Gönderen Konu: O hikayedeki mal benim!!  (Okunma sayısı 12293 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
Ynt: O hikayedeki mal benim!!
« Yanıtla #30 : 22 Ocak 2011, 12:18:34 »
benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:

geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.

bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... :D

Hangisi Özgür...

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #31 : 22 Ocak 2011, 14:08:49 »

geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.

Hangisi Özgür...

İçinde otostop geçen bi mallık. Beytepe'de.

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #32 : 22 Ocak 2011, 14:57:20 »

Hangisi Özgür...

İçinde otostop geçen bi mallık. Beytepe'de.
onu burada anlatmak beni mahvedebilir...:)

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #33 : 22 Ocak 2011, 19:17:31 »
anlatın ya merak içindeyim :):)

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #34 : 23 Ocak 2011, 12:02:44 »
otostop konusunda beytepede bende bir mallık yapmıştım zamanında..

kimseninki benimki kadar mallık olamaz diye düşünüyordum hep içinden ama şimdi bende meraklandım. belki öcala benden daha mal bir hikayeye imza atmış olabilir.. :)