Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3451864 defa)

0 Üye ve 96 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #3765 : 12 Ocak 2012, 11:25:03 »
Teknik destek isteyenlere de ben yardımcı olurum...Diyet belli bir süre kilo verdikten sonra sağlıklı yaşamı amaçlıyor bende. Yiyemediklerim için azmettiğimi görünce inanamazsın ama artık canım o kadar çok çekmiyor bile. Hedefim istediğim kiloya düşmek ve orada sabit kalmayı sağlamak. Ben bu kadr iri değildim ve eskiden de herşeyi yiyebildiğim zamanlara geri dönmek istiyorum. Benden neden bir Kıvanç Tatlıtuğ, bir Colin Farrell çıkmasın...

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #3766 : 12 Ocak 2012, 12:00:09 »
O kiloları nasıl alıyorsunuz onu açıklayın bence. Bana da kilo aldırın uzaklardan.

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #3767 : 12 Ocak 2012, 16:35:15 »
Gözlerim doldu, duygulandım. Çok iyisiniz. 5 milyon fransız kadını yanılıyor olamaz!
Arıza başlamak istersen konuşalım ilk fırsatta. Mental hazırlık dönemine sokalım seni de.

Özgür sen bu diyeti bana da yollayacaktın :( internette ki testi de yaptım senden diyet listesini bekliyorum...
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3768 : 12 Ocak 2012, 17:13:31 »
Ne kadar çok diyet yapan bir topluluğuz biz öyle :)

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3770 : 12 Ocak 2012, 17:30:42 »
Az önce 2 gündür kafa patlattığım ve hatta stresine girdiğim işimi tamamladım. Sonra da bir zafer yürüyüşü yaptım (uzun koridor boyunca). Bu arada stres ve diyet demişken Mustafa ve Maslan'ın kilo almalarının sebebi iş stresi de olabilir. Çünkü son zamanlarda bende de aynısı var ve bu durumdan dolayı bir kaç kilo aldığımı düşünüyorum.
« Son Düzenleme: 12 Ocak 2012, 17:34:19 Gönderen: Šafak »

Çevrimdışı şebnem

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3771 : 12 Ocak 2012, 18:57:19 »
^Stres sonucu salgılanan kortizol hormonu göbek çevresinde yağlanmaya neden olurmuş.

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3772 : 12 Ocak 2012, 23:16:22 »
en son hangi diyeti yaptın başlığı açmak istiyorum kendimi zor tutuyorum :):):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
  • I'm a nice guy with some nice dreams...
    • Şerifi vurdum
« Yanıtla #3773 : 12 Ocak 2012, 23:30:34 »
basgan hiç mental hazırlıga da gerek yok
normal yaşantından hiçbişe kaybetmiyosun
öyle garip bitkisel işlere de girmiyosun koca koca adamların yanında salata malata değil bildiğin köfte şiş yiyerek karizmanı da koruyosun. delikanlı gibi ayranını da içiyosun agzını elinin tersiyle silerek (ayhanım burda yazar sana erkekler de utanmadan rejim yapabilir mesajını gönderiyorum)
babam da başladı o da kilo veriyor. resmen dukan ajansı gibiyim. tabi ki de özgür hocamızdan feyzlendik.

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3774 : 13 Ocak 2012, 12:18:50 »
basgan hiç mental hazırlıga da gerek yok
normal yaşantından hiçbişe kaybetmiyosun
öyle garip bitkisel işlere de girmiyosun koca koca adamların yanında salata malata değil bildiğin köfte şiş yiyerek karizmanı da koruyosun. delikanlı gibi ayranını da içiyosun agzını elinin tersiyle silerek (ayhanım burda yazar sana erkekler de utanmadan rejim yapabilir mesajını gönderiyorum)
babam da başladı o da kilo veriyor. resmen dukan ajansı gibiyim. tabi ki de özgür hocamızdan feyzlendik.

işte bana bunlarla gelinmesi lazım ki anlamlı olsun :) valla ben sorunumu biliyorum o yüzden ne olursa olsun bana benden başkası çare olamıyor..

yani bir adam kebab yerken kaç lavaş yiyebilir ki, ah selami usta ah açmayacaktın o dükkanı :)
AyHaN ™

Çevrimdışı nefertari

• Yönetim
  • Hunomost
« Yanıtla #3775 : 13 Ocak 2012, 18:23:40 »
Yahu ben hiç denemedim diyet yapmayı. Hayret.
''Sokakta giderken, kendi kendime
Gülümsediğimin farkına vardığım zaman,
Beni deli zannedeceklerini düşünüp
Gülümsüyorum'' :)      
Gökçee

ÇAKMA ETAPÇI

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3776 : 13 Ocak 2012, 19:21:18 »
Burda anahtar kelime yasam stilinizi, yeme alışkanlıklarınızı tamamen değiştirmek. İki ay sonra eski düzeninize dönecekseniz, yeniden fast food yiyip kola icecekseniz hic zahmet etmeyin. Bazı seyleri hayatınızdan tamamen çıkartmanız lazım. Artık 19luk delikanlılar değilsiniz, metabolizma yaslarınız muhtemelen gercek yasınızdan uç dört yas büyük. Yani metabolizmanız yediklerinizi yakacak kadar hızlı çalışmadığı icin eskiden yediğiniz kadar yediğiniz halde kilo alıyorsunuz. Diyet yaparken turanin dediği gibi köfte de yiyebilirsiniz tatlı da ama ilk zamanlar sadece size gerekli kadarını yani su an yediğiniz miktarın yarısı hatta biraz daha azı. Sadece diyet yeterli değil, o yağları yakmanız icin spor yapmanız şart. En kolay ve hızlı yolu da yürüyüş. Bir süre sonra vücudunuz alışıyor zaten ve ihtiyac duyuyosunuz yürümeye. Kafayı boşaltmak icin de birebir. Ben gecen yıl verdigim kiloların hic birini geri almadım. Ciger de yiyorum tatlı da yiyorum arada ama asla eskisi kadar değil. Mide küçülüyor zaten bı kere ve ocalin dediği gibi de artık canınız istemiyor beyninize bazı seyleri yerlestirince. Çay tiryakisiydim, doktor çay içme tu kaka diye diye beni soğuttu, su an cayla cok mesafeli bir iliskimiz var. Hatta bı gün bana öğlen serbestisin ne yemek istersin canin ne çekiyor diye sorduğunda cevap verememiştim çünkü canım hic bişeyi çekmiyordu. Hayat tarzınız da bir süre değişmeli, mesela ben uzun süre arkadaşlarla dışarıda yeme aktivitelerine katılmadım, eve gidip diyet yemeklerimi yerdim.

Neyse isin özü kendinizi mental olarak hazırlamak isin en zor ve önemli kısmı, gerisini her türlü yaparsınız. Şimdiden hepinize bol iradeli günler diliyorum :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #3777 : 13 Ocak 2012, 19:39:53 »
Kola yoksa ben yokum arkadaş.
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3778 : 13 Ocak 2012, 19:46:23 »
Kola en uç örnekti, tüm asitli icecekler, meyve suları, ice tea vs. yok Maslanim :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana