Gönderen Konu: Gordion Üniversiteler Arası Karting Yarışı 2011  (Okunma sayısı 32594 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı msaklan

• Yönetim
  • Hunomost
  • Muhammet SAKLAN
Ynt: Gordion Üniversiteler Arası Karting Yarışı 2011
« Yanıtla #75 : 06 Mart 2011, 00:59:02 »
bilgisayar mühendislerinin sayısı artıyomu ne :D:D:D
muhammet saklan

Çevrimdışı selen

• Hunomost
  • Kişisel Yazı Alanı - Değiştirin
« Yanıtla #76 : 06 Mart 2011, 01:02:09 »
ikinciye bile tur bindiren bir yarışmacının geçiş yaparken çarpması bahane gösterilerek 2 sıra birden düşürülmesi ne kadar saçma bir cezadır öyle? bu durumda ya pitten geçiş cezası verirsin, ya da 5 sn veya 10 sn gibi süre cezası verirsin. çünkü eğer çarpıp geçtiyse ve çarparak geçtiği kişi de gerçekten hızlıysa zaten yarışı yine arka arkaya sürdürecekler demektir. bu durumda da 5 saniyelik bir ceza bile çarpılan kişinin öne geçmesi için yeterli olacaktır...

geçiş yaparken şiddetli bi çarpma ile karsımdakinin spin atması, lastiklere girmesi ya da yoldan cıkmasına sebep olsam içim yanmayacak ama :) hayrlısı olsun :D

Çok haklısın Muhammet, hakemlerin olaylara bakış açılarını tam olarak çözemedim ben de. Birbirleriyle çelişen ve hiç de adil olmayan kararları vardı.

bilgisayar mühendislerinin sayısı artıyomu ne :D:D:D

Maslan ı idol aldım bilemiyorum :P
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 01:04:00 Gönderen: M. Aslan »

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #77 : 06 Mart 2011, 01:03:25 »
Evet. :D Bir kırmızı bayrağa (kendisinden sonraki yarışma için) sebep oldu. :D Startta hem başarılı bi kalkış yaptı, hem de "fodepar vaar" dedi işaret ederken aynı anda. Bütün hakemlere mavi bayrak için işaret ederek kendi bayrağını kendi sallattırdı. :D

Eminim Maslan tüm bu işleri yaparken kod bile yazmıştır kafasında :D Bir insan aynı anda beyninin en fazla % kaçını kullanabilir ki :D Gordion pistine bu hafta unutulmayacak izler bıraktı HUNOMOST . :)
Maslan likes this. (Böyle bir buton mu koysa acaba foruma..) 'Kod bile yazmak', araçtan inince duyduğum en güzel şey buydu. :)

Benim de bugün hayal gücümü zorlayan şey senin davranışların oldu Maslan :D:D Ardı ardına beynime seninle ilgili giren veriler yüzünden mavi ekran veriyordum neredeyse:D  Başarılarının devamını dilerim :D
Mavi yine iyi, siyah ekran verme de.. :)
Follow Aranel__ on Twitter

Çevrimdışı msaklan

• Yönetim
  • Hunomost
  • Muhammet SAKLAN
« Yanıtla #78 : 06 Mart 2011, 01:05:35 »
ben bilgisayar konusunda gec anlıyorum biliosunuz  dmi :D:D foruma bile üye olmam uzun sürdü yani :D
muhammet saklan

Çevrimdışı selen

• Hunomost
« Yanıtla #79 : 06 Mart 2011, 01:06:11 »
Ha bir de şu araba projesi vardı :D  MASLANN... iz bırakır... :D Teknik işler A.Rıza'ya teknolojik yapılanması bana ait;)

ben bilgisayar konusunda gec anlıyorum biliosunuz  dmi :D:D foruma bile üye olmam uzun sürdü yani :D

Emin ol bu konuda benim de bilmediğim pek çok şey var Muhammet:D ama bu bizim bölümün vazgeçilmez repliğidir:D Bir aşırı yükleme durumunda herkesin ağzından dökülen ilk sözcükler olur, mavi ekran... :)

Evet. :D Bir kırmızı bayrağa (kendisinden sonraki yarışma için) sebep oldu. :D Startta hem başarılı bi kalkış yaptı, hem de "fodepar vaar" dedi işaret ederken aynı anda. Bütün hakemlere mavi bayrak için işaret ederek kendi bayrağını kendi sallattırdı. :D

Eminim Maslan tüm bu işleri yaparken kod bile yazmıştır kafasında :D Bir insan aynı anda beyninin en fazla % kaçını kullanabilir ki :D Gordion pistine bu hafta unutulmayacak izler bıraktı HUNOMOST . :)
Maslan likes this. (Böyle bir buton mu koysa acaba foruma..) 'Kod bile yazmak', araçtan inince duyduğum en güzel şey buydu. :)

