Gönderen Konu: karting takımını yeniden mi kursak?  (Okunma sayısı 18813 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: karting takımını yeniden mi kursak?
« Yanıtla #45 : 26 Mart 2010, 23:35:21 »
(...)bayan için (...)
Bayan değil kadın. :):)
kasapoglu brother

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #46 : 09 Nisan 2010, 01:04:35 »
tamam bu iş böyle yürümez anlaşıldı, el ilanı basalım, 3 gün içinde yardım talebi gelmezse kendim el atçam bireysel, dağatıcam, kütüphane, city, bam falan nerde olursa bütün günümü ayırıp :)
en azından bi toplantı tarihi belirleyelim, şu gokart takımına girmek isteyenler için...
AMŞ

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #47 : 09 Nisan 2010, 02:22:02 »
Salı günü yapalım mı?

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #48 : 09 Nisan 2010, 02:44:32 »
tamam bu iş böyle yürümez anlaşıldı, el ilanı basalım, 3 gün içinde yardım talebi gelmezse kendim el atçam bireysel, dağatıcam, kütüphane, city, bam falan nerde olursa bütün günümü ayırıp :)
en azından bi toplantı tarihi belirleyelim, şu gokart takımına girmek isteyenler için...
Ben de yardımcı olmaya çalışırım Anıl ilan dağıtma konusunda. Yurtlara,bama,bölümlere götürebilirim.
Firdevs Yılmaz.. not agressive, maybe depressive, always progressive....

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #49 : 09 Nisan 2010, 02:50:49 »
El ilaninda tasarim politikamiza sadik kalalim. siw* size zevkle yardimci olacaktir. Bence karting takimi icin okula duyuru yapmaya gerek yok. Uyeler arasindan kuralim takim, takim sagda solda gorunsun. Sonra okulda bu ise merakli ogrenci varsa "neymis bakalim su takim" diyerek gelir, derecesini yaparsa takimdaki yerini alir. Ticari bir kaygimiz olmadiktan sonra yuz kisi toplayip secme yapmak sadece zaman ve is gucu kaybi olarak geliyor bana. Zamaninda yaptik, stantlarda saatlerce durduk, yeni insanlarla tanistik ama su donemde bu imkanlar yok sanirim. Yine de 3 gun boyunca stant acip 50 kisiyi kartinge goturup aralarindan birini aramiza katsak da bizim kazancimiz olur. Secim sizin.

Her etkinlik icin ayri planlama, afis ve stant yapilacagina, son derece genel ve aciklayici bir afisi okulun afis asilan yerlerinden yil boyu dusurmesek, insanlarin aklina soksak neler yaptigimizi daha istikrarli bir uye kazanma yolu olur diye dusunuyorum.
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2010, 11:13:47 Gönderen: Özgür »

Çevrimdışı Mustafa

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #50 : 09 Nisan 2010, 05:15:28 »
Özgür zaten okulumuz hiçbir topluluğa 2 dönemdir stant açtırmıyor. İstesek de stant açamayız. Diğer dediklerine katılmakla birlikte Anıl'a yardımcı olabilmek adına bugün içinde müsbet görüşmeler yapacağım.
Mustafa KASAPOĞLU

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #51 : 09 Nisan 2010, 10:40:41 »
Tarih belirleyip net bilgileri verirseniz benden istediklerinizi yaparım.

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #52 : 13 Nisan 2010, 00:20:59 »
ben yinede ilan dağıtma olayına girelim derim.. özgür sağlıklı bir kalabalık yaratma konusunda çok haklı ama, bahsettiğimiz afişleri asıp onların uzun süreli durmasını sağlamamız hayal gibi geliyor bana..
bide şu ilan olayını daha çok bayan pilot bulmada işimize yarayacağından düşünmüştüm,zira topluluğumuzda çok fazla bu işe istekli bir arkadaş göremedim..  :) birde seneye maslan yok yunus yok, takımlar zayıf düşsün istemeyiz.. belki bu seneden itibaren ayrı bir gokart takımı gibi hareket edebilirsek güzel bişeler çıkartabilirz.. yoksa havada kalıcak.. dışardan gelenler o kadar bağlı kalmayacaktır düşüncesini anlıyorum ancak zaten içimizde geçen seneden gelenlerde çok bağlı değil hani :)  o sebeple açılmaktan yanayım.. şu ilanları afişleri yapsak bi an önce, ve o milleti bi gün odamızda toplasak diyorum.. bunun içinde yarın buluşsak okulda mesela?

