Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3450482 defa)

0 Üye ve 92 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #690 : 02 Aralık 2008, 00:02:04 »
Günlük Maslan'ın kulaklarını çek :):):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
« Yanıtla #691 : 02 Aralık 2008, 17:36:29 »
Günlük dört senedir korkuyla beklediğimiz simultane sınavına girdik bugün nihayet.
Atık veri yönetimi konusunda metinler dinlerken bir ara herkesin aklından ''Acaba kulaklıkları çıkarıp gitsem mi ? '' sorusu geçmiş. Hoca kasetleri dinlerken baya eğlenecek..
Shootmyride.org

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #692 : 02 Aralık 2008, 20:16:18 »
Günlük Nintendo GC aldım. Yarına sınavım var sonumu allah biliyor. Koca bebeğe de 2 oyun aldım sınav yalan olmasa bari...

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #693 : 02 Aralık 2008, 20:31:03 »
Günlük Nintendo GC aldım. Yarına sınavım var sonumu allah biliyor. Koca bebeğe de 2 oyun aldım sınav yalan olmasa bari...

biri alperi durdursun :)
AyHaN ™

Çevrimdışı composite

• Hunomost
« Yanıtla #694 : 02 Aralık 2008, 21:50:24 »
 bu simultene hakketten cok zor bi olay.. yani ben haftasonu sempozyumda dinlerken bile  ne simultane tercume eden arkadasın dediklerine  ne de konusmacının solediklerine konsantre olabildim.. film kopuyo bi ara :) cok zor bi is.. ama sen yaparsın :) sana güveniyorum ben :)
***  VOLIM TE BE OYUN  ARKADASIM  ***

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #695 : 02 Aralık 2008, 22:39:34 »
biri alperi durdursun :)

Daha dur Ayhan bu hiç bir şey...

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
« Yanıtla #696 : 02 Aralık 2008, 23:07:55 »
bu simultene hakketten cok zor bi olay.. yani ben haftasonu sempozyumda dinlerken bile  ne simultane tercume eden arkadasın dediklerine  ne de konusmacının solediklerine konsantre olabildim.. film kopuyo bi ara :) cok zor bi is.. ama sen yaparsın :) sana güveniyorum ben :)

Çok komiktik, Türkçe'den İngilizce'ye yaparken mahvolduk zaten. Ama ben istiyorum simultane yapmak,umarım olur ilerde.
Shootmyride.org

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #697 : 03 Aralık 2008, 00:51:50 »
Alper'i yakında kimse tutamayabilir...

Türkçe'den İngilizce'yenin daha zor olmasının sebebi nedir?

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
« Yanıtla #698 : 03 Aralık 2008, 01:18:33 »
Ana diline çevirmek her zaman daha kolay oluyo sözlü çeviride.
Ama ikinci dile çevirirken kelimeler aklına gelmiyo,cümle yapıları zaten inanılmaz zorluyo.
Bi de işin içine stres girdiği zaman sonuç facia :)
Shootmyride.org

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #699 : 03 Aralık 2008, 01:51:28 »
Ben de cümle yapılarının sorun olabileceğini düşünmüştüm. Ana dilime ben de çeviririm :D

Çevrimdışı composite

• Hunomost
« Yanıtla #700 : 03 Aralık 2008, 09:05:32 »
Günaydın herkese.. Aylin haklı tercüme etmeye calısan arkadas yabancı konukların konusmalarında cok daha rahat ceviriyodu.. Acıkcası ben bile su ingilizcemle ingilizceden türkceye daha rahat ceviriyorum.. Ama cok zor ya türkceden cevirmek.. Bide konuyu bilmiyosan coooook fena:) kuzu isin cok zor valla :)  bi yandan denileni anlıcaksın aynı anda ingilizcesini kurgulayacaksın :) oyyyy oyy..  SEN YAPARSIN :) F1 yarıs sonrası basın toplantısı simultane yapan Aylin Tokatlı :) güzel oldu dimi :)

Çok komiktik, Türkçe'den İngilizce'ye yaparken mahvolduk zaten. Ama ben istiyorum simultane yapmak,umarım olur ilerde.

Sizin bu simultaneler kayıt edildi dimi :) banada dinletirsin dimi :) merak ettim :) ama bak sayemde kompozit hakkında simultane yapacak kadar terim ögrendin nerdeyse :)
« Son Düzenleme: 03 Aralık 2008, 09:09:37 Gönderen: kasapoglu »
***  VOLIM TE BE OYUN  ARKADASIM  ***

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #701 : 04 Aralık 2008, 23:41:14 »
Sevgili Günlük,
Bugün Kayseri'ye geldim ama ne aileme ne de sıcak yatağıma kavuşdum:( Annemler Sivas'ta,yarın ben de gideceğim oraya.... Amcamsız ilk bayramımız...... Dahası yas bayramı bizim için bu bayram:(
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #702 : 06 Aralık 2008, 01:02:34 »
günlük çok devasa bi kaza oldu saat 00.15 sularında!!!
konya yolunda aştinin tam karşınında bi arkadaşı aştiye bırakmaya gelmiştim,sağdaki 2 şeritte arabalar park halindeydi,dedim biraz ilerde duriyim ,gittim arabadan indim..o anda bnm arabaya doru gelen bi cisim gördüm. teker. kafamı bi kaldırdım ki lanet olsun heryer karışmış.en az 30 araba vardı, karşı 5 metrelik refüjü aşıp karşı şeride geçen kamyon,birbirine geçmiş taksiler,takla atmış arabalar,arabalarda sıkışan insanlar daha neler neler....
bayram arifesinde yaralananlara Allahtan şifa diliyorm..hala ellerim titriyo verilmiş sadakam varmış 50 metre geride durmuş olsam şuan herşey farklıydı :(
ѕη

Çevrimdışı rana

• Hunomost
« Yanıtla #703 : 06 Aralık 2008, 01:17:00 »
inanmıyorum gerçekten çok kötüymüş
resmen allah korumuş
ya hep böyle oluyor zaten bayram zamanları:(
Rana Yeltan

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #704 : 06 Aralık 2008, 01:22:39 »
:( :( inşallah can kaybı olmaz, arabalarda sıkışanları çıkarmaya çalışıolardı biz giderken
ѕη