Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3452347 defa)

0 Üye ve 87 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #2010 : 29 Ocak 2010, 11:48:40 »
ankamallda yok diye duydum!
Başar

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #2011 : 29 Ocak 2010, 13:08:13 »
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı nilgun

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2012 : 29 Ocak 2010, 15:07:14 »
panora ve gordion'da da var (cinebonuslarda)

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #2013 : 29 Ocak 2010, 15:16:12 »
amc ve edwards'da da var.

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #2014 : 29 Ocak 2010, 16:17:55 »
amc ve edwards'da da var.
türkçe dublajlı ? :)

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #2015 : 29 Ocak 2010, 21:47:59 »
ankamallda yok diye duydum!

3D Ankamall' de ve Cepa'da var. hatta Ankamall'de 17 TL ,Cepa'da 13 TL :D giden arkadaşlardan öğrendim....
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2016 : 30 Ocak 2010, 14:50:52 »
mehmet organizasyon yap dedik hemen sesin kesildi yalnız :D

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2017 : 30 Ocak 2010, 16:58:55 »
Benim organizasyon yapmaya halim yok :):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #2018 : 30 Ocak 2010, 20:18:34 »
Momo yoruyor zağar?

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2019 : 30 Ocak 2010, 20:39:57 »
^Yormuyo desem yalan olur. Ama beklediğim kadar çok oynamıyorum. Ben hayattan bağlantımı koparırım demiştim ama. Öle olmadı.
kasapoglu brother

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2020 : 30 Ocak 2010, 23:06:19 »
günlükcüğüm sana azcık Antep'ten yazayım. 3 aydır burda olmama rağmen meşhuuuur Bakırcılar Çarşısına daha bugün gittim ilk kez. Antep'in el zanaatlarını öğrendim. Öncelikle evlilik çağındaki kızlara sesleniyorum, çeyizinizi burdan alın :) ben ki incik boncukmuş, dantelmiş örtüymüş dönüp bakmam, çeyizcilerden çıkamadım bugün, Ankara'da 350 liraya satılan takımlar burda 30-50 arası, sakın ordan almayın, ben yollarım size :)
sonra öğrendik ki Antep işi dedikleri bir el işlemeleri varmış, bir mendilin üstüne küçük bir motif işlemek bile bir ay alıyomuş, zaten dükkanlarda göremiyosunuz, sipariş üzerine yapılırmış. ama her emeğin de bir karşılığı var tabi, bir milyardan yedi milyara kadar çeyizlik takımlar var dedi satıcı, yok dedim ben bi süre daha evlenmiyim :) laf aramızda Antepliler gösterişe biraz meraklı olurmuş, Antepten kız alırsanız yandınız yani ama zaten zor almanız, Antepliler dışarıya kız vermezlermiş hiç.
biraz daha dolaştık, baktık şal mı masa örtüsü mü belli olmayan bişeyler var vitrinlerde. Kutnu denirmiş onlara da. El tezgahında yapılan Antep'e has ipek karışımlı örtüler. ama ben yine alacak başka bi şal buldum, şal koleksiyonumu bitirince puşilere başlıcam :)
Yemenicilik de diğer bir Antep işi. ama bu sizin bildiğiniz yemeni değil. elde deriden yapılan bir çeşit ayakkabı. Truva filminde giyilen sandaletlere yemeni diyebiliriz mesela. yazın alıp Ankara'da giymeyi düşünüyorum ben de :)
takıcıların olduğu sokaklar da (erkekler için söylüyorum) yanınızda sevgiliniz, anneniz ya da bir kız arkadaşınız varken girmemeniz gereken yerler. zira küçücük bir dükkanda bir saat geçirebilirsiniz. ama ben takı hakkımı Mardin'e saklıyorum ;)
bir de Antep'in meşhur iki pasajı vardır. elektronik eşyalar, mutfak eşyaları mağazalardan alınmaz burda. aradığınız her şeyi çok daha ucuza bulabilirsiniz bu küçük dükkanlarda. şöyle bi bakınca Sony sanırsınız, hiç anlamazsınız ama her bir parçası Antep yapımıdır aslında, onlara dikkat etmek lazım tabi :) esnafı şeker gibidir ve işini çok iyi bilir. bir kilo fıstık almaya girersiniz ama en az 10 tane ürün tattırır size. zaten burda, baktın çocuk anlamıyo ticaretten 'senden bişey olmaz, sen git oku' derlermiş :) söylediği son fiyattan da beş kuruş inmezler asla. geç otur sana yemek ısmarlıyım der, ama 5 lira daha indirmezler, o para o kasaya girecek, prensip meselesi heralde :) bi de Antepçeyi biraz daha öğrensem süper olacak. akşamüstü apartman görevlimiz uğradı, oğlunu kızını, bi sürü hikaye anlattı, bütün benliğimle dinlediğim halde yarısından fazlasını anlayamadım. ama çalışıyorum, ilerleme kaydettim :)
bugünki turistik gezim çok güzel bir süprizle bitti. lisedeki ingilizce hocamla karşılaştık, şok olduk, sarıldık, duygulandık, sevindik.. dünya küçük, hayat süprizlerle dolu günlük..

Antep böyle, Ankara'da ne var ne yok? en kısa zamanda kavuşmak dileğiyle, öpüyorum hasretle..

P.S: Zeynom;
bana çok acil bir diyet programı lazım. şimdi ne kadar vermem gerektiğini söylemiyim burda ama durum vahim yani :) ne yesem yarıyo, napıcağımı bilemiyorum :P özelden görüşelim canım ;)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2021 : 31 Ocak 2010, 03:11:18 »
Roger that ;)
--Zeyno--

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2022 : 31 Ocak 2010, 20:16:05 »
duygu yakında bi hamle yapıp bizi şaşırtacak anlaşılan :)
AyHaN ™

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2023 : 31 Ocak 2010, 20:38:31 »
^Yormuyo desem yalan olur. Ama beklediğim kadar çok oynamıyorum. Ben hayattan bağlantımı koparırım demiştim ama. Öle olmadı.
Birileri rahat bırakmıyor demek Memo :):)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2024 : 31 Ocak 2010, 21:44:09 »
duygu yakında bi hamle yapıp bizi şaşırtacak anlaşılan :)
yaparım :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana