Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3440942 defa)

0 Üye ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #3045 : 27 Mart 2011, 23:15:59 »
Sevgili günlük;
Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen  dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü :| Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim :| Neyse bu kadar mola yeter herhalde :| Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar :D
Eskiden bu ödevler bitmezdi, her yeni ödev bir öncekinin tesliminden 2 gün önce verilirdi. Her teslimden (submit) sonra 2-3 gün de ara verince ödevin pratikteki süresi 3'te 1 kısalırdı. Şimdi yoğunluğu biraz daha azaldı sanırım.
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #3046 : 28 Mart 2011, 00:01:57 »
günlük psikolojim bir bozuk inanamazsın, henüz çok sağlam bir amerikalı grubu yolcu ettim, e yolcu ederken zorlandığımız noktalar oldu tabi :)
sonra saatlerce kayıkta uyudum eymir de yok banamısın demedi, 4. filmim bitti, içinde aslan kral da var o derece, ı ıh olmuyo :) yemiyor birader
bide salı katı hal sınavı var, yorgunluk cabası, neyi düşünceğini şaşırma tripleri falan, ergen gibi hissediyorum günlük çok fena

İşin zor Anıl (: Kolaylıklar dilerim...

^rıza hangi alemlere gittin yahu??

^ Kasapoğlu dinle bir ara bana ulaşıp, sonra konuşalım...
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #3047 : 28 Mart 2011, 00:09:58 »
eyvallah abi :)

Bu arada günlük başka bir cümle daha, filmden,

içiyoruz..
To the ladies we've loved, and the ladies we've lost...
AMŞ

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #3048 : 28 Mart 2011, 01:55:19 »
Günlük hayatımda ilk defa adı bu kadar komik bir isim ve soyisim ikilemesi gördüm 'Satılmış Koyun' :D yemin ederim adamın kartında adını görünce gülmemek için kendimi zor tuttum :D yaaa demek ki böyle insanlar da varmış günlük.... Ben olsam mahkeme kararıyla adımı ya da soyadımı değiştirirdim...
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3049 : 28 Mart 2011, 12:22:29 »
günlük psikolojim bir bozuk inanamazsın, henüz çok sağlam bir amerikalı grubu yolcu ettim, e yolcu ederken zorlandığımız noktalar oldu tabi :)
sonra saatlerce kayıkta uyudum eymir de yok banamısın demedi, 4. filmim bitti, içinde aslan kral da var o derece, ı ıh olmuyo :) yemiyor birader
bide salı katı hal sınavı var, yorgunluk cabası, neyi düşünceğini şaşırma tripleri falan, ergen gibi hissediyorum günlük çok fena
Anıl ben senin ilacını biliyorum 4 Nisan'da bir şeyin kalmaz :)

Çevrimdışı selen

• Hunomost
  • Kişisel Yazı Alanı - Değiştirin
« Yanıtla #3050 : 28 Mart 2011, 12:49:50 »
^Günlük yerine Maslan'dan da destek alabilirsin zorlandığın zaman (:

Günlük, dün dinlediğim bir ses beni büyüledi. Hala rüya mıydı yoksa diye soruyordum ki telefona atmışım allahtan. Dinliyorum, dinledikçe daha çok beğeniyorum...

:D  Yardım konusunu biraz ikinci plana atmaya çalışıyorum açıkçası. Önce kendi başıma altından kalkmaya çalışıyorum. Öyle olması gerekiyormuş! Başımıza duvarlara vurmadan olmazmış!!

Sevgili günlük;
Geçen hafta itibariyle bu dönemin ilk ödevini almış bulunuyorum. İçinden çıkılması gereken o kadar çok şey var ki... Tabi sen benim geçen  dönemdeki halimi bilmiyorsun, son ödevin stresinden yüzümde çıkan sivilcenin izini hala taşıyorum! Düşün ki bu ödev ondan daha kötü :| Ben yine her satırı yazıp tekrar silmeye ve saçımı başımı yolmaya başlamışken seninle dertleşme ihtiyacı hissettim :| Neyse bu kadar mola yeter herhalde :| Şu ödev bi bitsin, söylemeyi istediğim tek söz: Alles Klar :D
Eskiden bu ödevler bitmezdi, her yeni ödev bir öncekinin tesliminden 2 gün önce verilirdi. Her teslimden (submit) sonra 2-3 gün de ara verince ödevin pratikteki süresi 3'te 1 kısalırdı. Şimdi yoğunluğu biraz daha azaldı sanırım.

