Gönderen Konu: Yazı Duvarı...  (Okunma sayısı 100345 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Turan

• Veteran
  • Hunomost
  • I'm a nice guy with some nice dreams...
    • Şerifi vurdum
Yazı Duvarı...
« Yanıtla #150 : 13 Eylül 2006, 16:10:16 »
vay yavrum la

DY

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
    • http://www.efir.ws
Yazı Duvarı...
« Yanıtla #151 : 13 Eylül 2006, 17:34:09 »
Hoşgelmişem Ankaraya :)
____________________Tunc_Ay Guliyev________________

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
bakin kim dondu _?
« Yanıtla #152 : 30 Haziran 2007, 20:31:06 »
hey millet ben geldim:) foruma yeniden kavusduk ha:) nasilsiniz_? nasil gidiyor_? aslinda bu sicakta pek iyi gitmez  :D  Azerbaycandan herkese selamlar,saygilar her kese teker-teker...!

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
Ynt: Yazı Duvarı...
« Yanıtla #153 : 22 Ekim 2007, 13:55:20 »
bu bölümü canlandıralım derim ben. :-Dnasılsınız arkadaşlar ? uzun zaman oldu görüşmeyeli.kimler mezun oldu kimler kaldı?kimler askerde?valla ankarayı çok özledim gelsem de görsem.Hunomost ne yapıyor ? yeni ne aktiviteler var ? forum durmuş gibi duruyor  :) herkesten cevap bekliyorum nerelerdesiniz ya ?

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #155 : 28 Ekim 2007, 12:57:24 »
askerliği zorunlu yapanların... savaşları çıkaranların ve teröre destek verenlerin...
arkadaşlar çok siyasi ve donuk bi yazı yazdım ama tvde izlediğim "operasyon" haberleri bulunduğum ortamdan dolayı bunları yazmama neden oldu kusura bakmayın
denizliden şehit olan mehmetçikler burada bizi çok üzdü... detaylar dönüşte...
Başar

Çevrimdışı Tunc_Ay

• Hunomost
« Yanıtla #156 : 10 Kasım 2007, 11:16:36 »
Arabamla Çarpdığım ağacı yol kenarına dikenin........

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #157 : 05 Aralık 2007, 23:12:40 »
bu akşam bişey oldu çok sinirlendim, burda size anlatmadan rahatlayamıcam. kurstaki sınıfımda f1racing okuduğumu farkeden, uzun süredir sinir olduğum bir bayan bana kendince akıl vererek f1de görev alsana sen dedi. ben sert bi uslupla alıyorum zaten diye cvp verdim, sonra yarışlara kimle gittiğimi sordu, hunomost dedim, aa evet biliyorum başkanınız kim dedi. önce özgürü sonra öcal'ı söyledim. öcal'ı tanıyorum dedi. sonra bu haddini bilmez kişi bana kendince bir tavsiyede bulundu AGK'ya geçsene sen dedi ve Hunomost hakkında ileri geri konuştu (isterseniz ayrıntılara girerim :) ) ben gerekli lafları soktum tabi ama siz döv derseniz gidip yolarım da sorun değil :) bu kişi bizim okuldan beden eğitimi ve spor tekn.den mezunmuş.. hayır kadının ciddi ciddi hunomosta bi gıcıklığı var, bilmiş bilmiş konuşmalar, bana akıl vermeler falan.. çok kızdım yaaa bildiğiniz gibi değil.. meğer biz neymişiz de etrafta çekemeyenlerimiz varmış, oh be biraz rahatladım..

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #158 : 06 Aralık 2007, 00:37:19 »
ben bunu 3 sene önce sölemiştim zaten çekemeyen o kadar çok insan var ki duygu anlatmak bu forumda sayfalar sürer.doğru vermiş olduğum kararlardan birisiydi agk dan uzak durmak.
o çok bilen arkadaşına bence cevap verme...
belki bana gıcıklığı vardır eskilerden kalmadır.
ya 2006 yılında AGK'yı bastıran biziz.
eğer hala konuşursa senin AGK dediğin kurlun başkanı ya da yönetimi ne zaman öcal'ın yüzüne konuşabilecek dersin...
yarası olan gocunur duygu eğer çokda kaşırsa alırız kabuğunu merak etmesin.bizim neleri kendi başımıza e nasıl yaptığmız ortada.hangi agk lı direktör hangi agk lı üst düzey görev yapıyor ya da hangi agk lı bizden daha fazla yarış gördü.
en eskisi gelsin ben yaka kartlarım ile döverim onu ...:):):)
merak ettim ismini söylersen ben sana onun derdini de sölerim...
takma kafana formula1 e sen gittin mi diye sor gittiyse ne renk tulum giydin dersin ...:):)

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #159 : 06 Aralık 2007, 00:41:07 »
rengine gerek yok. tulum giymesi her şeyi anlatıyor zaten. bu artisliği de ilk defa yapıyorum.

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #160 : 06 Aralık 2007, 00:51:07 »
adı Çiğdem soyismini bilmiyorum ama öğrenirim yakında. artık gelmiyomuş yarışlara, kocası izin vermiyomuş. sizden herkes AGK'ya geçiyo diye bi şey uydurdu müstehcen yerinden, bi de bizi hep kötü yerlere veriyolarmış yarışlarda.. zaten hiç muhattap olmuyorum zevzeğin biri, bi kaç kere ders sırasında bakışlarımla dövmüşlüğüm var ama bi daha konuşursa acımıcam hiç..

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #162 : 07 Aralık 2007, 00:18:42 »
AGK ne ki? :)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #163 : 05 Haziran 2009, 00:47:26 »
bizim böyle bir başlığımız varmış sevgili günlük tadında.. hey gidi günler..

Çevrimdışı nilgun

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #164 : 08 Haziran 2009, 12:48:48 »
duygu sanıyorum tanıyorum hemşirelikte yapıyomu, biliyomusun ?