uzun bir aradan sonra ben dönüyorum bu sefer hazırım, elimde programım var..
bazı konularda bilgi eksikliğim var ve de bazı görüşlerim onları sizden yardımla halledicem...
1-stand kurmamız lazım ilk hafta yada 2. hafta gokart için bunu istanbula dönmeden önce mustafayla konuşmuştum
2-diğer toplulukların başkanlarımı artık neleriyse ben onlarla bireysel olarak görüşmek istiyorum isimlerine mail adreslerine telefonlarına falan ihtiyacımız olabilr, nasıl buluruz bağlantımız varmı?
3-takım seçme için yarış formatı düşndüm bişeler ama tam oturtamadım, içime sinmedi bi türlü onunda üstünden geçmemiz lazım..
4-küçük bişe düşünmüyorum

ilk önce bi başlatta sonra konuşalım diyebilirsiniz haklı olarak ama, şu işi ulusal üniversiteler arası yarışa kadar götürmemiz lazım 3. sene sonunda. ilk sene ankara içi üniversiteleri organize etsek yeterli sanırım..
5-düşündüm, kimlerle konuştum sponsor işi olmuyo bi türlü, bu yarış dünyası içinden bi sponsoru bu işin içine çekmemiz lazım, redbull gibi firmalar.. bu konuda artık bi tanıdık bişe bulmalıyız bunuda konuşmamız lazım
özellikle sponsor işi dışında herşey kolay oluyo, pist işinide artık başlangıçta takımı kurana, kadar sponsor zorlamadan takıma girmek isteyenlerin 'ayaktakımı' nın yaptığı gibi belirli ücretlerle karşılayabiliriz...
1. senenin sonuna kadar çok fazla sponsorluk işimiz olmayacak gibi görünüyor.. belirli indirimlerle çalışma işlerini aries te halledebiliriz.
eğer otomotivin rotax lı gokart aracını alabilirsek oda 2. senede işimizi fazlasıyla görür

) şimdilik bu kadar internete pek giremiyorum :/
stand işini halledelimde artık ilk haftamı olur ikinci haftamı olur başlatalım artık şu projeyi

özledim grubu, görüşmek üzere