Gönderen Konu: BAŞLIK BULAMADIM:)  (Okunma sayısı 2105 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
BAŞLIK BULAMADIM:)
« : 05 Ağustos 2005, 00:18:48 »
Antalya itfaiyesi cinsel taciz altinda
"Alo itfaiye" santraline gelen her yüz ihbar telefonundan 97'sinin asilsiz çiktigini belirten görevliler, "Kor etes gibi yaniyorum. Haydiii... çabuk gel söndür" , "Sizin ates söndürücü hortumun uzunlugu ve kalinligi ne kadar?" ve "Yangin söndürücü hortumun, atesin içinde ne kadar kalabiliyor?" diyen kadinlarin cinsel saldirisina ugradiklarini söylüyorlar.

ANTALYA (STAR) - Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi'na bagli "110 Alo Itfaiye" santrali, asilsiz ihbarlarin yanisira geceleri de cinsel tacize ugruyor!.. Özellikle saat 24.00'dan sonra itfaiye 110'u arayan bayanlarin, "Kor ates gibi yaniyorum. Haydiii... çabuk gel söndür" seklindeki erotik 900'lü hatlari aratmayan konusmalari, itfaiye erleri üzerinde "iz" birakiyor. Gün boyu yogun bir telefon trafiginin yasandigi santrale gelen ihbar telefonlarinin yüzde 97'sinin asilsiz oldugunu belirten itfaiye çavusu Saban Kibar, "Santralimiz aranan numarayi gösteriyor. Ancak yine de asilsiz ihbarin önüne geçemiyoruz. Sorunlarini aktarmak ve dertlesmek için arayanlar da var. Sert tepki gösterdigimiz çok oluyor. 'Su an konusacakkimsem yok, bu nedenle aradik' diyorlar. Asilsiz ihbarcilar ve telesapik diyebilecegimiz bayanlarin yüzünden çogu kez santralimiz kilitleniyor" dedi. Erkeklerin genelde "dertlesmek" için aradigini, kadinlarin ise cinsel tacizde bulundugunun altini çizen Antalya Itfaiye Çavusu Saban Kibar,
"Arayan her yüz kadindan 90'i pembe dizileri aratmayan konusmalar yapiyor. Arkadaslarimiz yüzlerine kapatiyor telefonu ama yine ariyorlar. Çogu kez aranan numaralarini göremiyoruz" diye konustu.

ISTE TACIZ TELEFONUNDAN SEÇMELER
Antalya Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi "110 Alo Itfaiye" santral görevlisi Ercan Orhan, gelen taciz telefonlarindan bazilarini söyle siraladi:

"Kor ates gibi yaniyorum. Haydiii...çabuk gel söndür"
"Ayy yaniyorum, acil söndürür müsünüz?"
"Benim içimdeki atesi de o tazyikli hortumunla söndürür müsün?"
"Kocam beni aldatiyor. Ben ne yapayim, bana bir sey söyleyin. Haydi
ama...yardimci olsana ne yapmaliyim canimcim"
"Sizin ates söndürücü hortumun uzunlugu ne kadar?"
"Yangin söndürücü hortumun, atesin içinde ne kadar kalabiliyor?"
"Senin içindeki yangini kim söndürüyor kuzum?"

Kadir kaymakçi - STAR Gazetesi'nden 5 Aralik 2003

''REALIST KÖY ÇOCUGU''...Adana'da Köy özlemi nedeniyle marketinin adini "realist köy çocugu baki" olarak degistiren esnaf, dogal ürünlerni de "realist bal", "realist pekmez" adi ile satiyor.

ADANA (A.A) - 27.10.2003 - Adana'da köy özlemini aradan geçen uzun yillara ragmen unutamayan küçük market isletmecisi, marketinin adini ''realist köy çocugu Baki'' olarak degistirdikten sonra, dogal ürünlerini ''realist bal'', ''realist pekmez'' gibi adlarla satmaya
basladi. Isletme sahibi Baki Ak AA muhabirine, Valiyolu üzerinde bulunan dükkaninda isim degisikligi yapmasindaki en önemli nedenin, sehir hayatinin yapayligi ve kent yasamina alisamamak oldugunu söyledi. Yillar önce köylerinden Adana'ya göç ettiklerini, 13 yildan beri market islettigini anlatan Ak, sunlari söyledi: ''Çocuklugumdan beri köy hasreti çekiyorum. Ancak, çocuklarimin istikbali için sehirde yasamaya mecbur kaliyorum. Sehirden kopamayinca, yasadigim hasreti dükkanima tasimak istedim. Iki yil önce köyden tamamen dogal ürünler getirmeye basladim. Bu ürünler çok begenilince de marketin adi 'Realist Köy Çocugu Baki' oldu.'' Ak, amacinin müsterilerine tamamen dogal lezzetler sunmak oldugunu kaydederek, ''Bu ürünlerin farkini ortaya koymak için baslarina realist sözcügünü getirdim. Realist bal, realist peynir, realist pekmez gibi ürünlerim görüntüsüyle bile farkini hissettiriyor'' dedi.
27 Ekim 2003

