Gönderen Konu: O hikayedeki mal benim!!  (Okunma sayısı 12401 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı TekTunc

• Hunomost
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #15 : 21 Ekim 2005, 20:40:30 »
yok basar ben orda seni zaten izliyodum ne zmn kiracak cok kurcaliyo diye ama bence senin bi sucun yoktu alet zaten kırılmaya meyilliydi sen sadece vesile oldun  :P

Çevrimdışı TekTunc

• Hunomost
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #16 : 21 Ekim 2005, 20:45:30 »
Alıntı yapılan: capon murat
burak ne duvarı!! ben bilmiom laa  :lol:  :lol:  :lol:
biri annatsın kardeşim yaa..
hersey seffaf ossun..

ali özgür arslan arkadasimiz elinde prrojektorun kumandasiyla ekrandaki menu de bi yukari bi asaga gezerken bi yandan da duvara dokunuyodu sanki duvar dokunmatikmis gibi ve buna o sahsiyet sanki gercekmis gibi inanarak hasss.. diye olay yerine intikal etti  ama son anda kumandayi gordu... bize de gülmekten yarilmak kaldi :D

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #17 : 21 Ekim 2005, 22:04:39 »
Alıntı yapılan: vipercann
benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:

geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.

bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... :D

arkadaşlar bundan önceki tüm mesajları unutun.. hiçbiri bu kadr büyük bi mallık değil bence :)
abicim kesinlikle yok bundan öte mallık.ben kabul ediyorum.hatta anketi değiştirin direk onur mal yazın.
hala yanarım o olaya..
türkiye gibi bir yerde heralde insanın başına böle bi olay hayatında 1 kere gelir. :D  :D

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #18 : 21 Ekim 2005, 23:06:26 »
abi hakkaten ya...bi daha gelirse başına böle bişey,şanslı bi adamsın demek yani :)

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #19 : 22 Ekim 2005, 02:23:26 »
Abi belki böbrek ticareti yapıyorlardı niye kendine "mal" diyerek mallık yapıyorsun ki :?:

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #20 : 22 Ekim 2005, 12:50:26 »
tamam doğru şafak sen benden daha malsın. :D  :D

olm malmısın seeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnn harbiden yaa?
şaka gerçekmi yoksa?

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #21 : 22 Ekim 2005, 18:31:44 »
İçi soğuk, su ve buz dolu bi küvette uyandığın zaman şaka mı gerçek mi anlayamayıp 112'yi arıyor olurdun belkide. Boşver abi pişmanlık bi işe yaramaz.

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #22 : 22 Ekim 2005, 22:53:08 »
anketi deiştirin beyler hemen.
mal şafak yazın. :D

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
Ynt: O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #23 : 21 Ocak 2011, 13:56:40 »
yeni beslemeler lazım, soğutmayın böyle güzel başlıkları
Başar

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #24 : 21 Ocak 2011, 14:52:33 »
Başar helal olsun valla, 5,5 yıl önceki konuyu nasıl buldun?
Mehmet'le iddiaya mı girdiniz naptınız kim daha eski konuyu bulacak diye.. :)
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #25 : 21 Ocak 2011, 16:13:11 »
Efsane başlıklar diye bir konu mu açsak?

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #26 : 21 Ocak 2011, 22:50:56 »
^o da kuruyup kalır :(
Başar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #27 : 22 Ocak 2011, 00:57:50 »
geçenlerde ayıptır söylemesi pilav yiyorduk. canım kardeşim yanımda, annem karşımda. babam olay vuku bulduktan sonra intikal etti. baktık ki ayran bitmiş. ama hayvan gibi yiyoruz kaşıklar havada uçuşuyo :):) dedim ayran yapalım kana kana içelim. konserve şişesinin içine yogurdu ve suyu koyup çalkalamak suretiyle ayranı yaptık. bardaklara doldurduk. öyle bi gaza gelmişim ki ayran 2 diklemede bitti tabi :):) konserve şişesi masanın ortasında duruyo. uzandım şişeyi elime aldım. çalkalayım da kıvam tam olsun dediiiiiiiiim... bi salladım şişeyi... kapak üstünde boştan duruyomuş. fırladı gitti :):) bir kavanoz ayranı havada gördüm :):):) bembeyez :D :D :D :D o arada mustafa sandalyeden yere atladı ayrandan kaçmak için :):) annemin refleksler o kadar kuvvetli değil tabi, o da benimle birlikte ayranın üstüme başıma, masaya, yerelere saçılışını seyrediyo :):):) elimde konserve şişesiyle, elim yüzüm üstüm başım kolum ayran, sırıtışımı hatırladıkça kendimi tutamıyorum :):) şişenin dibinde kalan ayranı bitirdikten sonra öylece kalkıp gidemedim tabi :):):) ama tabagımdaki yemeği bitirene kadar hiç bişey olmamış gibi davrandım :):):):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #28 : 22 Ocak 2011, 01:30:56 »
benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:

geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.

bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... :D

Bundan daha büyük bi mallığı ben yaptım. Özcal anlatmalı hemen. Onun içine çok oturdu, bütün detayları hatırlıyor.

Başar "dabbişlemek" ne demek? Açıklamalısın.
« Son Düzenleme: 22 Ocak 2011, 18:39:36 Gönderen: Safak »

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #29 : 22 Ocak 2011, 09:16:23 »
Başar "dabbişlemek" ne demek? Açıklamalısın.
video yüklemek lazım
Başar