arkadaki sıraya doğru gitti. o sıra da diğer iki sıranın tam ortasında - sınav düzenini bilirsiniz- kafasını kaldırmasa bile görür yani sağdakinin kağıdını. bana sormadan kalkıp gittiği için bi ayar oldum zaten, dedim napıyosun sen, buraya oturucam dedi, hayır olmaz dedim, sırayı biraz çekerim bu tarafa dedi. bi süre sessizlik oldu, düşündüm çünkü bu sırada. hadi germeyeyim ortamı, gözümün önünde çekemez nasıl olsa dicem ama yine rahat oturamıcam sürekli onu izlemek zorunda kalıcam bir; zaten uyuz oluyorum kıza hem bana sormadan kalkmış gitmiş bi de ben hayır dememe rağmen ısrar ediyo, sinirimi çıkarmam lazım iki; o yüzden yine hayır oturamazsın dedim. 'ama ben en önde oturamıyorum' dedi bu sefer. al işte, bunu da hiç anlamıyorum! bilen varsa açıklasın bana bunun mantığını. neyse, dedim o zaman başka birisiyle yer değiştir, ama baktı kimse kıpırdanmadı bile, kuzu kuzu geldi önüme oturdu. ben de haftanın ilk zaferini kazanarak son haftaya iyi bi başlangıç yapmış oldum.
Zirve Üniversitesi İngilizce Hazırlık Okulu 205 no.lu sınıftan selamlar, sevgiler