YILDIRIM ÇARPTI TANRIYA DAVA AÇTI
ABD'hnin Wyoming Eyaleti'nin Sheridan kentindeJonas Wilding isimli bir çiftçi, 8 yil içinde üzerine 3 kez yildirim düsünce Tanri'yi mahkemeye verdi. Çifti "ben aslinda tanrinin iyi bir kuluyum, kurallara uyarim, kiliseye giderim. 8 yilda 3 kez yildirim saldirisina ugramayi hakedecek hiç bir sey yapmadim. bu nedenle tanriya karsi tazminat davasi açiyorum" dedi. Wilding avukatiyla görüstükten sonra Tanri'ya 100 milyon dolarlik tazminat davasi açti.
Vatan Gazetesi 14ekim 2003

PANTOLONUNDA 8 YILAN KAÇIRDI
Avustralya'ya Tayland'dan gelen bir Isveçli'nin pantolonunun içinden, dördü öldürücü derecede zehirli olmak üzere 8 yilan çikti. Adi açiklanmayan 28 yasindaki Isveçli, yilanlari ülkeye kaçak sokmaya çalisirken Sidney havaalaninda Avustralya gümrük yetkilileri tarafindan yakalandi. Zümrüt yesili Boa yilani ve öldürücü zehirli 6 metre boyunda 4 adet Kral Kobra dahil 8 yilan, Isveçli'nin baldirlarina baglanmis paketler içinde bulundu. Isveçli'nin, çevre koruma yasasina muhalefetten 10 yil hapisle cezalandirilabilecegi belirtildi. 25.09.2003- Hürriyet

YOK MU BENI S..KEN?
Denizli'de 15 yasindaki M.K'nin ailesi polise basvurarak dövmeci Dudu KARAN'in (18) kizlarinin beline "yok mu beni s..ken?" yazdigini öne sürdü. Gözaltina alinan Karan "Sevgilimi elimden almaya çalisiyordu. Beline dövme yapmami isteyince ben de ona ders olsun diye beline dövme yerine küfürlü sözler yazdim" dedi. Karan savcilikça serbest birakildi.
VATAN- 22 Agustos 2003 Cuma

FIKRA GIBI SOYGUNLAR
GÜRSEL KÖKSAL FrankfurtAdlari Ludwig, Markus, Friedrich ya da Jürgen, ama öyküleri bizim Karadeniz fikralarindaki "Temel ve Idris"leri çagristiriyor. Laz fikralardan biri söyle:
Temel banka soymus. Sonra da çuvala doldurdugu paralari kasiyere vermis ve "Bunlari benim hesabima yatirin!" demis.
Frankfurt yakinlarindaki Offenbach kentinde de öyle sabika dosyalari var ki, fikralardan daha komik...
Son iki yilda gerçeklestirilen 8 banka soygununun yarisindan fazlasini "çözen" Offenbach polisini fazla yormayan ve böylece tarihe de "En aptal banka soygunculari" olarak geçen kahramanlarimizin öyküleri söyle:
* Jürgen K. (21), gerçeklestirdigi soygundan kisa bir süre sonra yakalanmis. Soygunda yüzünü saklamaya gerek görmeyen Jürgen'i, kasasini bosalttigi bankada çalisanlar taniyordu. Çünkü o bankada bir hesabi vardi ve bankanin bulundugu apartmanda bir dairede oturuyordu.
* Ludwig Z. (35) ise gerçeklestirdigi soygudan hemen sonra yakalaninca, "maskesine ragmen nasil bu kadar çabuk tanindigina" çok sasirmis Soydugu bankanin yillardir müsterisi olan 2 metre ve 125 kiloluk "dev" soyguncunun taninmamak için taktigi maske ise bir basketbol kepiyle, günes gözlügünden olusuyormus.
* Markus L. (28) da kendi hesabi olan, yani tanindigi bir bankayi soymus. Ancak gerekli tedbirleri aldigi için kimse onu tanimamis. Bankaya girmis, otomattan kendi hesabiyla ilgili çikislari almis. Daha sonra da bankayi soymus. Ancak alarm çalmasi üzerinde olay yerinden kaçarken aleyhine delil olabilecek herseyi de bir tarafa atmis. Attiklari arasinda kendi adinin yer aldigi bilgisayar çikislari da varmis.
* Friedrich M. (21) ise sansliymis, ancak kibarligi yüzünden yakayi ele vermis. Silahini dogrulttugu kasiyer kendisine oldukça yardimci davranmis ve uzattigi naylon torbayi hemen istenenlerle doldurmus, ancak "küçücük" bir istekte bulunmus. Genç soyguncu da onu kirmamis ve parayi teslim aldigina dair bir tutanagi imzalayip, hem de adi ve soyadindan bir harfi bile atlamadan yazarak atmis imzasini.
Milliyet - 20 Agustos 2003 Çarsamba

