Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
erman bi siliver şunu ya.. taam komik eywallahta bu olmasa burda daha ii... moderatörlerimiz uyumasın yaw...
erman bi siliver şunu ya.. taam komik eywallahta bu olmasa burda daha ii... moderatörlerimiz uyumasın yaw...ulan terbiyesizlik lan bu yaptıgın ,, ne ermana söylüyon ,, olmamış diye bana sölesene ,, moderatörler uyumasın mış ....... çok çirkin bi mesaj yazmışsın beyfendi ,, yazıkbu yazı başka forumlardan alınmadır ,, orlarda herkes çok eyleniyor neyse yaa yazıklar olsun
ayrıca bi bak bakalım ermanın bu yazıyı silme yetkisi var mı... asıl sana yazıklar olsun...
ayrıca bi bak bakalım ermanın bu yazıyı silme yetkisi var mı... asıl sana yazıklar olsun...yaptıgın çok entresa bir hata ,, ermanın eşşek kadar avatarını görmemen vs.. eger böyle olmuş olmazsa ,, ki böyle olacagını nası tahmin ederim ,, benim adım heryerde ,, kesinlikle tepkim yerindedirmadem böyle ,, boş yere söylenmiş laflarımdan dolayı özür dilerim ,, herkesin beynine fışkıracak bir kanı var dimi