Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 81 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: basarsoy - 08 Nisan 2009, 12:36:13Ali Sami Yen'de buluşalım Turan?!gitsek bile, ayrı yerlerde olurduk başarım bulabildin mi bilet tükendi diyolar?
Ali Sami Yen'de buluşalım Turan?!
Günlük çok hastayım bi bilsen fena üşütmüşüm midem bulanıyor yemek yiyemiyorum ve su sayede sigarayı da bıraktım iki gündür içmiyorum ve nefret ettim sigaradan galiba artık içmem daha.... Günlük bi de fuarda iş buldum kendime 4 gün orda çalışacağım. Haftaya da sınavlar var....
Alıntı yapılan: firdevss - 08 Nisan 2009, 21:59:25Günlük çok hastayım bi bilsen fena üşütmüşüm midem bulanıyor yemek yiyemiyorum ve su sayede sigarayı da bıraktım iki gündür içmiyorum ve nefret ettim sigaradan galiba artık içmem daha.... Günlük bi de fuarda iş buldum kendime 4 gün orda çalışacağım. Haftaya da sınavlar var.... Geçmiş olsun Firdevs. Sigara konusunda açıklama yapmak istiyorum En son sigaramı 17 Kasım 2008'de içtim "Bırakıyorum" dedim ve bıraktım. İşin kötüsü Özgür gibi bişi oldum lan ben. Sigara dumanından kaçar oldum, yürürken önümde biri içiyorsa hava koridorundan yararlanmaz oldum, sigara içilen masalardan kalkar oldum, duraklarda sigara içenlere söver oldum.