Açıkçası değişen hiçbir şey yok Maslan:D Sadece ilk ödevi biraz geç veriyorlar ama onun dışında sistem aynen senin dediğin gibi işliyor ;)
« Son Düzenleme: 28 Mart 2011, 13:01:41 Gönderen: M. Aslan »

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #3051 : 28 Mart 2011, 13:03:21 »
Sevgili günlük;

Açıkçası değişen hiçbir şey yok Maslan:D Sadece ilk ödevi biraz geç veriyorlar ama onun dışında sistem aynen senin dediğin gibi işliyor ;)

Açık konuşmak gerekirse ben dönemde 5 olan ödev sayısının 4'e düştüğünü ve bir sonraki ödevin önceki ödevin tesliminden sonra verildiğini duymuştum.
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı selen

• Hunomost
  • Kişisel Yazı Alanı - Değiştirin
« Yanıtla #3052 : 28 Mart 2011, 16:56:28 »

Evet Maslan, geçen dönem sınıfın ısrarı üzerine ödev süreleri uzatıldığı için ödev sayısı azdı ama ağırlıkları fazlaydı bu defa. Örneğin, bu dönem 4 ödev alacağız ancak geçen dönem arkadaşlar ilk 3 tanesi başlangıç düzeyi olmak üzere toplamda 7 ödev alırken bizim aldığımız 4 ödevin ağırlıkları daha farklı ona kıyasla. Teslim tarihi konusunda sabit bir kural söz konusu değil ancak ders programına göre önceki ödevi yüklemeden yeni ödevler almak için Lab. dersleri de yaptığımız oluyordu. Tabi 4 ödev olduğunu düşünürsek bunun bir kere bile yapmış olma olasılığımız da var:D  Ama kesinlikle ödev süresinin uzaması, yeni ödevin eski ödevin tesliminden sonra verilmesi... bunların hiçbirisi rahatlık sağlamıyor. Edindiğim izlenimlere göre sadece ödevi bırakmış olanlara son gün başlama fırsatı veriyor:D

Çevrimdışı msaklan

• Yönetim
  • Hunomost
  • Muhammet SAKLAN
« Yanıtla #3053 : 29 Mart 2011, 00:31:09 »
hayat zor :D
muhammet saklan

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #3054 : 29 Mart 2011, 01:13:22 »
hayat harbiden zor şuan psikolojik saldırı altındayım.. indiana biletleri ne kadar gidiş dönüş günlük :)
AMŞ

Çevrimdışı Tamer

• Veteran
  • Hunomost
  • Kişisel İleti
« Yanıtla #3055 : 29 Mart 2011, 02:23:53 »
Köpeğimiz ölmüş günlük. Gittiğimde orada olmayacakmış artık.
Follow turkyilmaztamer on Twitter

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #3056 : 29 Mart 2011, 03:44:37 »
dertliyiz günlük toptan :)
AMŞ

Çevrimdışı nefertari

• Yönetim
  • Hunomost
« Yanıtla #3057 : 29 Mart 2011, 12:14:01 »
Olur mu be Günlük, baharın daha ilk günlerinde bu kadar hasta olmak olur mu :/ Acıdım kendime valla
''Sokakta giderken, kendi kendime
Gülümsediğimin farkına vardığım zaman,
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Gülümsüyorum'' :)      
Gökçee

ÇAKMA ETAPÇI

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #3058 : 29 Mart 2011, 13:09:48 »
Sevgili Günlük,

Hayatımda her şeyin yolunda gittiğini düşündüğüm şu günlerde bir anda dengeler değişti...
Oda arkadaşım okulu bıraktı şu anda yurttan çıkışını alıyor. Dün kaçırdığım bir lab dersinden dolayı daha vizesine girmeden kaldığım dersim oldu.
Sınavlar başladı ama ne ders ne sınav benim aklımın ucundan geçmiyor.
Kısacası günlük sanırım hayatımda ilk defa ciddi ciddi depresyona girmek üzereyim. Acilen toparlanmam lazım.
Hayat çok yoğun üstüne üstlük bi' durursam bi' daha yetişemeyebilirim.
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3059 : 29 Mart 2011, 14:11:26 »
^pite gir. lastiklerini değiştirsinler çok yıpratmış olabilirsin. pitten sonra daha yumuşak bi çizgi seç zorlama aracı :):):):)
kasapoglu brother