asıl güzel bir sponsor bulabilsekte onursal hunomost diye istanbul prokart a katılabilsek :) üzerinde çalışmalarım var :D
AMŞ

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #53 : 13 Nisan 2010, 00:31:45 »
Bu günlerde konuştuğum, görüştüğüm hiç kimse Hunomost'tan ve karting takımından haberdar değil :( Bence bi salon tanıtımı yapılmalı bunun için en azından gelecek yıl için bir ön çalışma yapılması adına şenliklerde stand açmalıyız diye düşünüyorum...

Çevrimdışı şebnem

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #54 : 13 Nisan 2010, 12:06:37 »
(...) Bence bi salon tanıtımı yapılmalı bunun için en azından gelecek yıl için bir ön çalışma yapılması adına şenliklerde stand açmalıyız diye düşünüyorum...

^
Özgür zaten okulumuz hiçbir topluluğa 2 dönemdir stant açtırmıyor. İstesek de stant açamayız (...)

Şenliklerde de durumun farklı olacağını sanmam.

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #55 : 13 Nisan 2010, 20:19:45 »
Ötk başkanı ile kısa bir diyaloğumuz oldu. Şenliklerde toplulukların stand açmasına izin verileceğini ve şenliklerden önce topluluklarla toplantı yapılacağını söyledi...

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #56 : 13 Nisan 2010, 20:25:43 »
Ötk başkanı ile kısa bir diyaloğumuz oldu. Şenliklerde toplulukların stand açmasına izin verileceğini ve şenliklerden önce topluluklarla toplantı yapılacağını söyledi...
yalandır o yalaan :)
Başar

Çevrimdışı firdevss

• Hunomost
« Yanıtla #57 : 13 Nisan 2010, 20:56:32 »
:D bilmem... olabilir :D ama şimdilik en sağlam kaynak bu..

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #58 : 06 Mart 2011, 04:16:48 »
Bu başlığı an itibari ile hortlatıyorum. Karting takımını tekrar kuruyoruz. Bundan sonra daha sık karting yapıyoruz. Önümüzdeki yarışlara daha hazır daha güçlü giriyoruz. Bu konuda Anıl ile zaten eğitim tarzında bir şeyler konuşmuştuk. TOBB'dan arkadaşlar da birlikte bir turnuva önerisi getirdiler. Konu üzerine önümüzdeki günlerde daha çok eğilim daha çok bir araya gelip uzun zamandır ihmal ettiğimiz bu işi Şampiyonluğun da üstüne pekiştirmeliyiz. Takım için yarışacak kişi bulmak derseniz kısmen bu turnuvada gördük kimlerin olabileceğini. Önümüzdeki Redbull etkinliği de yeni kişilere karting konusunda tanıtım yapmak açısından bize fayda sağlayacak. Dediğim gibi TOBB'un isteği önerisi var. Tüm bunlar ile hem elimizdeki ekibi güçlendirebilir hem de bu güne kadar ulaşamadığımız kişilere ulaşabiliriz. Gerekli her türlü girişim ve çalışmada elimi taşın altına koymak konusunda ben gönüllüyüm. Tahminim Muhammet de bu konuda çaba harcayacak vakte ve isteğe sahip. Artık bir yerden başlamalıyız.

Neredeyse hiçbir ön hazırlığımız olmamasına rağmen şu anda yarışabilecek Anıl dışında da iyi adamlarımız olmasını görmek ise gelecek için umut verici.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 04:23:38 Gönderen: Ali Rıza »
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #59 : 06 Mart 2011, 11:56:26 »
okul dışındaki herhangibir konuda bende severek birşeyler yapabilirim. yazışmalar olsun şahsi görüşmeler olsun.