Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 85 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhaba günlük,bugün evdeki 7.günüm. 10 günlük bir iş buldum ve bilinen bir bebek maması markasının yeni çıkan ürünü ile çatkapı bilgilendirmeler yapıyoruz. İşim eğlenceli bebekli ailelerle iletişim içindeyim sürekli:) Bunun dışında tatil sıkıcı günlük yaa Ankara'yı da özledim:( Hala bu 4 aylık tatil nasıl geçecek hiçbir fikrim yok Allahım sabır ver bana
Alıntı yapılan: firdevss - 08 Haziran 2009, 20:43:32merhaba günlük,bugün evdeki 7.günüm. 10 günlük bir iş buldum ve bilinen bir bebek maması markasının yeni çıkan ürünü ile çatkapı bilgilendirmeler yapıyoruz. İşim eğlenceli bebekli ailelerle iletişim içindeyim sürekli:) Bunun dışında tatil sıkıcı günlük yaa Ankara'yı da özledim:( Hala bu 4 aylık tatil nasıl geçecek hiçbir fikrim yok Allahım sabır ver bana firdevs sen yay burcu musun yoksa? bir maymun iştahlılık var sende sanki, burda olsan evi özlüyosun, eve gitsen ankarayı özlüyosun, ne diyeceğini şaşırdı artık günlük çabuk bıktın tatilden, dinlenmene bak bence.
... eğer çokda kaşırsa alırız kabuğunu merak etmesin. ...
Firdevs Ankara'nın özlenecek bişisi yok. Daha yeni geldim, şimdiden içim karardı. Yaz okulu var tabi bir de. Kayseri ne kadar eğlenceli bilmiyorum, duyduğum kadarıyla sıkıcı. Atla gel kartinge gidelim