TRENI KAÇIRINCA BOMBA IHBARI YAPTI
Eskisehir'e gitmek üzere bilet aldigi treni dakika farkiyla kaçiran ve bir süre taksiyle sonraki istasyonlarda yakalamaya çalisan genç, basaramayacagini anlayinca bomba ihbarinda bulundu.
Gece yarisi Sakarya 155'i arayan bir kisi, Haydarpasa-Ankara seferini yapan 11210 sayili Ankara Ekspresi için bomba ihbarinda bulundu. Bunun üzerine tren Arifiye Gari'na geldiginde durduruldu.
Yatakli vagonlarin yer aldigi trendeki, çogunlugu yabanci turist olan yolcularin panige kapilmasini istemeyen polis, süpheli bir kisi aradiklarini belirterek, arama yaptilar.
Trende bomba bulamayan polis, gar görevlilerinin, ''kendilerini arayan bir kisinin treni kaçirdigini belirterek, bekletilmesi için ricada bulundugunu'' söylemesi üzerine, taksiyle gelen ve nefes nefese trene binmeye çalisan Selim Oktay'i (27) gözaltina aldi.
Bomba ihbarini kendisinin yaptigini itiraf eden Oktay, sevgilisiyle bulusmak üzere Eskisehir'e gitmek için bilet aldigini, ancak trafik yogunlugu nedeniyle yetisemedigini belirtti.
Taksiye binerek Bostanci Istasyonu'na kadar treni takip etmesine karsin yakalayamadigini ifade eden Oktay, ''Sonraki istasyonlarda da basaramadim. Bu Izmit'e kadar böyle devam etti. Trene yetisemeyecegimi anlayinca, izledigim bir filmdeki gibi bomba ihbarinda bulundum'' dedi.
Milliyet 17 Agustos 2003 Pazar

ESININ ÇEYIZINI YEDI
Ismail AKDUMAN / SAMSUN (DHA) Psikolojik rahatsizlik nedeniyle 24 yildir yün, orlon ve kadife parçalari yiyen Samsunlu Atilla Nuran'i çeyizini yedi diye esi terk etti, battaniye yedi diye patronu da kovdu. Istasyon Mahallesi'nde babasi Ismail Nuran ile birlikte oturan Atilla Nuran (44), hastaligindan kurtulmak için birçok kez tedavi gördü. Hastaliga 20 yasindayken yakalandigini anlatan Atilla Nuran, 38 yasindaki esi Elmas Çelik ile bosanmalarina da neden olan hastaligini söyle anlatti:
Elbisesini de yiyor ‘‘Günde bir kez normal yemek yiyorum. Ondan sonraki zamanlarda da ne bulursam, kumas, yün, orlon bulup onlari yiyorum. Bekçilik yaptigim isyerinde battaniyeleri yedim diye beni kovdular. 13 yil önce evlendim. 1 çocugum oldu. Ancak 3.5 yil evli kalabildim. Çünkü esim, çeyizini yedigim için beni terk etti. Hiçbir sey bulamazsam üzerimdeki elbiseleri yiyorum. Bulamadigim zaman ise bunalima giriyorum. Tedavi olmak istiyorum. Beni bu hastaliktan kurtarin.’’
06.06.2003
Hürriyet

