Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 79 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim, doğum gördüm sevindim, ölüm gördüm ağladım üzüldüm. Tabi bunların üçü de kesinlikle hayatın en önemli ve değişmez gerçekleri...
Alıntı yapılan: firdevss - 20 Eylül 2011, 01:33:05 2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim, doğum gördüm sevindim, ölüm gördüm ağladım üzüldüm. Tabi bunların üçü de kesinlikle hayatın en önemli ve değişmez gerçekleri...Düğünlerin hayatın en önemli ve değişmez gerçeği olması?
duygu bende varım beraber çok zaman geçirememiş olsakta seni seviyorum kıyamam
duygu sana kolay gelsin bajım.kaç sene kaldı yüksek lisansa? burda devam etme şansın yok mu?
Alıntı yapılan: vipercann - 19 Eylül 2011, 16:38:42duygu sana kolay gelsin bajım.kaç sene kaldı yüksek lisansa? burda devam etme şansın yok mu?eyvallah Burak daha yeni başladım ama sorun yüksek değil, imzaladığım sözleşme ve istifa ettiğim zaman başıma gelecekler neyse ya sinirim geçti zaten, sakinledim, güzel buralar
Ahura Mazda seninle olsun.
Alıntı yapılan: firdevss - 20 Eylül 2011, 01:33:05 2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim Düğünlerin hayatın en önemli ve değişmez gerçeği olması?
2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim