Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3452330 defa)

0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #3705 : 23 Aralık 2011, 19:30:57 »
Sevgili Gunluk,

Acayip bir haftaydi. Okul tatil oldugu icin tum gun laboratuarda deney yapiyorum doktora calismam icin. Gecen gun saat aksam 8`de deneklerimden topladigim yag dokularindan mRNA elde etmeye calisiyordum. Dokudan mRNA cikarmak icin `lysing agent` kullanmam gerek. Asit gibi bir sey bu. Neyse guzel guzel deney yaparken, tupleri elimde calkalamam gerekti. Tuplerden birinin kapagi bozukmus kapak acildi icindekiler yuzume sicradi. Aninda aciyi hissettim ve maskemi ve koruyucu gozluklerimi cikarip lavobaya kostum. Hemen yuzumu yikadim bir yandan da ofis arkadasima bagirdim. Hemen geldi goz yikama kitini calistirdi gozlerimi yikadim. Hasar tespit yaptigimda sag elmacik kemigimin hizasinda kucuk bir bolgenin yandigini gordum. Arkadasim etrafi temizledi ben hocayi aradim rapor etmek icin. Sonra toksin merkezini aradim acile git dediler. Ben kucuk bir bolge yandi dedim ve doktora gitmedim. Deneyimi tamamladim eve gidip yanik kremi surdum. Allah`tan goggle ve maske takiyordum da hasar buyuk olmadi. Iste boyle.

O degilde ne hikmetse dun gece hunomost bir kere daha ruyamdaydi. Hep beraber laboratuarda calisiyorduk. Hayvanlar uzerinde deney yapiyorduk. Herkes beyaz onluk falan giyiyordu. Sonra Ocal ve Ozgur is cikisi toplanti yapalim beytepede dediler. Is cikisi Onur, Yunus ve Kasapoglu geldi beytepeye nasil gidecez biz arabamiz yok dediler ben de benim arabayi alin gidin ama toplantiya beni bekleyin 5 dakikaya gelirim dedim. Onur benim arabayi (burdaki arabam 97 mazda 626) aldi gitti Yunus ve Mehmetle beraber. Ben sonra isimi bitirip beytepeye gitmeye calistim ama saatlerce yolda kaldim. Beytepeye vardigimda siz binadan disari cikiyodunuz ve Ocal zayiflamisti ve saclari uzundu. Ne kadar gec kaldiysam artik.

Bir de ruyamda Safak bana dediki `seni gicik biri sanirdim ama hic oyle biri degilmissin` :D :D

--Zeyno--

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3706 : 23 Aralık 2011, 19:46:49 »
Çok geçmiş olsun, cümle tam benlikmiş ama senin gıcık biri olduğunu hiç düşünmedim.

Çevrimdışı Tamer

• Veteran
  • Hunomost
  • Kişisel İleti
« Yanıtla #3707 : 23 Aralık 2011, 20:01:29 »
^^^ sahte parayı veren kadar alan da suçlu mudur? bence tosfed zaten "elden" para almamalı, EFT veya Havale yoluyla, o da olmadı kredi kartıyla tahsil etmeli. veya illa elden alacaksa veznede parayı kontrol edecek bi cihaz bulundurmalı. bunların hepsi olduğu halde yine de sahte para bulabiliyosa içindeki irlandalılara bakmalı. resmen rezalet.
^^çamur içinde taksimde dolaşmak veya aynı şekilde insan içine çıkmaktan çok, o bayan arkadaşa hesap ödetmek koymuş olmalı, çünkü ilk ikisini daha önce de defalarca yapmışsındır muhtemelen. ama böyle şeylerle koskoca motorsporlarına küsmemek lazım. boşuna dememişler, motorsporları tehlikelidir. bu tehlike herhangibir şekilde kendini gösterebilir, etapta taş sıçrayabilir, veya federasyonun verdiği para sahte çıkabilir, bunları düşünmüş olman lazım.

yada bırak lan boşver, sen mi kurtarcan.