Küçük Dahi'den inanilmaz icat: Elektirikli Iskence Aleti.
Sivas'taki Selçuk Anadolu Ilkögretim Okulu ögrencileri tarafindan açilan ve ögrencilerin buluslarinin yer aldigi sergide, 12 yasindaki Y.A.`elektrikli iskence aleti' yapti. Küçük ögrenci, yaptigi iskence aletini, genellikle küçüklerin gezdigi sergide, her ziyaretçiye ayrintilariyla anlatti. Y.A., Amerikada elektrikli sandalye ile idam yapilmasindan esinlenerek bunu yaptigini söyledi. Haberin yayinladigi sirada CNN Türk'te Çigdem Anat'in sundugu Ajans programina konuk olan Milli Egitim Bakani da gördükleri karsisinda saskinliga düstü.
Il Milli Egitim Müdürlügü onayiyla kentin en islek merkezi konumundaki Kongre Müzesi bahçesinde, Selçuk Anadolu Ilkögretim Okulu tarafindan, sergi açildi. Sergide, ögrencilerin fen bilgisi derslerinde yaptiklari araçlar yer aldi. Yagmuru haber veren cihazdan, kulagin sesi nasil duydugunu ve beyne ses dalgalarini gönderdigini gösteren cihaza kadar, yaklasik 40 çalisma yer aldi. Fen Bilgisi ögretmeni Hasan Altinsoy gözetiminde derslerde yaptiklari çalismalarla hazirlanan sergide, 12 yasindaki 6-D sinifi ögrencisi Y.A.'nin yaptigi minyatür `Elektrikli Iskence Aleti' görenleri hayrete düsürdü. Sergide, tüm ögrenciler çalismalarinin basinda durarak, her ziyaretçiye eserlerini tanitti. Elektrikli iskence aleti yapan Y.A. da yaptigi cihazi ayrintilariyla anlatti. Sergiyi gezen küçük ögrenciler de üzerinde tanitici `Elektrikli iskence sandalyesi' yazili bu cihaza korkuyla bakti.
Annesi ev kadini olan babasi Ahmet A. ise Il Saglik Müdürlügü'nde Eczacilik Sube Müdürü olan Y.A. bu aleti, `ilginçlik olsun' diye yaptigini belirterek, "Insanlarin öldürülmesine karsiyim'' dedi.
11 Haziran 2003 Çarsamba

Sadakatini ispatlamak için ayrildigi esine penisini gönderdi.
MANILA (A.A) Filipinler'de bir adam, ayrildigi esine sadakatini ispatlamak için penisini keserek esine yolladi. Philippine Star gazetesinin haberine göre, ülkenin kuzeybatisindaki Malasikui kasabasinda Filipinli bir adam, kestigi penisini esinin ailesinin evinin penceresinden içeri atarak, ''Artik baska bir kadinla birlikte oldugumdan süphelenmezsin'' diye bagirdi. Olay karsisinda soke olan kadinin kesik penisi polise teslim ettigi ve esi bulununcaya kadar kesik penisin korunmasi için yardim istedigi belirtildi.
27/02/03 (Zeynep Basak Durak Gönderdi)

‘Türk usulü’ hasar tespit
Bingöl’de hasarli binalarda inceleme yapan memurlar, ayni apartmanin 1. ve 2. katina ‘oturulamaz’, 3. ve 4. katina ‘oturulabilir’ raporu verdi. Afet Isleri yetkilileri ise, bilgisiz memurlarin çalistigini itiraf etti
10 mayis 2003 (Milliyet)

