Gönderen Konu: Bu nasıl mail böyle?  (Okunma sayısı 3986 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Fedakar

• Veteran
  • Hunomost
Bu nasıl mail böyle?
« : 05 Temmuz 2010, 14:37:24 »
I WAIT FOR YOUR IMMEDIATE REPLY......
From:   
Donne BOSSOKA <*****@ymail.com>
Add to Contacts
To:       
FROM DONNE BOSSOKA

Dear,
I am introducing my self as Miss.Donne Bossoka, the only Daughter of late Mr. Amon Bossoka, I wish to request for your assistance in a financial
Transaction. And I wish to invest in Manufacturing and real estate management in
your country.

I have Seven million three hundred thousand united states dollars.USD  ($7.300, 000) to invest in your country, and I will require your  assistance in helping me stand as my foreign business partner to claim the consignment out from Security company to your country, the consignment

was deposited in Africa and was letter lifted to Europe where the consignment is now under the care of the security company diplomat in Europe. I will 
be gladly to give you 25% out of the total sum for your honest  assistance.

Please it's very important you contact me immediately on my private e-mail( ********@yahoo.co.jp ) for further explanation on the whole
entire work plan.

Awaiting your immediate response

Regards
Donne

Bi Fikri olan var mı kim böyle bi şaka yapar.Sıkılmaz mı bu şakayı yaparken ben bayağı bi eğlendim ,eylendim
ama amacını merak ettim. :? :? :?
Sürüncemeliden emekliye...
EMRE

Çevrimdışı Fedakar

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: Bu nasıl mail böyle?
« Yanıtla #1 : 05 Temmuz 2010, 14:45:29 »
Googleda aradım bi kaç kişiye daha atmış aynı maili . Bana yolladığı mail adresimi hiç kullanmıyorum diğerlerini bulmadan bunu nasıl bulmuş onu merak ettim. :D Forumlara falan da başvurmuyorum üyelik için... :D :S
EMRE

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #2 : 05 Temmuz 2010, 15:17:25 »
kafana takma kardeşim bunları.. ben yatırımlarında yardımcı oluyorum bunların hepsine..

Çevrimdışı Fedakar

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #3 : 05 Temmuz 2010, 15:30:47 »
tamam senin mail adresini veriyorum o zaman :D arkadaşları varsa onları da yönlendirir. :D:D
%25 de komisyon veriyormuş bak.:D
EMRE

Çevrimdışı nilgun

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #4 : 05 Temmuz 2010, 17:55:07 »
aynı mail benim müdürüme de geldi, hatta İngilizce bilmediği için bana okuturdu. bence kafa bulmak için yapılmış bir şey :)

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #5 : 05 Temmuz 2010, 20:06:16 »
Bana ne mailler geliyordu da webmaster'ımız SiW işi çözdü =)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #6 : 05 Temmuz 2010, 20:41:17 »
ingilizcesi de kötüymüş :P

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #7 : 05 Temmuz 2010, 20:48:07 »
Olay şöyle, siz iletişime geçiyorsunuz ve akabinde parayı sizin hesabınıza göndermek için hesap bilgilerinizi istiyorlar. Sonra ya hackleniyorsunuz ya da çeşitli kara para aklama operasyonlarına yardımcı oluyorsunuz.

Emre, bu sana gelen yine idare eder bir hikaye ben çok daha fanastiklerini biliyorum. Babası ilk Afrikalı astronotmuş ve uzayda kalmış, deli parası varmış ülke dışına çıkarması lazımmış vs vs.

Çevrimdışı Fedakar

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #8 : 06 Temmuz 2010, 03:11:31 »
Olay şöyle, siz iletişime geçiyorsunuz ve akabinde parayı sizin hesabınıza göndermek için hesap bilgilerinizi istiyorlar. Sonra ya hackleniyorsunuz ya da çeşitli kara para aklama operasyonlarına yardımcı oluyorsunuz.

Emre, bu sana gelen yine idare eder bir hikaye ben çok daha fanastiklerini biliyorum. Babası ilk Afrikalı astronotmuş ve uzayda kalmış, deli parası varmış ülke dışına çıkarması lazımmış vs vs.

Katılıyorum ama bu maılın gelmesı ıcn benım maıl adresımı bıyerlere yazmıs olmam gerekmıyor mu? Ben bile bu maıl adresımın varlıgından suphe edıyorum bazen. Sadece yahoo grupları ıcın kullanıyorum bunu 3 grup var onlarda okulun yahoo grupları googleda maılı aratınca aynı maılı yollamışlar bırılerıne zati .
« Son Düzenleme: 06 Temmuz 2010, 13:26:26 Gönderen: Fedakar »
EMRE

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #9 : 06 Temmuz 2010, 10:34:27 »
Yahoo Groups'un güvenlik açıkları sayesinde almış olabilecekleri gibi ellerinde ki sistem sayesinde de üretmiş olabilirler.

Şöyle ki a-z ve 0-9 arası tüm karakterlerin 7'li kombinasyonları ile @hotmail.com, @yahoo.com gibi adreslerin birleşmesi.