Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 97 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günlük, insanları maskelerinin ardındaki yüzleriyle görmek iğrençmiş..
Günlük, kafam kırılacağına kalbim kırılsın Çok bireyci bir laf oldu ama napalım hastayım iyileşmeliyim.Hastayken sevgi bile gösterilemiyormuş günlük...
İşletim sistemin neydi maslan yoksa windows mu?
Alıntı yapılan: Mustafa - 11 Ocak 2009, 01:33:44İşletim sistemin neydi maslan yoksa windows mu? Söylemeden duramadım Linux, üzerine virüs yazılmaya değmeyen bir işletim sistemi. Şifayı kapanlar xp bu arada, vistaya birşey olmadı. Ayrıca adamı da tebrik ettim iyi yazmış, görev yöneticisini, kayıt defterini açtırmamak gayet başarılı.
Alıntı yapılan: M. Aslan - 11 Ocak 2009, 01:42:06Alıntı yapılan: Mustafa - 11 Ocak 2009, 01:33:44İşletim sistemin neydi maslan yoksa windows mu? Söylemeden duramadım Linux, üzerine virüs yazılmaya değmeyen bir işletim sistemi. Şifayı kapanlar xp bu arada, vistaya birşey olmadı. Ayrıca adamı da tebrik ettim iyi yazmış, görev yöneticisini, kayıt defterini açtırmamak gayet başarılı. Günlük bir bilgisayar mühendisi adayının şu söylediklerini ben duymadım sen de duyma.