Bakir raporu' almak için hastaneye basvurdu
Trabzonlu Mehmet Misirli, 46 yillik yasaminda hiçbir kadinla cinsel iliskide bulunmadigini belirterek, `bakir raporu' almak için Numune Hastanesi'ne basvurdu.
Trabzon Numune Hastanesi'ne dilekçeyle basvurup hiç bir kadinla cinsel iliskiye girmedigine dair `bakir raporu' isteyen Misirli hastane yönetimini de sasirtti. Bashekim Yardimcisi Op. Dr. Hasbi Ergün, böyle bir raporu veremeyeceklerini belirterek Misirli'yi, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tip Fakültesi Farabi Hastanesi'ne sevketti. Teyzesinin kizi ve eski nisanlisi K.A.'nin sapiklik suçlamalarini gururuna yediremedigini belirten Misirli, "Ben saglikli bin insanim ve cinsel fonksiyonlarim yerinde. Fakat evlilik disi iliskiye karsi oldugum için bugüne kadar hiçbir kadinla cinsel iliskiye girmedim. Böyle bir düsünceyi tasiyan insan neden birisine sarkintilik yapsin ki? Bana atilan iftiranin asilsiz oldugunu ispat edebilmek için her türlü mücadeleyi yapacagim'' dedi. Dr. Ülker Sahin ise Misirli'nin suçlamalarindan biktigini söyleyerek, "Beni canimdan bezdirdi. Onun yüzünden bu sehri terkedecegim. Çocuklugundan beri dengesizdi ama nisanlisindan ayrildiktan sonra iyice aklini yitirdi'' diye konustu. KTÜ Tip Fakültesi Farabi Hastanesi Üroloji Bölümü Baskani Prof. Dr. Güner Kemal Özgür ise `bakir raporu' diye bir raporun verilmesinin tibben mümkün olmadigini belirtti. Dr. Özgür, "Ancak erkegin, cinsel fonksiyonlarinin yeterli olup olmadigi saptanabilir. Bir erkegin bakir olup olmadigini anlamak tibben mümkün degildir. Ayrica, bir insanin sapik olup olmadigi da tibbi inceleme ile belirlenemez. Misirli'nin talebine çok sasirdim'' dedi.
16 mayis 2003 cuma (Milliyet)

Aksam yemegi pisirmeyen karisina kizdi; "Polis imdat"i aradi
Ingiltere'de aksam yemegi pisirmeyen karisina sinirlenen bir kisi, ''polis imdat''i aradi. Kizgin Ingiliz, polise ''Karim, bana dün geceden kalma som balikli sandviçleri yedirdi. Sandalyede oturup süslenmesini izliyorum. Kimse için yemek hazirlamayacak, pisirmeyecek'' dedi.
Polisin ise sikayeti yapan kisiye bunun acil bir durum olmadigi karsiligini verdigi bildirildi. Bu arada, patates pisirmek isteyen bir kadinin, yine ''polis imdat''i arayarak, gözlüklerini bulamadigini söyleyip yardim istedigi belirtildi.
01 Mayis 2003 Persembe

Içinden ses gelen 3 günlük mezar açildi..!
Konya'da vatandaslarin ihbari üzerine ''ses'' geldigi iddia edilen 3 günlük mezar açildi. Alinan bilgiye göre, 13 Nisan'da geçirdigi beyin kanamasi sonucu hastaneye kaldirilan Hasan Sade (42), 15 Nisan'da, bitkisel hayattan çikamayarak öldü. Sade'nin cenazesi, 16 Nisan Çarsamba günü, Seyit Sahin Mezarligi'na defnedildi.
Iki gün sonra, bagirsak kanserinden hayatini kaybeden Halit Erdogan da (33) ayni mezarlikta Sade'nin yakininda topraga verildi. Erdogan'in yakinlari Erol Çiyes ve Ugur Malkoç, Erdogan'in mezari basinda dua ederken, Hasan Sade'nin mezarindan ses geldigini iddia ederek, Mezarliklar Müdürlügü'ne ihbarda bulundu.
Cumhuriyet Savcisi ve polisin gözetiminde Mezarliklar Müdürlügü tarafindan canli oldugu düsüncesiyle Hasan Sade'nin mezari açildi. Yakinlarinin da katildigi mezar açma islemi sonunda Sade'nin ölü oldugu tespit edildi.
Mezardan ses geldigi ihbarini yapan Erol Çiyes ve Ugur Malkoç, ''Hasan Sade'nin mezarindan ses geldigini duyduk. Canli olabilecegini düsündük'' dediler
19 Nisan 2003 Pazartesi (Milliyet)

Is ilanina "antisosyal ve yeteneksizim" yazdi; sirketler kapisti
Is bulmak için çesitli beceriler gelistirmek ve imaj yaratmak yerine, olumsuz reklamlar da bazen ise yarayabiliyor.
Isveç'de yayimlanan Goteborgs-Posten gazetesine dün 30 yasindaki Angelika Wedberg tarafindan verilen is arama ilaninda, ''Dolgun maasli is ariyorum. Antisosyalim, yaratici degilim ve yeteneksizim'' ifadesi kullanildi.
Ilanin yayimlanmasindan sonra telefonlari araliksiz çalan Wedberg, çok sayida is teklifiyle karsilasti. Aylik 18 bin kron (yaklasik 3,5 milyar TL) maas öneren Map Media adli firmayla is görüsmesi yapan Wedberg'ün, firmadaki konumunun ne olacagi açiklanmadi. Wedberg, ilani vermeden önce daha az paraya yaslilar için sosyal hizmet görevlisi olarak çalisiyordu.
21 Nisan 2003 Pazartesi (Milliyet)

