Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Daha tatile başlayamayanlar var arkadaşım
Turan dün saat 3 sularında geçtim kırşehirden kayseriye gecerken
Alıntı yapılan: firdevss - 10 Ağustos 2009, 14:44:56Turan dün saat 3 sularında geçtim kırşehirden kayseriye gecerken geçerken aşık paşa türbesini görüyosun ya oranın hemen altındaki caddede oturuyorum ben. nası bi kesişim arkadaş işte kader
Günlük şu an acayip başım ağrıyor, sebebini tahmin edemezsin: parfüm. bu yaz o kadar çok çektim ki bundan, başkasına da oluyor mu çok merak ediyorum. türlü çözümler üretmeye çalıştım kendimce; parfümü çok uzaktan sıkmak, az sıkmak, parfümü sıktıktan hemen sonra burnumu tıkayıp ağzımdan nefes almak, arkadaşlarıma sarılırken 'yeni parfüm sıktıysan uzak duralım' şeklinde uyarı yapmak vs.. ama olmuyor. gün boyu burnuma gelen parfüm kokusu daha doğrusu alkolü, bana baş ağrısı olarak geri dönüyor. parfümden vazgeçilmez, baş ağrısı da hiç çekilmiyo, ne yapsam acep..
Alıntı yapılan: duygu - 12 Ağustos 2009, 23:23:38Günlük şu an acayip başım ağrıyor, sebebini tahmin edemezsin: parfüm. bu yaz o kadar çok çektim ki bundan, başkasına da oluyor mu çok merak ediyorum. türlü çözümler üretmeye çalıştım kendimce; parfümü çok uzaktan sıkmak, az sıkmak, parfümü sıktıktan hemen sonra burnumu tıkayıp ağzımdan nefes almak, arkadaşlarıma sarılırken 'yeni parfüm sıktıysan uzak duralım' şeklinde uyarı yapmak vs.. ama olmuyor. gün boyu burnuma gelen parfüm kokusu daha doğrusu alkolü, bana baş ağrısı olarak geri dönüyor. parfümden vazgeçilmez, baş ağrısı da hiç çekilmiyo, ne yapsam acep.. Vay be en sonunda derdimi anlayan biri çıktı. Yapay kokular bende baş ağrısı değil ama alerjiye sebep oluyor. Fena, fena...