Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3441161 defa)

0 Üye ve 70 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #2115 : 11 Mayıs 2010, 18:47:43 »
Sevgili Günlük, arabaya 4 adet sıfır lastik alacağım. Bir türlü 195 65 R15 91V ölçülerindeki lastiğimden bulamadım. Tanıdığın lastikçi varsa; ödemede, 2 adet kış lastiğimi saklamada vs. yardımcı olabilecek lastikçi tanıyorsan söyle günlük. Yarın dersim yok bu işi halletmek istiyorum. Bridgestone ve Michelin tercih sebebidir.
a.rıza 195/65 R15 ebadındaki lastikleri babamın vectra için yıllardır kullanıyoruz. michelin energy hiç güzel bir lastik değil.kesinlikle tavsiye etmem.hem çok çabuk aşınıyor hemde yağmurda güvensiz.bridgestone turanza seni keser iyi bir lastik diye biliyorum.tek sorunu biraz fazla sert ve yuvarlanma direnci yüksek.yani konforu micheline göre daha düşüktür ve daha çok yakıt tükettirir ama bunlar tabiiki çok ufak farklar.normal hayatta sen bunları hissetmezsin bile bence.

bunun dışında son olarak vectraya dunlop aldık.harika bir lastik.hem michelin gibi yumuşak ve yol tutuşu iyi (kuruda) ayrıca sessiz ve yuvarlanma direnci düşük, hem de michelinin o çabuk aşınma ve ıslakta yol tutmama gibi sorunları yok.

uzun lafın kısası konfor dersen dunlop , dayanıklılık dersen bridgestone diyorum. fiyatıda işin içine sokunca ibre kesinlikle DUNLOP'a döner!

Dunlop aldım 4 adet arkadaşlar. Teşekkür ederim (:
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #2116 : 11 Mayıs 2010, 21:21:25 »
Sevgili Günlük, arabaya 4 adet sıfır lastik alacağım. Bir türlü 195 65 R15 91V ölçülerindeki lastiğimden bulamadım. Tanıdığın lastikçi varsa; ödemede, 2 adet kış lastiğimi saklamada vs. yardımcı olabilecek lastikçi tanıyorsan söyle günlük. Yarın dersim yok bu işi halletmek istiyorum. Bridgestone ve Michelin tercih sebebidir.
a.rıza 195/65 R15 ebadındaki lastikleri babamın vectra için yıllardır kullanıyoruz. michelin energy hiç güzel bir lastik değil.kesinlikle tavsiye etmem.hem çok çabuk aşınıyor hemde yağmurda güvensiz.bridgestone turanza seni keser iyi bir lastik diye biliyorum.tek sorunu biraz fazla sert ve yuvarlanma direnci yüksek.yani konforu micheline göre daha düşüktür ve daha çok yakıt tükettirir ama bunlar tabiiki çok ufak farklar.normal hayatta sen bunları hissetmezsin bile bence.

bunun dışında son olarak vectraya dunlop aldık.harika bir lastik.hem michelin gibi yumuşak ve yol tutuşu iyi (kuruda) ayrıca sessiz ve yuvarlanma direnci düşük, hem de michelinin o çabuk aşınma ve ıslakta yol tutmama gibi sorunları yok.

uzun lafın kısası konfor dersen dunlop , dayanıklılık dersen bridgestone diyorum. fiyatıda işin içine sokunca ibre kesinlikle DUNLOP'a döner!

Su cevabi ben alkislarim arkadas. Otomobil ve Motor Sporlari Toplulugu'nun forumunda oldugumu hatirlatan en guzel sey son zamanlarda.

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2117 : 12 Mayıs 2010, 15:50:59 »
olm beni gülmekten kopardınız yaa :) :) :)

ali rıza hemen bir yazımla gidip almış bi ona güldüm, bi de özgürün "şu cevabı ben alkışlarım arkadaş" diye başlangıç yapmasına koptum :)

özgür seni özledim lan walla!amerikadan direk denizliye uçuş varsa gel :)

bu arada teşekkür ederim ali rıza görüşlerime verdiğin öneme... :)

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #2118 : 12 Mayıs 2010, 15:54:27 »
Özgür'e ve Zeynep'e geri çeviremeyecekleri davetler yolladım, nitekim Zeynep hemen kabul etti.

Çevrimdışı Sonner

• Hunomost
    • J'Tweete
« Yanıtla #2119 : 12 Mayıs 2010, 17:55:23 »
Bence lastikleri kendin sakla. Evde iki tanesini üstüste koy, bir de cam kestir mis gibi sehpa :D

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2120 : 13 Mayıs 2010, 00:33:13 »
Bence lastikleri kendin sakla. Evde iki tanesini üstüste koy, bir de cam kestir mis gibi sehpa :D
ben yapcam onu bir toprak bir asfalt ralli lastiğiyle. michelin ve pirelli :):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı nefertari

• Yönetim
  • Hunomost
« Yanıtla #2121 : 13 Mayıs 2010, 02:13:54 »
^Her türlü eşya tasarımı yapılır :) Günlük önümüzdeki 20 günü 20 dakikada yaşama şansım var mı ? Hemen bitsin istiyorum artık.. ilginç
''Sokakta giderken, kendi kendime
Gülümsediğimin farkına vardığım zaman,
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Gülümsüyorum'' :)      
Gökçee

ÇAKMA ETAPÇI

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2122 : 13 Mayıs 2010, 02:46:10 »
^hangisini üste koyacağım konusunda senden yardım almak isterdim ama parizyen oluşum üste michelini koymamı gerektiriyor :):) fabrique en france :):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #2123 : 13 Mayıs 2010, 10:47:15 »
Lastik kokar la evde.Ben denedim olmuyor öyle bişi...
Günlük hayatımdaki tüm onurlar beni bırakıp gidiyor. Yalnızlığımın dibine sürükleniyor gibiyim. Hayatımdaki tüm özgür'lerin gittiği gibi. Günlük hayatımdaki tüm Duygu'lar da gitti. Sırada kimler bilmiyorum ama benim birşeyler yapmam lazım. Benim moralim sıfır sıfır sıfır...

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2124 : 13 Mayıs 2010, 11:08:53 »
yap bişeyler artık o zmn onurlar affedici olur bilmiyosan hatırlatiim :)

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2125 : 13 Mayıs 2010, 11:52:04 »
Lastik kokar la evde.Ben denedim olmuyor öyle bişi...(...)
lastikler buram buram hatıra kokar öcalım.
kasapoglu brother

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2126 : 13 Mayıs 2010, 13:23:02 »
gidenler geri döner elbet, gereksiz yere bunalım yapma :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #2127 : 13 Mayıs 2010, 23:52:15 »
gidene gel, gelene git dememek lazım.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2128 : 14 Mayıs 2010, 00:31:23 »
hiç mi demezsiniz? :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı Fedakar

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2129 : 16 Mayıs 2010, 14:48:37 »
Demem demiyor dememek lazım diyor :D
Sürüncemeliden emekliye...
EMRE