Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 90 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben de evsiz kaldım yine. Ev arkadaşımın tek dersi kaldı ve gelecek sene ilkbahar döneminde açılıyor. Babası da eve geri çağırdığı için hemen memleketine döndü. Ev sahibine de olayı anlatınca 1 temmuzda çıkın ödediğiniz kiranın kalanını vereyim dedi. Biz de apar topar 1 hafta boşalttık. Ama ben evsiz kaldım :S Eşyalarımı apartmanın otoparkına bıraktım ve backpacker oldum yine, arkadaş arkadaş gezmemin ilk günü bugün
Alıntı yapılan: Sonner - 03 Temmuz 2010, 01:21:20Ben de evsiz kaldım yine. Ev arkadaşımın tek dersi kaldı ve gelecek sene ilkbahar döneminde açılıyor. Babası da eve geri çağırdığı için hemen memleketine döndü. Ev sahibine de olayı anlatınca 1 temmuzda çıkın ödediğiniz kiranın kalanını vereyim dedi. Biz de apar topar 1 hafta boşalttık. Ama ben evsiz kaldım :S Eşyalarımı apartmanın otoparkına bıraktım ve backpacker oldum yine, arkadaş arkadaş gezmemin ilk günü bugün Atla gel Ankara'ya Sonner.
İnceden düşünmüyor değilim Hacettepe'ye geçeyim diye.
Günlük sana bir iyi bir de kötü bir haberim var.Önce kötü, bugün istifa ettim fakat heran yeni bir şirkete geçebilirim ama geçmeye debilirim.İyi haber, çok dertli olduğum bir işim vardı neyse ki br uzman yardımıma koştu.
Alıntı yapılan: Safak - 06 Temmuz 2010, 12:34:38Günlük sana bir iyi bir de kötü bir haberim var.Önce kötü, bugün istifa ettim fakat heran yeni bir şirkete geçebilirim ama geçmeye debilirim.İyi haber, çok dertli olduğum bir işim vardı neyse ki br uzman yardımıma koştu.Daha iyiye, iyiyi bırakabilenler ulaşır demek istedim bir an ve dedim.