Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3440741 defa)

0 Üye ve 75 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #3480 : 19 Eylül 2011, 16:38:42 »
duygu sana kolay gelsin bajım.
kaç sene kaldı yüksek lisansa? burda devam etme şansın yok mu?

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #3481 : 20 Eylül 2011, 01:33:05 »
Günlük sana bir içimi dökesim var inanamazsın...
    2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim, doğum gördüm sevindim, ölüm gördüm ağladım üzüldüm. Tabi bunların üçü de kesinlikle hayatın en önemli ve değişmez gerçekleri... Ama Allahım hiçbirimize genç ölüm acısı yaşatmasın :( Düğünü şenliği, doğumu sevinci bol hayatlarımız olsun inşallah.
    Güzel dinlendim tatilde, anamın dizinin dibinden ayrılmadım :) Bahçe suladım, meyve-sebze topladım, kötü enerjimi toprakta bıraktım geldim. :) Ama artık vakit hareket vakti dedim kalktım geldim sonunda buraya.
    Şuan önümdeki 4-5 aylık süreci düşününce valla fenalık geliyor. 9 Eylül günü Ankara'ya adım attığımdan beri koşuşturmaca bitmiyor. Önce açıköğretim sınavı, sonra kpss dershanesine yazıldım gittim bi sürü borca girdim, tabi bunu kaldırabilmem için işe devam etmem gerekirdi ve haftada en az 3 gün olmak üzere işe gidiyorum, işten gelip üds çalışıyorum. 4 ekimde okullar açılıyor ve haftanın 2 günü işe, 4 günü okula gidip hafta sonları da dershaneye gidicem. Nasıl? iyi mi? Bu arada arkadaşlarımı, canım ciğerim topluluğumuz Hunomost'u ihmal etmeden bakalım ne kadar zamanda bu tempoya alışacağım  :? Bütün bunların yanında her gece yatağıma yattığımda hep dua ediyorum; önce tüm sevdiklerim için Allahtan sağlık, sonra sağlam bir ortalama ile mezuniyet ve sonra iyi bir iş diliyorum. Bu kadar çabama karşılık sence çok mu şey istiyorum günlük ?
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #3482 : 20 Eylül 2011, 09:14:15 »
    2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim, doğum gördüm sevindim, ölüm gördüm ağladım üzüldüm. Tabi bunların üçü de kesinlikle hayatın en önemli ve değişmez gerçekleri...

Düğünlerin hayatın en önemli ve değişmez gerçeği olması?

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3483 : 20 Eylül 2011, 09:18:56 »
    2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim, doğum gördüm sevindim, ölüm gördüm ağladım üzüldüm. Tabi bunların üçü de kesinlikle hayatın en önemli ve değişmez gerçekleri...

:) :)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3484 : 20 Eylül 2011, 13:50:32 »
duygu bende varım :) beraber çok zaman geçirememiş olsakta seni seviyorum kıyamam :)

teşekkür ederim Eliiif, çok incesin :) ben onlara pabuç bırakmam aslında da işte zor anımda yakalıyolar :P

eyvallah Burak :) daha yeni başladım ama sorun yüksek değil, imzaladığım sözleşme ve istifa ettiğim zaman başıma gelecekler :) neyse ya sinirim geçti zaten, sakinledim, güzel buralar :):)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #3485 : 20 Eylül 2011, 13:56:29 »

eyvallah Burak :) daha yeni başladım ama sorun yüksek değil, imzaladığım sözleşme ve istifa ettiğim zaman başıma gelecekler :) neyse ya sinirim geçti zaten, sakinledim, güzel buralar :):)

biliyodum zaten sakinleşince iki yıllık daha sözleşme imzalıyacağını. o yüzden hemen müdahale ediyim dedim :):)

Çevrimdışı f1emre

• Hunomost
« Yanıtla #3486 : 20 Eylül 2011, 23:30:27 »
Sevgili günlük,

Atatürk Orman Çiftliği, 1934’te bitkisel yakıt üretimi yaparak bir ilke imza attı. Atatürk’ün talimatıyla günümüzde kullanımı yaygınlaşmaya başlayan bioyakıtın 77 yıl önce AOÇ’de üretildiği ortaya çıktı.

Biliyor muydun?

Ben de şuradan okudum:
http://www.hurriyet.com.tr/ankara/18773802.asp

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #3487 : 21 Eylül 2011, 01:17:16 »

hahaha :D
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3488 : 21 Eylül 2011, 16:13:29 »
Günlük kariyerimde 2012 mayısında bir basamak, 2012 kasımında da bir basamak daha çıkarak yükselişime devam edeceğim hayırlısıyla. Beklediğim tarihler sonunda belli oldu. zaman çalışma zamanı günlük... ne demişler inanmak başarmanın yarısıdır :)
AyHaN ™

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #3489 : 22 Eylül 2011, 12:38:15 »
Günlük olm okula kaydolacağım yine. Allah, Tanrı, Bodhisattva, Bosatsu, Evren, Güç, benimle olsun.

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3490 : 22 Eylül 2011, 12:47:32 »
Ahura Mazda seninle olsun.

Çevrimdışı elifkarakoç

• Hunomost
  • life is life!
« Yanıtla #3491 : 22 Eylül 2011, 18:27:38 »
Ahura Mazda seninle olsun.
güç içinde alper kolay gelsin :)

off günlük off bende çok dertliyim şu günlerde. düğünlerden nefret eder oldum ne olurdu annemin kuzeninin bilmem neyi geçen hafta ya da haftaya falan evlenseydi. sırf onun yüzünden bu haftasonu o kadar çok şeyden mahrum kalıyorum ki. 1.si sizinde bildiğiniz gibi haftasonu olan yarışlar ikisinden herhangi birine gelecek kadar çok özlemişken şimdi düştüğüm duruma bakın. 2.si çok yakın arkadaşlarımdan birinin pazar günü olan doğum gününe de gidemeyeceğim. 3.sü de topluluklarımdan birisinin açacağı standrta durmam gerekirken hala Bursa'da olacağım için ona da katılamayacağım.. ey günlük söyle şimdi ben ne yapayım :(
Elif Karakoç

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3492 : 23 Eylül 2011, 09:25:57 »
2,5 aylık tatilimin içinde düğün gördüm coştum eğlendim

^ :)
AyHaN ™

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3493 : 26 Eylül 2011, 16:55:38 »
Günlük, Zibumi gitmiş :(

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3494 : 29 Eylül 2011, 14:10:16 »
sevgili hunomost, uzun zamandır foruma girememiştim. şimdi okunmamış iletileri görünce önce sevindim (oha okuyacak çok şey var diye. zira çogu zaman yeni ileti  zımbırtısına tıklayınca hiç biş yazılmamış oluyodu.) sonra üzüldüm (eglence ve muhabbetlerin gerisinde kalmışım. =((). hala okuyorum bitmedi döncem =)
kasapoglu brother