Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 98 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
+1 Orta okul stayla.
duygu bu kadar düşünmene şaşırıyorum...çok basit; o elemanın yanındayken sevgiline mesaj atarsın beni ara diye, aradığında da gayet duyulur bi şekilde "efendim aşkım" diyerek açarsın telefonu. sevgilin meşgulse bana at mesajı bende ararım seni no problem
Alıntı yapılan: vipercann - 04 Temmuz 2011, 12:50:59duygu bu kadar düşünmene şaşırıyorum...çok basit; o elemanın yanındayken sevgiline mesaj atarsın beni ara diye, aradığında da gayet duyulur bi şekilde "efendim aşkım" diyerek açarsın telefonu. sevgilin meşgulse bana at mesajı bende ararım seni no problem ben de bu öneriyi yapmana şaşırıyorum, herifin yanında ne işim var benim telefonlarına bile çıkmazken. sevgilim aramasına bile sinir oluyo, onun yanına gidersem benim bacaklarımı kırar. Ayhan sana da teşekkür ederim ama bunu benim halletmem gerek, yoksa o dediğinizi yapacak çok adam var burda, maksat iş büyümesin olay çıkmasın.
Alıntı yapılan: duygu - 04 Temmuz 2011, 23:01:07Alıntı yapılan: vipercann - 04 Temmuz 2011, 12:50:59duygu bu kadar düşünmene şaşırıyorum...çok basit; o elemanın yanındayken sevgiline mesaj atarsın beni ara diye, aradığında da gayet duyulur bi şekilde "efendim aşkım" diyerek açarsın telefonu. sevgilin meşgulse bana at mesajı bende ararım seni no problem ben de bu öneriyi yapmana şaşırıyorum, herifin yanında ne işim var benim telefonlarına bile çıkmazken. sevgilim aramasına bile sinir oluyo, onun yanına gidersem benim bacaklarımı kırar. Ayhan sana da teşekkür ederim ama bunu benim halletmem gerek, yoksa o dediğinizi yapacak çok adam var burda, maksat iş büyümesin olay çıkmasın.adamın seni hiç görmeden sadece telefon numarandan yola çıkarak beğendiğini düşünememişim pardon