Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alıntı yapılan: Torque - 20 Ekim 2005, 19:23:51benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... Hangisi Özgür...
benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin...
Alıntı yapılan: Özgür - 22 Ocak 2011, 01:30:56Alıntı yapılan: Torque - 20 Ekim 2005, 19:23:51benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... Hangisi Özgür...İçinde otostop geçen bi mallık. Beytepe'de.
Alıntı yapılan: r@nin - 22 Ocak 2011, 12:18:34Alıntı yapılan: Özgür - 22 Ocak 2011, 01:30:56Alıntı yapılan: Torque - 20 Ekim 2005, 19:23:51benim en son yaptığım mallığı anlatiim size:geçen yıl otobüs durağının orda otostop çekmekteydik.ben ve yanımda bir arkadaşım.arabasıyla iki kız yanaştı yanımıza.camlarını açtılar.ancak o sırada yanımızda otostop çekmekte olan başka iki kız hemen arabaya atladı.araba sahibi biz beyleri alıcaz lütfen inin dedikten sora sazan gibi atlayan kızlar g.t bir halde arabadan indiler.işte mallık tam bu sırada başladı.hiç konuşmadan arabaya bineceğimize ben camdan nereye gidiyosunuz dedim.kızlarda "bilmiyoruz.ölesine bahçeliye doğru gitmekteyiz.isterseniz gelin 4'ümüz bahçeliye gidelim" dediler.bende tam mallık yapıp "yok saolun biz kızılaya gitcez" dedim.bundan daha büyük bi mallık varmı allah aşkına söleyin... Hangisi Özgür...İçinde otostop geçen bi mallık. Beytepe'de.onu burada anlatmak beni mahvedebilir...