Böyle dügün görülmedi... Damat, top atisinda öldü...
Belçika'nin Zoersel bölgesindeki bir dügünde, kutlamalar sirasinda yapilan top atisi, damadin ölümüne, bir kisinin agir yaralanmasina ve 4 evin tahrip olmasina yol açti. Bölgede, dügünlerde ''geleneksel olarak'' top atislari yapildigini bildiren Savciligin açiklamasina göre, kutlama simgesi olan bu atislardan biri sirasinda 34 yasindaki damat ölürken, 32 yasindaki arkadasi agir yaralandi. Yarali kisinin bacaginin kesilecegi bildirildi.
Kutlama atislari sirasinda, ''kontrol disi'' gerçeklesen top patlamasinin, çevredeki 4 eve büyük hasar verdigi de ifade edildi.
Savcilik, bir ''kaza''nin söz konusu oldugunu, bu kazanin nedenlerinin henüz belirlenemedigini, olayla ilgili sorusturma açildigini duyurdu.
21 Nisan 2003 Pazartesi (Milliyet)

Uçak yolcularindan ilginç sorular...
Atatürk Havalimani Dis Hatlar Terminali'ndeki danisma masalarindan yararlanan bazi yolcular, ilginç sorulari ile güldürüyor.
Her gün yüzlerce uçagin inis ve kalkis yaptigi, binlerce yolcunun kullandigi Atatürk Havalimani Dis Hatlar Terminali'nde, yolcular ile yakinlarinin sorunlarina çözüm amaciyla gelis ve gidis katlarinda 2 adet ''Danisma'' masasi bulunuyor.
Telefonla ya da yüz yüze görevlilere basvuruda bulunabilen bazi vatandaslarin, ''Ben nereden uçacagim?'' ve benzeri içerikteki sorulari, görevlilere zor anlar yasatiyor.
Danismalara basvuran vatandaslarin yönelttikleri ilginç sorular ve isteklerden bazilari söyle:
- Uçagin içine anons yapabilir misiniz?
- Uçusu kaçirinca baska bir uçusa mi hak kazaniyoruz?
- Yurtdisi harcini kredi karti ile ödeyebilir miyim?
- Neden cep telefonum çalismiyor, bakar misiniz?
- Bana 'danismanin yaninda desk var' dediler. Danismanin yani neresi oluyor?
- Tuvalete gidecegim. Köpegime bakar misiniz?
- Ibrahim Tatlises'in uçagi ne zaman geliyor?
- Para dolu çantam kayboldu. Anons eder misiniz?'' - Gece saatlerinde arayan bir kisi, her uçakta bulunan ve uçak düstügünde bile saglam kalan ''karakutu'' hakkinda bilgi aldiktan sonra: ''Neden bütün uçagi karakutu malzemesinden yapmiyorsunuz, yolcularin canina kastediyorsunuz?'' - Havalimaninda kaybolan arkadasinin adi ve soyadi anons edilmesine ragmen danismaya gelmemesine sinirlenen kisi: ''Gerizekali Mehmet ..... olarak anons eder misiniz?'' - Kocamin nereye gittigini ögrenmek istiyordum. Ismini versem yolcu listesinden kontrol edebilir misiniz? Ayrica yaninda kimin oldugunu da ögrenmek istiyorum.
- Bizim Almanya'dan uçagimiz gelecekti, Atatürk Havayollari ile...
- Uçaktaki yolcusuna ulasilmasini isteyen kisi: ''Pilotlarin cep telefonu vardir sizde, oradan arayin...''
29 Nisan 2003 Sali (Milliyet)

