Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3450916 defa)

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #1560 : 22 Temmuz 2009, 22:53:56 »
Ben burdayım :)
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #1562 : 23 Temmuz 2009, 22:54:07 »
Merhaba Öcal naber nasılsın? Günlük sen nasılsın yaaa epeydir yazamıyorum işten günten vakit bulup da :(

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1563 : 24 Temmuz 2009, 00:36:09 »
bence yazmalısın, günlüğü merakta bıraktın firdevs.

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1564 : 24 Temmuz 2009, 13:56:19 »
Günlük, madem laf senden açıldı yazayım bişeyler.
Bu aralar sinirlerim bozuk biraz. Misalen harçlara gelen zamlar... Bu sene okulu uzatmamın şerefine zaten zamlı ödeyecektim. Şimdi dönemlik 500-550 TL civarında para ödemem gerekiyor eğitimimi devam ettirebilmem için. Bir sürü planlarım vardı, hepsi bitti artık. Paraya endeksli dünya malum. Okula gidip geliyorum, derslere girmiyorum, sınavları sallamıyorum, tatile gitmiyorum. Eeee napıyorum?? Kitap okuyorum (entel havaları), ToCA oynuyorum (çok pis geliyorum, duyurulur)... ve bir sürü boş şey. Dolduralım bu boşluğu günlük. Ama nasıl??? :):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı şebnem

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1565 : 24 Temmuz 2009, 17:02:17 »
E madem harçlar zamlanmış, niye derslere girmeyip sınavları sallamıyosun kasapoğlu? Mazallah bi terslik olup da o dersleri tekrar almak zorunda kalmayasın :):)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1566 : 25 Temmuz 2009, 01:44:08 »
kasapoğlu senin de naptığın belli değil, geçen dönem canın çıktı bilmem kaç tane dersi vericem diye, hala boşluk doldurma peşindesin, ne iş?

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1567 : 25 Temmuz 2009, 17:19:56 »
:):):):) Bu dersler İngilizce dersleri seneye de yaz okulunda alabilirim bunları. Risk her zaman vardır bu kadar temkinli olmaya gerek yok. Geçen dönem verdiğim derslere saysınlar :):):) Sanırım durum şu: Senelik ders geçme kapasitem doldu.
kasapoglu brother

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #1568 : 26 Temmuz 2009, 00:51:22 »
Günlük ben yatıyorum hadi herkese iyi geceler :)

Çevrimdışı f1emre

• Hunomost
« Yanıtla #1569 : 26 Temmuz 2009, 13:09:59 »
Sevgili günlük,
Bugün okulda yaptığımız uçağın 3. uçuş testi için sabah 7:30da okula gittik. Zaten 3te yatmıştım. Neyse toplandık gittik THK'ya. Ancak sorunlar arabadan iner inmez başladı. Uçağın kumanda kanallarında sorun vardı.15-20 dakika tekrar ayarlandıktan sonra, uçuş için piste çıktık. Sonra ilk kalkış için tam gaz verildi. Yalpalasa da kalkış başarılı oldu hem de 2.5 kg yükle. Birinci turu attıktan sonra, ikinciyi oldukça rahat bir şekilde attı. Yere de biraz sert inse de güzelce indi. Sonra azalan pili dolu pille değiştirip bir daha deneyelim dedik, keşke demeseydik. Nerden bilelim elimizde kalacağını ... 2. deneme için piste geri geldiğimizde aletin hızının yetersiz geldiğini fark etti pilot ve uçuştan vazgeçti. Ancak uçak geri gelirken, "Bunun hızı yeterli" diyip tekrar uçuşa geçti ancak uçak bir türlü yükselemedi. Uçağı havada geri döndüreyim derken perdövites hızının(Stall hızı) altına da düşürünce uçağı olduğu gibi yere yıkıldı alet. Tam da burunun üstüne dik bir şekilde çakıldı, ve tam da asfalta gelmiş. Bir kaç metre ileri ya da geri çakılsa toprağa gelcekti. Böyle olunca gövde tamamen dağıldı hatta motora bile zarar vermiş gövdenin bir kısmı. Ama moralimiz çok bozulmadı. Yedek gövdemiz var ve en azından bu gövdenin uçtuğunu gördük.

Bye

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #1570 : 26 Temmuz 2009, 22:33:55 »
Günlük... Naber lan?
Ben mi? Durgun gibi... Planlı yaşamın verdiği durgunluk işte. Hayat sorunsuz artık. Aslında sorunlu dersin anlatsam, ama kim takar. Taktık da noldu =) Umursamaz hayatın içinde umursamadan yaşıyorum. Bazen iyi olmadığımı söylüyorlar ya... Neye göre kime göre... Belki de iyi olmak benim için iyi değil. Yastığa kafamı koyduğumda ben uykudan başka bir şey düşünmüyorsam, hiç bir şey hissetmiyorsam, kötü mü olmam gerekir. Neyse lan benim keyfim iyi böyle.

