Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3440700 defa)

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #3031 : 26 Mart 2011, 20:23:53 »
teşekkür ederim gençler :)
Özgürcüm kesinlikle katılıyorum sana, sonra da iki resmi karşılaştırıp bakabiliriz :)
Memedim sağol ama merak etme, bu kadar sık sıkıntı-stres yaşamıyorum aslında günlüğe genelde onları yazıyorum sanırım, haklısın :) sen de koşucam diye sakatlanma kendini, haftada 3-4 kez 40 dakikalık yürüyüş de yeterli olur ;)
« Son Düzenleme: 26 Mart 2011, 20:29:52 Gönderen: duygu »

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #3032 : 27 Mart 2011, 02:33:17 »
Günlük,
Bu hafta çok acı bir tecrübe edindim :( Çalıştığım iş yerine başvuruda bulunan bir arkadaşımın beni resmen aptal yerine koyduğunu acı bir şekilde öğrendim  :x hem de mağazanın müdürü ve müdür yardımcısı 'Arkadaşın bizi sattı.' diye direk söylediler. Hayır yani ben bunu öğrenmeyecek miydim? Sen iş görüşmesine gel, olumlu cevap al, sonra da İstanbul insan kaynakları arayıp da seni uygun gördük işe alıcaz deyince saçma sapan sebeplerle yok ben gelmicem de, sonra da bana gel seni zor durumda bırakmamak için iş teklifini reddettim de. Salak mıyım yaaa ben  :o yok artık diyorum yaaa insanlar hakkaten düşüncesiz, ayıp ettiklerinin bile farkında değiller yaniii, ya da farkında da karşısındakini saf sanıyor  :o
valla günlük ben çok bozuldum, iş yerinde rezil oldum, bir de yüzüme vuruldu olanlar :s Anlayacağın günlük ben çok büyük bir ders daha aldım, baban bile olsa kimseye referans olma, iyilik ederken iki defa düşün :(
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #3033 : 27 Mart 2011, 07:51:59 »
Duygu tebrik ediyorum, 24 inçlik LCD monitörümün 1/5 ini dolduracak kadar yazıyla karşılaştım, okurken ben yoruldum...

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3034 : 27 Mart 2011, 13:07:28 »
Burak, şu gereksiz barlardan kurtul diye kaç gere dedim?

Duygu, çok tebrik ediyorum. Bir başarı hikayesisin.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3035 : 27 Mart 2011, 14:27:00 »
Duygu tebrik ediyorum, 24 inçlik LCD monitörümün 1/5 ini dolduracak kadar yazıyla karşılaştım, okurken ben yoruldum...
hay aksi, ben de ipad'imden yazarken bu kadar uzun yazıp sizi yoracağımı farketmemişim :P :D
teşekkür ederim Şafakcım.

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #3036 : 27 Mart 2011, 14:58:18 »
...
hay aksi, ben de ipad'imden yazarken bu kadar uzun yazıp sizi yoracağımı farketmemişim :P :D
...
duygu gorgusuzluk diz boyu
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3037 : 27 Mart 2011, 17:48:07 »
teşekkür ederim Şafakcım.
çok kolay yazılıyo diyosun? :):) yazdıkça yazasım geliyo diyosun? :):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3038 : 27 Mart 2011, 18:28:17 »
yok yaw şu görgüsüzlük zincirine benim de bi katkım olsun diye öyle yazdım, yok ipad'im. ipad 2'nin çıkmasını bekliyorum :)

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3039 : 27 Mart 2011, 18:41:35 »
yok yaw şu görgüsüzlük zincirine benim de bi katkım olsun diye öyle yazdım, yok ipad'im. ipad 2'nin çıkmasını bekliyorum :)
:):):):):) ağır görgüsüzlük :) ama görmedik yani. ben görmedim ipad iphone falan. benim de olsa "evet görmedim ne var?" derim :):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı er@ser

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3040 : 27 Mart 2011, 18:57:14 »
günlük dün 200km yol yaptım ilk uzun yol deneyimim çok keyifli geçti. dönüşü karanlıkta gerçekleştirdim. Ankara'ya gelmeden önce iyi bir deneyim oldu.

görgüsüzlük konusuna gelince, tabi bizim apple ürünlerimiz olmadığı için bu mesajın altında mobile yada ayfonumdan gönderildi yazmayacak ama olsun.
Akay AKCA

Çevrimdışı selen

• Hunomost
  • Kişisel Yazı Alanı - Değiştirin
« Yanıtla #3041 : 27 Mart 2011, 22:26:33 »
Sevgili günlük;
Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen  dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü :| Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim :| Neyse bu kadar mola yeter herhalde :| Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar :D

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #3042 : 27 Mart 2011, 22:28:25 »
^Günlük yerine Maslan'dan da destek alabilirsin zorlandığın zaman (:

Günlük, dün dinlediğim bir ses beni büyüledi. Hala rüya mıydı yoksa diye soruyordum ki telefona atmışım allahtan. Dinliyorum, dinledikçe daha çok beğeniyorum...
« Son Düzenleme: 27 Mart 2011, 22:39:58 Gönderen: Ali Rıza »
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3043 : 27 Mart 2011, 23:04:50 »
^rıza hangi alemlere gittin yahu??
kasapoglu brother

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #3044 : 27 Mart 2011, 23:15:25 »
günlük psikolojim bir bozuk inanamazsın, henüz çok sağlam bir amerikalı grubu yolcu ettim, e yolcu ederken zorlandığımız noktalar oldu tabi :)
sonra saatlerce kayıkta uyudum eymir de yok banamısın demedi, 4. filmim bitti, içinde aslan kral da var o derece, ı ıh olmuyo :) yemiyor birader
bide salı katı hal sınavı var, yorgunluk cabası, neyi düşünceğini şaşırma tripleri falan, ergen gibi hissediyorum günlük çok fena

AMŞ