Küçük Dahi'den inanilmaz icat: Elektirikli Iskence Aleti.
Sivas'taki Selçuk Anadolu Ilkögretim Okulu ögrencileri tarafindan açilan ve ögrencilerin buluslarinin yer aldigi sergide, 12 yasindaki Y.A.`elektrikli iskence aleti' yapti. Küçük ögrenci, yaptigi iskence aletini, genellikle küçüklerin gezdigi sergide, her ziyaretçiye ayrintilariyla anlatti. Y.A., Amerikada elektrikli sandalye ile idam yapilmasindan esinlenerek bunu yaptigini söyledi. Haberin yayinladigi sirada CNN Türk'te Çigdem Anat'in sundugu Ajans programina konuk olan Milli Egitim Bakani da gördükleri karsisinda saskinliga düstü.
Il Milli Egitim Müdürlügü onayiyla kentin en islek merkezi konumundaki Kongre Müzesi bahçesinde, Selçuk Anadolu Ilkögretim Okulu tarafindan, sergi açildi. Sergide, ögrencilerin fen bilgisi derslerinde yaptiklari araçlar yer aldi. Yagmuru haber veren cihazdan, kulagin sesi nasil duydugunu ve beyne ses dalgalarini gönderdigini gösteren cihaza kadar, yaklasik 40 çalisma yer aldi. Fen Bilgisi ögretmeni Hasan Altinsoy gözetiminde derslerde yaptiklari çalismalarla hazirlanan sergide, 12 yasindaki 6-D sinifi ögrencisi Y.A.'nin yaptigi minyatür `Elektrikli Iskence Aleti' görenleri hayrete düsürdü. Sergide, tüm ögrenciler çalismalarinin basinda durarak, her ziyaretçiye eserlerini tanitti. Elektrikli iskence aleti yapan Y.A. da yaptigi cihazi ayrintilariyla anlatti. Sergiyi gezen küçük ögrenciler de üzerinde tanitici `Elektrikli iskence sandalyesi' yazili bu cihaza korkuyla bakti.
Annesi ev kadini olan babasi Ahmet A. ise Il Saglik Müdürlügü'nde Eczacilik Sube Müdürü olan Y.A. bu aleti, `ilginçlik olsun' diye yaptigini belirterek, "Insanlarin öldürülmesine karsiyim'' dedi.
11 Haziran 2003 Çarsamba
ERMAN SEVDİ

ı choose to fight , ı choose to win

Çevrimdışı cadisinem

• Hunomost
« Yanıtla #1 : 05 Ağustos 2005, 01:14:11 »
ya hepsını brden atmasaydn keske,bakır raporundan snra pes ettım,okunmuyo valla..
ıskence aletını  ıkı kez koymssn.okdklarım arasnda dovmeye bttım  :roll:

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #2 : 05 Ağustos 2005, 01:20:43 »
haklısın..
ben aslında parça parça yazıcaktım murat efendi yok tek parça yaz falan dediii ondan öle olduu...
falla murata söle ....
zate ben murata dedimmm böle lur die dinlemedii beniii....
ERMAN SEVDİ

Çevrimdışı capon murat

• Hunomost
    • http://www.muratbozkurt.com.tr
« Yanıtla #3 : 05 Ağustos 2005, 15:41:27 »
Alıntı yapılan: zerotwo
haklısın..
ben aslında parça parça yazıcaktım murat efendi yok tek parça yaz falan dediii ondan öle olduu...
falla murata söle ....
zate ben murata dedimmm böle lur die dinlemedii beniii....

bahhh yaaa..
1)bence burda bi sorun varsa, ermanda; "olm bu ne! tc anayasa gibi" (zati baslıkta bulamamıs..)
2)yazıyı butun halinde yazınca yine okuyacaksınız, yane ne farkeder annamıomm.. yazı aynı yazı.. yapmayın gozunuzu sevemm..
bulgarca şart..

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #4 : 05 Ağustos 2005, 22:06:16 »
ulaan hıyar sen baaaa demedin miiii
ben senin baaa dedddiniii diyommmmm...
la suçlu gene ben oldum beaaaa ....
ERMAN SEVDİ

Çevrimdışı capon murat

• Hunomost
    • http://www.muratbozkurt.com.tr
« Yanıtla #5 : 05 Ağustos 2005, 22:51:48 »
sorun: "olm bu ne! tc anayasa gibi" (zati baslıkta bulamamıs..)  :wink:
bulgarca şart..

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
« Yanıtla #6 : 05 Ağustos 2005, 22:56:41 »
murrrraaaaaaaaaaatttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt..............
anladın sen anladınnn....
ERMAN SEVDİ