Gönderen Konu: bir derdim var dinleyin, hunomostda ki yıldızlar  (Okunma sayısı 61479 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
bir derdim var dinleyin, hunomostda ki yıldızlar
« : 31 Ağustos 2011, 21:21:22 »
şimdi sevgili ablalarım abilerim :)
bildiğiniz üzere şehrin çok göbeğinde yaşıyorum, bana gelmedi çok düzensiz hayata sürükleniyorum planlı bişeyim kalmadı okul da böyle bitmiycek.. :)

bu noktada bir tavsiye istiyorum;
beni bir yere taşıyalım, şafak'ın batıkenti geldi aklıma çayyolu civarı olabilir, terası olması tercih sebebidir yada böyle bahçeli falan bişeler de olabilir, ev arkadaşına hayır demeyebilirim çayyolundaki villalar tadında bişe olabilirse, ne diyosunuz? tavsiyeler?
AMŞ

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
Ynt: bir derdim var dinleyin, hunomostda ki yıldızlar
« Yanıtla #1 : 31 Ağustos 2011, 21:25:08 »
anıl sen kafada değişikilik yapmadığın sürece evi değiştirmen sadece daha fazla kira ve daha fazla benzin parası demek olacaktır sana bence :)
hatta çayyolu ümitköy tarafına geçipte bide park caddesinin tadını alırsan bu günlerini bile arayabilirsin :) ama hakkaten böyle sakin uzak bi yer olsun diyosan eryaman sana daha uygun olur, buradaki villalar hem fiyat olarak daha uygun, hemde ortamlara yeterince uzak :) ha sincan-fatih apaçilerine de takılırım belli olmaz diyosan onu bilemem tabi :)

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #2 : 31 Ağustos 2011, 21:45:38 »
ümitköy yine biraz dediğin gibi de abi, batıkent de olabilir, eryaman biraz uzak gibi :)
AMŞ

Çevrimdışı f1emre

• Hunomost
« Yanıtla #3 : 31 Ağustos 2011, 21:55:43 »
Mustafa Kemal Mah. Balgat sana göre olabilir.

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #4 : 31 Ağustos 2011, 22:15:24 »
Teraslı evle hayatın düzene girmesi zor olabilir?

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #5 : 01 Eylül 2011, 00:25:50 »
Teraslı evle bence de alışkanlıklar pek değişmeyecektir. Belki dışarıda olmak yerine eve kayar ortam...

Öncelikle okulu beynindeki öncelik sırasında ilk sıraya almalısın bence. Haa bunu diyen benim ya o da ayrı bir film. Ama bu sene benim de son senem artık gitme vakti geldi çünkü. Her şeyin tadı iyice kaçmadan bitmeli okul önce bunu kafaya koymalı.
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #6 : 01 Eylül 2011, 01:54:08 »
anıl böyle devam et. okulu uzatabildiğin kadar uzat.eğlenebildiğin kadar eğlen. ileride bu yıllarını çok arayacaksın...
keyfine bak hayatını yaşa.okulun anasını sat. nasıl olsa öyle yada böyle bitiyor bu okul af maf çıkıyo bişeyler oluyo bitiyo okul.. (örnek bkz. öcal zilanlı)

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #7 : 01 Eylül 2011, 20:31:01 »
Haci sen oyle bi eve cikarsan benle arkadasligi kesmezsen zor mezun olursun.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #8 : 01 Eylül 2011, 22:37:56 »
ben Onur'un söylediklerine tamamen karşı çıkıyorum Anıl :) okulu bitirip hayata erken atılmak her zaman daha avantajlı benim gördüğüm kadarıyla. okul bitince eğlence biter diye bişey yok bence, hayatını düzene koyup eğlenmeye devam edebilirsin gayet tabi. öğrenci olmanın tadı başka tabi ama zaman geçtikçe hayattan istediklerin, beklentilerin değişecek. bu sefer onları gerçekleştirdiğin zaman mutlu olacaksın ve eğleneceksin. sözün özü herşey zamanında yaşanınca güzel, o yüzden sen teraslı eve falan çıkma, Eryaman'a git, okulunu bitir :D

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #9 : 02 Eylül 2011, 07:07:09 »
O değil de bu başlık demirbaş olsun. Derdi olan yazsın derim.
--Zeyno--

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #10 : 03 Eylül 2011, 12:19:25 »
evet ya iyi fikir bence zeynep :)

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #11 : 03 Eylül 2011, 17:18:57 »
balgata bakıyorum emre orası da aklımda da pek istediğim tarzda bişe yok oralarda
şafak, abi sizin oralarda ne kadar kiralar bilgin varmı?
ali rıza, olaya yaklaşım şeklim teras olursa iyi olur iki muhabbet edilecek temiz hava olur abi :) yoksa o kadar tutucu değilim teras olmazsa olmaz gibilerinden
onur, artık çok zamanım kalmadı abi benim kardeş de şehir dışı başlıyo e yaşta oldu 23, 24 e çok az kaldı, diyorum artıık askerliği falan aradan çıkarıyım sıkıldım ders olayından :)

özgür olurum ya abi, nolacak iki sıkınca geçiliyo işte bu yaz ki durumu yakından biliyosun :) daha borç ödiycez ben pazar bir kısmını vadeli olarak vermeyi düşünüyorum :)
 ve son olarak duygu, evet bende o mantıktayım ama işte gönül de ferman dinlemiyor,orta şekeri bulcaz mecburen

AMŞ

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #12 : 03 Eylül 2011, 18:47:08 »
Bizim buralarda kiralar 400 TL'den başlıyor (bahçeli, balkonlu, müstakil). Yalnız bazı ev sahipleri var ki evin giriş katına ayrı giriş yapıyor ve o katı kiraya veriyor. Onlara denk gelebilirsin, ama şunu söyleyim o tip evler senin aradığın evler değil.

Şöyle bir ilan buldum, eğer gerçekse kaçırma. http://www.hurriyetemlak.com/konut-kiralik/ankara-yenimahalle-bati_sitesi-emlakcidan-mustakil_ev/detay?sParam=ZAcUsBIDtIY=&list=1&new=1

Çevrimdışı f1emre

• Hunomost
« Yanıtla #13 : 03 Eylül 2011, 18:58:39 »
Şafak o ne diyor öyle? 135.000 TL kiralık ev. Aboww :D

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #14 : 03 Eylül 2011, 19:34:11 »
Olmaz di mi, işte ben de onu diyorum.