Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili günlük;Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim Neyse bu kadar mola yeter herhalde Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar
günlük psikolojim bir bozuk inanamazsın, henüz çok sağlam bir amerikalı grubu yolcu ettim, e yolcu ederken zorlandığımız noktalar oldu tabi sonra saatlerce kayıkta uyudum eymir de yok banamısın demedi, 4. filmim bitti, içinde aslan kral da var o derece, ı ıh olmuyo yemiyor birader bide salı katı hal sınavı var, yorgunluk cabası, neyi düşünceğini şaşırma tripleri falan, ergen gibi hissediyorum günlük çok fena
^rıza hangi alemlere gittin yahu??
^Günlük yerine Maslan'dan da destek alabilirsin zorlandığın zaman (:Günlük, dün dinlediğim bir ses beni büyüledi. Hala rüya mıydı yoksa diye soruyordum ki telefona atmışım allahtan. Dinliyorum, dinledikçe daha çok beğeniyorum...
Alıntı yapılan: selen - 27 Mart 2011, 22:26:33Sevgili günlük;Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim Neyse bu kadar mola yeter herhalde Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar Eskiden bu ödevler bitmezdi, her yeni ödev bir öncekinin tesliminden 2 gün önce verilirdi. Her teslimden (submit) sonra 2-3 gün de ara verince ödevin pratikteki süresi 3'te 1 kısalırdı. Şimdi yoğunluğu biraz daha azaldı sanırım.
Alıntı yapılan: M. Aslan - 27 Mart 2011, 23:15:59Alıntı yapılan: selen - 27 Mart 2011, 22:26:33Sevgili günlük;Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim Neyse bu kadar mola yeter herhalde Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar Eskiden bu ödevler bitmezdi, her yeni ödev bir öncekinin tesliminden 2 gün önce verilirdi. Her teslimden (submit) sonra 2-3 gün de ara verince ödevin pratikteki süresi 3'te 1 kısalırdı. Şimdi yoğunluğu biraz daha azaldı sanırım. Açıkçası değişen hiçbir şey yok Maslan:D Sadece ilk ödevi biraz geç veriyorlar ama onun dışında sistem aynen senin dediğin gibi işliyor