Arkadaşlar 11 mart 2012 de TMF lisansı almak için seminer var.Motor yarışlarında da görev almak istiyorsanız kaçırmayalım.Bu gün odtü de bir benzeri oldu.Yeterli duyuramamış olabiliriz.Pazar günü ben de orada olacağım haberleşebiliriz.Pazara kadar bu sayfayı takip ederim buraya da yazabilirsiniz aklınızdaki soruları.
Ankara Hakem Lisans Semineri (Yeni Hakem)
11.03.2012 10:00 - 13:00
GSGM 9. Kat Toplantı Salonu Ulus Ankara
Ben duymamıştım ya da bugün gelemedim ama gelmek istiyordum diye düşünenler için pazar günü ulus heykelin arkasında 9 uncu katta gsgm de saat 10:00 da yine benzer bir eğitim olacakmış. tmfhakem.net sitesinde de aynı bilgiler yazıyor.Benim bir arkadaşım katılmak istiyor onu da yönlendirdim oraya ben de yanında olucam pazar(sadece biraz geç katılıcam) gelirseniz haberleşebiliriz.
Gelecekler için evrakları unutmayın önem veriyorlar.
teknik kontrol olayına da ilgisi olanlar için otomotiv benzeri bir bölümde okuyan ya da motor hakkında teknik bilgisi olanlar gelip birebir görüşmekte fayda var.
2012 Lisans Seminerlerinde istenen belgeler:
1. 1 adet vesikalık fotoğraf (fotokopi kabul edilmemektedir)
2. Nüfus fotokopisi (TC No yazılı olmalıdır)
3. Lisans Başvuru Formu ve Hakem Banka Bilgi Formunun çıktısı (Formları doldurduktan sonra çıktı alabileceksiniz)
4. Zarf (17x25cm)
İstenen belgeler Seminer sırasında imza karşılığında MHK Temsilcisine verilecektir.
Yukarıda yazan lisans başvuru formu ve hakem banka bilgi formu için formları tmfhakem.net sitesinde bulabilirsiniz. Bu belgelerin eksik olmaması gerekiyor. Pazar günü 10:00 da olan eğitim tamamen temel düzeyde(odtü de yapılanla aynı olacak.).Yarışlara yönelik olan eğitimler yarış öncesi verilecekmiş. Ayrıca yarışlara başvurular, başvuruların onaylanması online olarak yapılıyor.Ankara için bu sezon 6 yarış varmış. 2 si drag, 1 motokros, 1 enduro, 1 super enduro şeklinde (drag kesin 2 de diğerlerinden biri 2 tane )