Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bir kızı gözüme kestirdigimde ,, 30s içinde bana bakmasını sağlayabiliyorum işte size güç inanmayanlara uygulamalı gösterilir ögretilirne varkı ya bunda,bırının sana baktıgını hssedersnkı,hıssetmesen bı problem var!! hıssedncede nıe bana bakıyo dıe donp bakarsın,olay bu!!
bir kızı gözüme kestirdigimde ,, 30s içinde bana bakmasını sağlayabiliyorum işte size güç inanmayanlara uygulamalı gösterilir ögretilirne varkı ya bunda,bırının sana baktıgını hssedersnkı,hıssetmesen bı problem var!! hıssedncede nıe bana bakıyo dıe donp bakarsın,olay bu!!bizde bunu dedik
bir kızı gözüme kestirdigimde ,, 30s içinde bana bakmasını sağlayabiliyorum işte size güç inanmayanlara uygulamalı gösterilir ögretilirne varkı ya bunda,bırının sana baktıgını hssedersnkı,hıssetmesen bı problem var!! hıssedncede nıe bana bakıyo dıe donp bakarsın,olay bu!!nası hissediyosun peki?o önemli olan zaten
bir kızı gözüme kestirdigimde ,, 30s içinde bana bakmasını sağlayabiliyorum işte size güç inanmayanlara uygulamalı gösterilir ögretilirne varkı ya bunda,bırının sana baktıgını hssedersnkı,hıssetmesen bı problem var!! hıssedncede nıe bana bakıyo dıe donp bakarsın,olay bu!!bizde bunu dediktamam,ok ıste!!nome problema!! :wink:
bir kızı gözüme kestirdigimde ,, 30s içinde bana bakmasını sağlayabiliyorum işte size güç inanmayanlara uygulamalı gösterilir ögretilirne varkı ya bunda,bırının sana baktıgını hssedersnkı,hıssetmesen bı problem var!! hıssedncede nıe bana bakıyo dıe donp bakarsın,olay bu!!bizde bunu dediktamam,ok ıste!!nome problema!! :wink:ii mi boyle!!
mairden beklediim basın acıklaması!!et dio, ole baqma dio..beyin dio, accaaaip bisi dio..adam bu isin egitimini alıo..devam mair, aydınlat bizi!bu sarlatanlarla bi arada koyma bizi..aminnn!!
mairden beklediim basın acıklaması!!et dio, ole baqma dio..beyin dio, accaaaip bisi dio..adam bu isin egitimini alıo..devam mair, aydınlat bizi!bu sarlatanlarla bi arada koyma bizi..aminnn!!Eyvallah Muradım, devam edeceğim var olduğum sürece
şahanda beyninin %98 ini aldıran adam aklıma geldi