Benim de bugün hayal gücümü zorlayan şey senin davranışların oldu Maslan :D:D Ardı ardına beynime seninle ilgili giren veriler yüzünden mavi ekran veriyordum neredeyse:D  Başarılarının devamını dilerim :D
Mavi yine iyi, siyah ekran verme de.. :)

Neyse ki siyah ekranlık bir durumum olmadı şimdiye kadar:D
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 13:24:17 Gönderen: Safak »

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #80 : 06 Mart 2011, 01:10:58 »
Arkadaşlar yarışla ilgili görüntüler 06.03.2011 Pazar Akşamı saat 21:20 - 22:10 saatleri arasında TRT Anadolu Kanalında, Yol Biterse adlı programda yayınlanacak. Bizlerle yapılan röportajlar da orda olacak bilginize. Kaydedebilecek varsa çok kral olur...
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 01:20:14 Gönderen: Ali Rıza »
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı selen

• Hunomost
« Yanıtla #81 : 06 Mart 2011, 01:15:23 »
Ben de şimdi konu başlığından kopmaya başladığımızı farketmiştim ve bununla ilgili bir ileti gönderiyordum:) Çok iyi oldu bu açıklama A.Rıza:) Teşekkürler.

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #82 : 06 Mart 2011, 01:16:18 »
Arkadaşlar yarışla ilgili görüntüler 06.03.2001 Pazar Akşamı saat 21:20 - 22:10 saatleri arasında TRT Anadolu Kanalında, Yol Biterse adlı programda yayınlanacak. Bizlerle yapılan röportajlar da orda olacak bilginize. Kaydedebilecek varsa çok kral olur...
Anıl'ın şampiyonluğu 10 sene önceden belliydi tabiki.. :D

Çevrimdışı msaklan

• Yönetim
  • Hunomost
  • Muhammet SAKLAN
« Yanıtla #83 : 06 Mart 2011, 01:17:25 »
fazladan röprtajımız bile var :D
muhammet saklan

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #84 : 06 Mart 2011, 01:17:54 »
Ayrıca birkaç gün boyunca tüm gazetelerin Ankara eklerini kontrol etmekte fayda var. Muhtemelen haber olarak yarış çıkacaktır. Ben de elimden geldiğince medya takibinde olacağım.

Edit: Tamam Maslan haklıymışsın. (: Gerçi bu adam lise çağındayken yarışsa bu ekiple ancak bir kapışma olabilirmiş o da doğru hani...
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 01:20:56 Gönderen: Ali Rıza »
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı msaklan

• Yönetim
  • Hunomost
  • Muhammet SAKLAN
« Yanıtla #85 : 06 Mart 2011, 01:18:25 »
Arkadaşlar yarışla ilgili görüntüler 06.03.2001 Pazar Akşamı saat 21:20 - 22:10 saatleri arasında TRT Anadolu Kanalında, Yol Biterse adlı programda yayınlanacak. Bizlerle yapılan röportajlar da orda olacak bilginize. Kaydedebilecek varsa çok kral olur...

06.03.2001 süpermiş :D
muhammet saklan

Çevrimdışı M. Aslan

• Veteran
  • Hunomost
    • HUNOMOST
« Yanıtla #86 : 06 Mart 2011, 01:21:19 »
...
Maslan saat 12'yi geçtiği için bugün evet aynen öyle. (:
Kafan çok güzel canım güle güle kullan. (Ne alaka la saat 12?)

...

Edit: Tamam Maslan haklıymışsın. (: Gerçi bu adam lise çağındayken yarışsa bu ekiple ancak bir kapışma olabilirmiş o da doğru hani...
Nihayet...

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #87 : 06 Mart 2011, 01:25:28 »
Sanırım ben mavi ekran'dan sonra siyah ekran'ı da vermiş bulunuyorum. Maslan artık format mı atarsın kasayı yan mı yatırırsın bi çözüm bulalım bana (:
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı selen

• Hunomost
« Yanıtla #88 : 06 Mart 2011, 01:30:41 »
 :D :D hakikaten A.Rıza. Son birkaç iletiyi anlayabilmek birkaç kere okumak zorunda kaldım :D bu zaferin üzerine güzel bir uyku iyi gider heralde. Bir sistem geri yüklemesi yapmış oluruz en azından :D

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #89 : 06 Mart 2011, 02:22:51 »
HUNOMOST'u temsil eden herkesi tekrar tebrik ederim. Tek bir konuya canım sıkıldı. Şampiyon bizden çıktı, herkes Maslan'ın ve Muhammet'in haksızlığa uğradığını ve bütün takımın iyi mücadele ettiğini kabul etti ama bütün bu heyecanları paylaşmak ve takımı desteklemek üzere orada sadece bir avuç Hunomost üyesi vardı. Takım seyircimizden daha kalabalıktı sanırım.
« Son Düzenleme: 06 Mart 2011, 02:36:15 Gönderen: Özgür »