Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 91 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bende dün saat 16:00-16:30 arası denizlideydim. muğladan gelirken yol üstündeki tepede güzel şehir manzarası var
Günlük Denizliye yerleştim tahminimden büyük şehir, Ege ve Akdenize doğru yolu düşüpte haber vermeyen olursa çok küserim biliyosun dimi günlük.
askerdik bir zamanlarterhis olmama 2 gün kalmış, o zamanın ege ordu komutanı, şimdinin genelkurmay başkanı orgeneral necdet özel ile öğle yemeğini karşılıklı yemiştim. hey gidi günler
Alıntı yapılan: er@ser - 07 Eylül 2011, 22:31:27Günlük Denizliye yerleştim tahminimden büyük şehir, Ege ve Akdenize doğru yolu düşüpte haber vermeyen olursa çok küserim biliyosun dimi günlük.beyler adam müdür oldu denizliye....sistemden görüntülüyorum, müdür çıkıyor. Başarılarının devamını diliyorum Akayım...Hierapolis, laodikya bunlar hep can...
öcal bayramda güzel artmış altın. şu an zararımı baya azalttım yani. 1 haftaya kapatırım diye tahmin ediyorum.
Beni de alın artık yanınıza. Burada kadınsan ve onlardan degilsen seytansin. Her an herkesi yoldan cikartabilirsin. Babana vermediğin hesabi sapık amirlere verirsin. Bunu da okulun verdigi bilgisayardan değil telefonundan yazmak zorunda kalırsın. Allah hepsinin cezasını versin.