Sevgili Gunluk,
Duygu mesela, hayatindan Hunomost'u cikart, oyle sudan cikmis balik gibi kalir.
Askerlerimiz de geliyor az kaldi. Bir kismi 18 ocakta bir kismi da 24 ocakta aramizdalar tekrar. Artik sirada dugunleri var. O degil de birileri evlensin artik butun topluluk bekar kalicaz. Bence bu aralar Duygu'da bir gelismeler var bu konuda. Duygu evlen de genclerin onunu ac artik.
Ozledim hepinizi.
Özgürcüm çok haklısın, bu aralar ben de acayip bir özlem içerisindeyim. koşturmaca içerisinde bazen anlamıyorum ama ardımda çok güzel şeyler bırakıp buraya geldiğimi farkedince içim sızlıyo. ben de, bi gün hepinizi arayıp 'hadi gençler bu akşam inn'e gidiyoruz' diyeceğim günlerin hayaliyle teselli ediyorum kendimi.
efendim diğer hassas mevzuya gelirsek, ne güzel demişsin

içimden bi ses bu yolu benim açacağımı söylüyo, evet

lakin şu an o kadar rahatım ki, inşallah bu rahatlığa fazla alışıp treni kaçırmam

valla ben ne bildireyim Antep'ten bilemedim şimdi. iş güç gidip geliyoruz işte. Josh yok iki haftadır, o yüzden bu aralar sıkıcı geçiyo okulda günler

öğrencilerim şiveli ingilizce konuşuyolar, çok şey öğreniyorum

okul idaresi bi sürü konu varken niyeyse kıyafetlerimiz ve öğrenci-öğretmen ilişkisine takıntılı durumda, biz pek sallamıyoruz o ayrı tabi. bugün bir öğrenci şaka yollu 'biz Diyarbakırlıyız hocam' şeklinde bir karşılık vermek istedi tehdidime, ama verdiğim cevap üzerine bi daha yapmaması gerektiğini anladı sanırım

genç iş arkadaşlarım sizin yerinizi asla dolduramasalar da eğlenceli vakit geçirmemi sağlıyolar işte. bi de bekar yaşayan arkadaşları daha iyi anlıyorum artık, bu evin işi hiç bitmiyo ya! yakında ya işten ya da ev hanımlığından istifa edicem. ama mutfakta acayip ilerleme gösteriyorum, gelince size ziyafet çekicem o derece yani
geçen gün 26 Aralık'ta sizinle Inn'de buluşmak için rezervasyon yaptırmıştım ama son anda öğrendim ki 27sinde Christmas yemeği varmış bizim Amerikalıların. Thanksgiving'e gitmedik diye bozulmuşlardı zaten, gitmesek olmaz. ki zaten Josh geliyosa benim o yemeği kaçırmam mümkün değil

sonuç olarak vuslatımız ocak ayına ertelendi. hasretle öpüyorum gözlerinizden