Aslında MicroTalk markasına ait olup ülkemizde ASELSAN tarafından satılan, birçok yarışta kullandığımız, toplu seyahatlerde eğlencemizi ve iletişimimizi sağlayan el telsizlerinden almak konusunda fikir alışverişinde bulunmak istiyorum.
Açıkçası herkeste birer tane bulunması ya da topluluk tarafından 3-4 takım alınması gerektiğini düşünüyorum. Bir çok organizasyonda birbirimizle iletişim kurmakta organizasyonun sunduğundan çok daha rahat bir şansımız olacağı kanısındayım. Telefonların çekmediği anlarda bile ya da yarış kanallarını kullanmak istemediğimiz durumlarda kullanışlı olacağına inanıyorum. Görüş, fikir ve önerilerinizi bekliyorum. Benim aklımdan geçen iki versiyon var. Aralarında da çiftinde yaklaşık 30 TL fark var. İlki yani pahalı olan MT-975 serisi, 12 KM menzili ve bir çok özellik fazlası ile ön plana çıkmakta. MT-850 ise dediğim gibi ucuz olanı ancak yarışlarda bize dağıtılanlarla aynı veya bir üst kalitede. Menzili ise maksimum 5 KM. Eğer talep olur ise toplu alım veya indirim konusunda da görüşmeler yapabiliriz.
MT-975

MT-850