Ha bu arada beni çekebilecek bir ev arkadaşı tanıyorsan haber ver.

Hade selametle...

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #1571 : 28 Temmuz 2009, 08:33:15 »
Günlük,

Yarın vize görüşmem var. Belgelerimi hazır ettim, İstanbul'a geldim. Saat 11 gibi son belgelerimi almaya bu aracı şirkete gideceğim. Şirket Beşiktaş'ta olduğu için Kavacık'ta inip servise binmem gerekiyordu, fakat çok deli uyumuşum. Esenler'de gözümü açtım ve servis söforü abilere Beşiktaş'a alternatif yol notu sordum. Beşiktaş otobüsü 7.15'teymiş, ben de Mecidiyeköy'e bindim, oradan 30M ile Beşiktaş iskelesine geldim. Çarşı'nın havasını bi' soluduktan sonra Barbaros Starbuck'a geldim ve bir adet caramel macchiato bir tane de kepekli puf aldım. Karnımı doyurdum ve dizüstü bilgisayarımı çıkarıp ttnet'in kablosuz internet hayratından internete eriştim. Bir süre daha burada oturup Kartal Yuvası'ndan yeni sezon formalarımıza çıplak gözle bakacağım, büyük ihtimalle çubuklu formayı alırım. Bayern'in beğenmediği baklava tasarımını Baba Hakkı'nın kazağı, Atatürk'ün hırkası diye Beşiktaş taraftarına yutturmaya çalışan yönetimin ve Adidas'ın abv. 100. yıl formalarını özledim Günlük. O değil de, şaka maka sizlerle son günlerim, çoğunuzu gitmeden bir daha göremeyeceğim. Turan usta İstanbul'dayım, görüşelim ama takımı çıkar şortla gel. Ender bebeğim telefonunu bekliyorum.

Saati de sekiz buçuk ettik. Yeni vampirli seriye başladım Günlük. 16 yaşında bir liseli kızın vampir oluşunu ve akabinde gelişen hikayeyi anlatıyor. Türkçe'si "İşaret" sanırım (İngilizce aslını okumak isteyenlere not: kitap liseli kız uslubuyla yazılmış). 5. kitabı bu sonbaharda çıkacakmış.

Balkonda oturup Barbaros trafiğine ve işine gücüne koşuşturan insanları seyretmek istemiştim fakat klimanın köpeği oldum. Yakında da Apple'ın Steve Jobbs'un köpeği olacağım sanırım. Bu arada otobüs tam Beleştepe'nin önündeki ışıklarda durdu. Kapalı'nın tavanını bilirsiniz, siyah-beyaz çizgilerle ve dev bir "Beşiktaş" yazısıyla süslüdür. Tüpçü'de paranın kölesi olmuş, maviye boyamışlar tavanı, Türk Telekom reklamı olmuş Kapalı'nın tavanı. Optik Başkan'ın ölüm yıldönümünde yapılacak şey mi bu?

Yanımdaki duvara tahta kalemiyle yazılar yazmış yüzlerce insan. Şimdi Sözlük'ten de baktım ve anladım ki bu Starbuck civar dersanelerin öğrencilerinin uğrak yeriymiş. Duvardaki yazılar da bunu doğrular cinsten. Yalnız dikkatimi çeken ve yüreğimi sızlatan bir beyit var duvarda, izninizle sizinle paylaşmak istiyorum:

"Derenin kenarına ince çubuk diktiğim,
Kızını bana vermez anasını s....tiğim."

İşte Anadolu insanının yürek burkan, iç çömelten dramı.

p.s. Benzine bugün yine bir kuruş zam gelmiş Burak'ım.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2009, 08:47:20 Gönderen: Özgür »

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #1572 : 28 Temmuz 2009, 20:56:21 »
Günlük, yine çok işim birikti.

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #1573 : 28 Temmuz 2009, 21:00:17 »

p.s. Benzine bugün yine bir kuruş zam gelmiş Burak'ım.

benzin yıl sonuna kadar 4 tl yi görecek diyorum özgürüm. sen amerikada bizim yerimize de yak...
biz iyice suda kaynayan kurbağa modeline girdik...

Çevrimdışı er@ser

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1574 : 28 Temmuz 2009, 21:36:48 »
Günlük Burak tüp taktırsın.
Akay AKCA