Gönderen Konu: kürdistan kuruluyor  (Okunma sayısı 953 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı zerotwo

• Hunomost
kürdistan kuruluyor
« : 09 Ağustos 2005, 09:39:07 »
ABD'nin Bağdat Büyükelçisi'yle bir araya gelen Barzani, "Iraklı Kürtler'e 8 yıl sonra kendi kaderlerini tayip için referandum hakkı verilmesi konusunda anlaştık" dedi.

Irak Kürdistan Demokratik Partisi Lideri ve "Kürdistan bölgesi Başkanı" Mesut Barzani, Kürtler'in diğer halklar gibi "kendi geleceklerini tayin etme hakkı" olduğunu savundu. Barzani, Kerkük'ün de Kürt bölgesine dahil edilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti.
ERMAN SEVDİ

ı choose to fight , ı choose to win

Çevrimdışı ReD BaRon

• Hunomost
Re: kürdistan kuruluyor
« Yanıtla #1 : 09 Ağustos 2005, 22:14:29 »
Alıntı yapılan: zerotwo
ABD'nin Bağdat Büyükelçisi'yle bir araya gelen Barzani, "Iraklı Kürtler'e 8 yıl sonra kendi kaderlerini tayip için referandum hakkı verilmesi konusunda anlaştık" dedi.

Irak Kürdistan Demokratik Partisi Lideri ve "Kürdistan bölgesi Başkanı" Mesut Barzani, Kürtler'in diğer halklar gibi "kendi geleceklerini tayin etme hakkı" olduğunu savundu. Barzani, Kerkük'ün de Kürt bölgesine dahil edilmesi konusunda kararlı olduklarını belirtti.
zaten şuanda da sadece resmi olarak adı yok,yoksa yanı başımızda bir kürtler devlet kurdu bile(bkz. alttaki link) :evil:  :evil: korkarım böyle giderse 20-30 seneye kalmadan güneydoğumuzu da ele geçirecekler :evil:  :evil: eee avrupa birliğine girmek kolay değil,binlerce şehit verdiğimiz toprakları da vermemiz lazım :evil:  :evil:
http://www.hurriyetim.com.tr/haber/0,,sid~1@w~3@nvid~615272,00.asp
Ersan Bak
E.Ü.Kimya Müh. 4.sınıf öğrencisi

Beni sevmen; tek başınalığın, çaresizliğin ve kendi kendine yetmeyişinden.
O kadar kafanı yorma -üç aşağı beş yukarı ve bir rastlantıyla-
Beni sevmesen de bir başkasını sevecektin.