Federasyonun zaten elden para almadığını düşünüyorum. Ama kulüplerde bu geyet mümkün oluyor. Olay tamamen zincirleme bir güven ilişkisi. Kulüp yarışmacıdan aldığı parayı incelemez bence, parayı teslim alan yetkili abi de, biz de ondan alırken hiç dikkat etmiyoruz (dikkat etsek anlar mıydık? bilmem). Belki de bizim de elde almak yerine banka yoluyla almayı tercih etmemiz gerekiyor ulusal yarışlarda olduğu gibi. Hepimiz suçluyuz belki de.

75 yarışlık kariyerimde; egzozdan elim yandı, daş geldi kafam yarıldı, hakaretlere maruz kaldım vs vs. ama bu apayrı bir tecrübe oldu. :D

TamerT, Kızılcahamam'da senin arkandaydım, bugün de arkandayım.

Sağol M. Aslan desteğini hisseder gibi oldum.
Follow turkyilmaztamer on Twitter

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #3708 : 23 Aralık 2011, 20:50:31 »
zeynep geçmiş olsun, iş güvenliği önemli. ohsas belgeniz yoksa verelim hemen dicem ama olduğu kesin :)
tamer; hatuna hesap ödetmek çok acı bişeyder, başka birşeyle kıyaslanamaz, ama alman usulü de güzeldir.

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3709 : 24 Aralık 2011, 00:56:16 »
Çok geçmiş olsun, cümle tam benlikmiş ama senin gıcık biri olduğunu hiç düşünmedim.

Sagol Safak.

zeynep geçmiş olsun, iş güvenliği önemli. ohsas belgeniz yoksa verelim hemen dicem ama olduğu kesin :)

Sagol Burak. Ne belgesidir bilmem ama bir dunya belge doldurdum.
--Zeyno--

Çevrimdışı Tamer

• Veteran
  • Hunomost
  • Kişisel İleti
« Yanıtla #3711 : 25 Aralık 2011, 02:19:26 »
Beytepe'de acayip kar var günlük. Çok üzülüyorum.
Follow turkyilmaztamer on Twitter

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #3712 : 25 Aralık 2011, 02:25:37 »
^Beytepe bembeyaz... Yolları da sabah 9'da açarlarmış. Olmadı sabah biz açmayı deneyeceğiz...
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3713 : 25 Aralık 2011, 14:28:52 »
geçmiş olsun zeynep. önce güvenlik! rüyan da süper bence :):):)

(...)ama alman usulü de güzeldir.
burak heyecanla takip ediyorum seni :)
kasapoglu brother

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3714 : 27 Aralık 2011, 10:19:50 »
Günlük, bilirsin Bon Jovi'yi severim. Bir süredir Jon Bon Jovi'nin de rol aldığı ve 2 şarkıyla film müziği albümüne katkı yaptığı New Year's Eve filmini bekliyordum ve bu sabah radyodan özel gösterime davetiye kazandım! Yani bu filmi herkesten önce izleyebileceğim. Şöyle ki Amerika'daki Bon Jovi severler filmi 9 Aralık'ta izlediler. Deri ceketim ve Bon Jovi bandanam yok ama bu camiada bir reputasyonum var. Türkler arasında öne çıkma fırsatı buldum yani. Ve fakat özel gösterim opera etkinliğimizle aynı akşama denk geliyor. Bakalım...

Çevrimdışı vipercann

• Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
« Yanıtla #3715 : 27 Aralık 2011, 10:33:07 »
şafak bu konuda sana yardımcı olabilirim. istersen özel gösterime ben gidebilirim senin yerine.

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #3716 : 27 Aralık 2011, 10:45:00 »
Özet de geçer misin peki?

Çevrimdışı vipercann

• Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
« Yanıtla #3717 : 27 Aralık 2011, 11:14:32 »
geçerim sanırsam.

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #3718 : 27 Aralık 2011, 12:24:20 »
Ben de bilet kazandım. Başka bir arkadaşıma verdim biletleri.

Çevrimdışı mozan

• Yönetim
  • Hunomost
« Yanıtla #3719 : 27 Aralık 2011, 12:45:20 »
Birinci vizesi idare eder olan derslerin her zaman ikinci vizeleri kötü geçer alışkanlık yaptı bu durum bende.
MOY