Gönderen Konu: pazar günü yarışı..  (Okunma sayısı 22324 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı edsamu23

• Hunomost
Ynt: pazar günü yarışı..
« Yanıtla #30 : 30 Ekim 2011, 22:58:25 »
Tebrikler arkadaşlar gelemediğim için üzgünüm..
Hayat geç kalmamayı öğrenmektir...

Çevrimdışı mozan

• Yönetim
  • Hunomost
« Yanıtla #31 : 30 Ekim 2011, 23:19:20 »
tebrikler arkadaşlar..
MOY

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #33 : 31 Ekim 2011, 01:20:59 »
Arkadaşlar öncelikle çok güzel yorumlarınız teşekkür ederim. Gerçekten bende çok büyük keyif aldım bugün hayatımda yarıştığım en güzel yarıştı diyebilirim...

Bunun yanında beni öne çıkararak kendinize haksızlık etmeyin. Hepiniz en az benim kadar mükemmeldiniz, mükemmel yarışlar çıkarttınız! Hepinizi tebrik ederim. Sizinle yarışmaktan, sizinle aynı takımda olmaktan ve sizin gibi yetenekli pilotların kaptanı olmaktan büyük gurur duyuyorum...

İlk kurulan takıma (ben,serkan,başar,burak,uğur,memi) şimdiye kadar herkes efsane kadro olarak bakardı, ancak şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu takım şimdiye kadar Hunomost'un çıkardığı en efsane kadrodur! Bu takımı şu anda yenebilecek hiç bir üniversite takımı olduğunu düşünmüyorum. Hatta bırakın üniversiteleri profesyonel pilotlardan oluşan takımlar bile bu takım karşısında zorlanırlar...

Bu takım bugün;
- 6'da 5 pol pozisyon aldı, diğeri de 2.likti zaten,
- 6'da 5 yarış kazandı, diğeri yine 2.likti,
- spin attığı turda pol aldı, :)
- 5 farklı araçla polü alan tek takımdı, ki zaten toplam 5 araç vardı. :)
- 1-2 sn. yavaş arabayla arkadakini tutarak yarış kazandı,
- durarak start almasına rağmen diğerlerinin hareketli bile giderken yapamadığı zamanları yaptı (45:77 ve 46:00 gibi),
...

Söylenecek çok şey var ama kasmaya gerek yok, HEPİNİZİ TEKRAR TEBRİK EDİYORUM!!!
« Son Düzenleme: 31 Ekim 2011, 01:23:58 Gönderen: Torque »

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #34 : 31 Ekim 2011, 03:05:59 »
Çok güzel bir yarış oldu. Hiç zorlanmadık ama, bunda bizim işi ciddiye alıp cumartesi antrenmana gitmemizin payı çok büyüktü. Yarışta desteklerini esirgemeyen üyelerimize çok çok teşekkürler.

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #35 : 31 Ekim 2011, 09:08:39 »
canınızı yerim :):):):) tebrikler nice başarılara :)
kasapoglu brother

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #36 : 31 Ekim 2011, 11:21:31 »
HUNOMOST'lu olmanın farkını, ayrıcalığını ve kalitesini bir kez daha yaşadık dün bu takım sayesinde. Prokart'ta yarışmış iki adet pilot da vardı rakiplerimiz arasında. Birini Onur resmen satranç oynar gibi arkasında tuttu hem de 3-4 sn yavaş bir araçla. Diğeri ise Anıl'dan  yarım tura yakın fark yedi. Bu da gösteriyor ki Ulusal'da yarışan bir çok pilottan çok daha iyi pilotları barından kadroya sahibiz. Emeği geçen herkesin eline sağlık. Video yok Fotoğraflar var. Yaklaşık 700 adet. Ayıkladıktan sonra en kısa sürede paylaşacağım.

Sizinle olmak bir onurdu, az laf çok iş falan gibi söylenebilecek çok klişe var tabii ama benim söylemek istediğim tek bir şey var:
Sizinle BİR olmak çok güzel. Bu takım ruhu hiç bozulmasın (:
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #37 : 31 Ekim 2011, 17:39:28 »
arkadaşlar hepimizi ben de tebrik ediyorum, zevkli bir hafta sonuydu
ancak takımdaki tek kılçığın ben olduğumu da farkettim :) (ben size demiştim, ben bu gidişatı bozarım diye...)

bu arada, yunus benim üzerime bir iddiaya girmişsin, kiminle girdiğini tekrar söyleyebilir misin?
Başar

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #38 : 31 Ekim 2011, 18:30:48 »
abi benle girdi de ben tamamen arabanın yavaşlığından ve onurun ne kadar zorlandığından yola çıkarak söylemiştim :) bireysel bişe yok yani :)
AMŞ

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #39 : 31 Ekim 2011, 19:07:48 »
İddia konusu neydi?

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #40 : 31 Ekim 2011, 21:00:27 »
bir hocaanım klişesiyle sizi tebrik etmek istiyorum, well done! :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #41 : 31 Ekim 2011, 21:33:32 »
anıl, 7-8 tur sonra yorulmasaydım yarış sonuna kadar o gence geçilmezdim. geçildikten sonra da azcık zorlayayım dedim ama gerçekten belim ağrımıştı. Sonra bir baktım, zaten üçüncü araç 3-4 viraj gerimizde, "şampiyonluğu da garantilemişiz, şafak ve yunus zaten 1. olacaklar" dedim kendi kendime... yoksa peşpeşe giderdik. yalnız, önde gitseydim 2.yle arayı açabilir miydim onu bilemiyorum.

hey gidi günler... bilmem kaç saat go-kart kullan, sonra da ettiğimiz laflara bak.. :(
Başar

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #42 : 01 Kasım 2011, 00:00:43 »
anıl, 7-8 tur sonra yorulmasaydım yarış sonuna kadar o gence geçilmezdim. geçildikten sonra da azcık zorlayayım dedim ama gerçekten belim ağrımıştı. Sonra bir baktım, zaten üçüncü araç 3-4 viraj gerimizde, "şampiyonluğu da garantilemişiz, şafak ve yunus zaten 1. olacaklar" dedim kendi kendime... yoksa peşpeşe giderdik. yalnız, önde gitseydim 2.yle arayı açabilir miydim onu bilemiyorum.

hey gidi günler... bilmem kaç saat go-kart kullan, sonra da ettiğimiz laflara bak.. :(

harbiden başar la bionik adam falandın sen o zamanlar.

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #43 : 01 Kasım 2011, 09:11:44 »

lan olm sen niye kendini anlatma gereği duyuyon ki? sana kimse niye 2. oldun dedi mi? o arabayla 2.olmak bile başarıydı o gün. senin geçmişte neler yaptığını bildiğimiz için en azından ben kendi adıma seni sorgulamıyorum, kimse de sorgulayamaz! sen red bull yarışında dur durak bilmeden 5,5 saat araba binmiş adamsın lan! şu anda iyi sürüyorum diyen çoğu adam bunu yapamaz.. Sen rahat ol kardeşim, bütün takıma tebrikler yeniden...

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #44 : 01 Kasım 2011, 21:32:53 »
yoook... söylemeseydim rahat edemezdim onurum :D
Başar