Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3452992 defa)

0 Üye ve 86 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #450 : 20 Ekim 2008, 03:32:06 »
Sevgili Günlük; az önce Material Science hocasının nete koyduğu ödevi ve sınav tarihini öğrendim.
Yıkılmış durumdayım, henüz adam akıllı başlayamadığımız dersin sınavı haftaya.
Ayrıca az önce öğrendiğim ödevin teslimi de tam da tahmin ettiğin zamanda :S
Neyse günlük, senin de moralini bozmayayım. Yatayım da yarın 9'da şu derse bari gideyim...
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #451 : 20 Ekim 2008, 19:40:53 »
Hacı bebeğim,

İşten ayrılıyorum, son haftam. Daha kesin olmasa bile çok acayip süper bir işe girebilirim. Girersem askere de gitmem. Heyecanlıyım adeta. Ayrıca insanlıktan çıktım saçımı kestirmeyeli iki ay oldu.

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #452 : 21 Ekim 2008, 03:04:13 »
Sevgili Günlük;

ToCA diyorum başka bir şey demiyorum.
İçinde bulunduğum ruh halini ilgili arkadaşlar anlayacaklardır...
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #453 : 21 Ekim 2008, 03:44:49 »
Günlük, az önce ToCA'dan yeni çıktım. Çok güzel yarışlar yaptık. En yakın zamanda LAN Parti yapmamız lazım. Öcal geldiğinde gerçekleştirilecek etkinlikler listesine ekliyorum.
« Son Düzenleme: 21 Ekim 2008, 13:15:04 Gönderen: basarsoy »

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #454 : 21 Ekim 2008, 14:26:47 »
sevgili gunluk nur topu gibi kız dayısı oldum :D çok farklı bi duyguymuş bu herkes tatsın isterim.. bu aralar sürekli yiğenimin yanındayım foruma girmem zor gibi hadi kendine iyi bak :)
AyHaN ™

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
« Yanıtla #456 : 21 Ekim 2008, 18:45:55 »
Günlük bugün Nanoteknolojiyle ilgili bi konferans vardı,adamlar neler yapıyolar dedirtti resmen.
Akşamki maça odaklanmış durumdayım yine de.4 gol mü 5 gol mü yeriz onu düşünüyorum.
Shootmyride.org

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #457 : 21 Ekim 2008, 19:06:50 »
wala bende fener maçını bekliyorum heyecanla :D
yahu şu gumball hakkında bilgisi olan arkadaşlara sesleniyorum!!
bu aralar türkiyeye gelmiyormu?bizde katılsak olmuomu?parası neyse verecem walla canıma tak etti
:D
ѕη

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #458 : 21 Ekim 2008, 19:38:46 »
Selim, Gumball Türkiye'ye bir daha zor gelir. Zaten 2007'deki olaylardan sonra Gumball alternatif rotalara yöneldi.

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #459 : 21 Ekim 2008, 20:32:32 »
gumball içimde kanayan bir yara. o arabaların üzerinden kaymalar falan. of.

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #460 : 22 Ekim 2008, 09:16:51 »
Selim, Gumball Türkiye'ye bir daha zor gelir. Zaten 2007'deki olaylardan sonra Gumball alternatif rotalara yöneldi.
:( niye yaaa haksızlık var!
ѕη

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #461 : 22 Ekim 2008, 09:41:03 »
yaa günlük 2 gündür çok sıkıntılıyım kafamdan atamıyorum sürekli aklıma gelio  :-x
pazar gecesi evden çıktık arkadaşlarla pes09 oynamaya gidiyoruz,bizim sokagı geçtik samur sokakta ilerliyoruz kaldırımlarda arabalar park edilmiş herzamanki gibi.bir anda tam yanında geçtiğim arabaların arasından yola bişi fırladı kii frene basamadan sol ön ardından arka lastik onun kemiklerinin çıtırtıları eşliginde zıpladı..işte onda keşke aynadan bakıpta neden oldugum acı durumu görmeseydim.. :'(
hala kulagımda kedi sesleri var  :-x  :-x
ѕη

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #463 : 22 Ekim 2008, 13:14:47 »
:( niye yaaa haksızlık var!

2007'de Gumball rotasında Türkiye de vardı. Yarış her zamanki gibi İngiltere'den başladı. Otomobiller denizin altından Fransa'ya geçti ve Almanya'ya yöneldi. Amaç Almanya'dan uçakla Türkiye'ye varıp yeniden Avrupa'ya dönmekti ama Alman polisi çok acımasız davranarak yakaladığı tüm araçları bağladı. Ardından Alman hükümeti havaalanına ulaşıp uçağa yüklenen araçların Türkiye'ye varmasını engellemek için uçağa kalkış izni vermedi ve Türk makamlarına da uyarı içerikli bir bilgi mesajı yolladı. Tabi bu sırada sürücüleri taşıyan uçak çoktan inmişti. Sözde program şöyleydi; Sabiha Gökçen Uluslararası Havaalanı'na inilip yakın olduğu için Istanpul Park'ta ufak bir etkinlik yapılacaktı ve sonrasında Bağdat Caddesi geçilecekti. Daha sonra da köprü geçilerek konaklama yeri olan Çırağan Palace'a ulaşılacaktı. Önce Istanbul Park iptal oldu, sonra da geri kalan tüm program. Sürücülerle Çırağan'da görüştüm (zaten organizasyonda görevliydim), hatta Xzibit'le fotoğrafım var. Neyse Alman hükümeti en sonunda uçağa kalkış izni verdi ve araçlar Yunanistan'a indi. Sürücüler de otobüsle yola çıkıp İstanbul'dan Atina'ya gitti. Yarışın Avrupa kısmı da pek iyi gitmedi ve ölümle sonuçlanan bir kaza oldu. Kazadan 2 gün sonra da Gumball yönetimi yarışı iptal ettiğini açıkladı. Gumball için kötü bir yıldı. Bu yıl Avrupa'da barınamayacaklarını anlayan Gumballcılar Amerika ve Çin'e yöneldi. Daha fazla bilgi için sitelerini ziyaret edebilirsin.

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #464 : 23 Ekim 2008, 00:15:42 »
abi maşallahın var.. :)
AMŞ