Sevgili Günlük, az önce aşağıdaki satıları içeren bir elektronik iletiyi Kamil Koç'a yolladım.
Bu otobüsün ısıtma sistemini Kale Oto Radyatör firmasında çalışırken tasarlayan Özgür bey'i bu kadar çok anacağım hiç aklıma gelmezdi.
Yaklaşık 4 saat 38 dakikadır, Ankara - Manavgat Seferinizi yapan Temsa Marka, Diamond Model 42 Plakalı otobüsünüzdeyim. Şu dakikalarda; insan, insana böyle zulüm yapar mı yapmaz mı onu düşünüyorum. İçerisi 30 derecenin üzeri sıcaklıkta. Hatta benim ölçümlerime göre 42 derece. Şu kış günü üzerimdeki tek tshirtü de çıkarma noktasına geldim resmen. Bilimsel standartlardaki oda sıcaklığına ulaşmak bu kadar mı zor? Şu otobüsün iç sıcaklığı 25 ila 20 derece arasına sabitlenemez mi? Bir mühendis olarak, özellikle de kamyon ve otobüs fabrikalarında bir çok kez bulunmuş biri olarak resmen kalorifer yüzünden ızdırap çekiyorum. Bilginize...
İnsan utanır da "Otobüslerimiz, her mevsim ve hava koşulunda, yolcu kabininde ideal sıcaklık ve nem koşulunu sağlayan güçlü bir klima sistemine sahip. Otobüslerimizde standart olarak yer alan hassas kontrollü otomatik klima, homojen ısı dağıtımı sağlarken, düşük ses seviyesiyle yolcuyu rahatsız etmiyor." yazmaz.