Gönderen Konu: -Fıkralar-  (Okunma sayısı 134563 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı hamvetros

• Veteran
  • Hunomost
Ynt: -Fıkralar-
« Yanıtla #480 : 30 Kasım 2010, 22:49:12 »
Ne zeki adam şu Temel :):)

Çevrimdışı f1emre

• Hunomost
« Yanıtla #481 : 02 Ocak 2011, 02:14:57 »
Konya'dan fıkra gibi olay
Trafik çevirmesini gören alkollü sürücü bakın ne yaptı

Konya'da iki arkadaşın yılbaşı eğlencesinden dönüşünde fıkralara konu olacak bir olay yaşadı. Trafik çevirmesini gören sürücü yoldan geçen birine aracı kullanmasını rica etti. Ricayı kırmayıp direksiyona geçen genç de, polis kontrolünde 0.76 promil alkollü çıktı. 560 TL para cezası kesilen gencin ehliyetine 6 ay süreyle el konuldu. Araç sahibi, kendisinden cezayı ödemesini isteyen gence sitem ederek, "Madem alkollüydün niye direksiyona geçtin?" dedi.

Olay, Konya merkez Selçuklu İlçesi'nde yaşandı. Yılbaşı eğlencesinden dönen ve 42 KT 759 plakalı otomobili kullanan alkollü sürücü, trafik polislerinin uygulama yaptığını fark edince, yolda yürürken gördüğü Haldun Torunoğlu'na (26) durumu anlatarak aracı kullanmasını rica etti. Torunoğlu, bunun üzerine aracın direksiyonuna geçti. Kontrol noktasına gelince polis ekipleri aracı durdurdu.

Rica üzerine aracı kullanan Torunoğlu, yapılan alkol muayenesinde 0.76 promil alkollü çıktı. Alkollü araç kullanmaktan 560 TL para cezası kesilen Haldun Torunoğlu'nun ehliyetine de 6 ay el konuldu. Sürücü, aracın ruhsatını eline alarak kendisinden direksiyona geçmesini isteyen kişilerden cezayı ödemesini istedi.

Torunoğlu'ndan aracı kullanmasını isteyen araç sahibi ise, "Madem alkollüydün, niye direksiyona geçtin? Biz kaçıp gidecektik" dedi. Gazetecilere konuşan araç sahibi, "Arkadaşlarımla birlikte eğlenceden geliyorduk. Benim ehliyetim yok, daha önce el konuldu. Alkollü de olunca yoldan tesadüfen geçen arkadaştan direksiyona geçmesini istedik. O da bizi kırmadı. Ancak o da alkollüymüş. Direksiyona geçmeseydi biz kaçıp gidecektik" ifadelerini kullandı.

Araç sahibi ve arkadaşı olay yerine gelen başka arkadaşının direksiyona geçtiği araca binerek ayrıldı. Cezayı ödemek ise aracı kullanan Torunoğlu'na kaldı.

http://www.haberturk.com/yasam/haber/587197-konyada-fikra-gibi-olay

Çevrimdışı Ali Rıza

• Veteran
  • Hunomost
    • Kişisel Blog Sitesi
« Yanıtla #482 : 02 Ocak 2011, 02:42:09 »
Bosuna kaçmıyorum 42 plaka görünce (:
Ali Rıza Acar

Çevrimdışı ZeroSix

• Time is running out!
  • Hunomost
  • Sun's Gonna Rise
« Yanıtla #483 : 02 Ocak 2011, 03:16:57 »
Bu kadar olur gerçekten.. 42 :P
Serdar Çelikel

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #485 : 02 Ocak 2011, 22:40:07 »
şu giriş nasıl: "Temel, bir gün konyaya gitmiş..." ?  :)
Başar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #486 : 03 Ocak 2011, 19:56:12 »
Tarihte ilk kez Erzurum'a ayna gitmiş.
Adamın biri aynayı... görüp eline almış.
Da...ha ...önce hiç kendini görmediği için ölen kardeşine benzetmiş karşısındakini.
Adam:- 'Ey gidi gardaşımm.. Seni bi daha görmek nasipte varmış'!
Aynayı eve götürüp sarılıp uyumuş kardeşine.
...Karısı bakmış adam bi şeye sarılıp uyuyor.
Aynaya bakmış bir kadın! 'Allah belaanı veree , bu garı da kim?
Bi boka da benzese' diyerek feryat figan evden çıkmış, muhtara gitmiş.
Kadın:- Mığdar, benim herif beni bu çirkin garıyla aldatir.'
Muhtar aynaya bakmış. Sonra düşünceli düşünceli:
- 'Yav bu garıdan çok gavata benziir... )
kasapoglu brother

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #487 : 13 Ocak 2011, 09:53:11 »
    Kadın eve erken dönmüş, kocasını yatakta çekici bir kadınla aşna-fişne'de yakalamış!!!!

- “Seni pis domuz seniiii” diye bağırdı ..Bana ha?? Benim gibi sadık bir kadına!!!  Çocuklarının anasına!!!

Hemen şimdi seni terkediyorum, ve BOŞANIYORUZ!!!

- “Yaa dur bi dakka yaağ!!!  Yargısız infaz mı yapıcan karıcım??? Bi dur..bi dinle!!!”

-“De bakalım diyeceğini!! Ama şunu bil ki, bunlar son sözlerin olacak!!!”

- Bak, sevgilim...tam arabama binmişim, eve gelicem.. bu genç kadın benden yardım istedi.. O kadar zavallı ve

korumasızdı ki, acıdım, aldım arabaya.

incecikti, çok kirliydi ... üç gündür ağzına lokma koymamışmış...ben de aldım, eve getirdim.         
Baktım, dolapta dün sana pişirdiğim, senin de kilo alma korkusu ile ağzına bile koymadığın makarna duruyo...

inanmıycan,iki saniyede midesine indirdi zavallım.. Baktım, üstü başı da leş,  hadi gir dedim, bi banyo yap.

O içerdeyken, bi baktım ki giysileri yırtık pırtık.. Atıverdim onları!!!...

Biliyosun, bu sene zekatımızı nereye verelim diyoduk ya....Gittim dolaptan senin “Cavalli” Jeans'ini

getirdim ona... E sana dardı diye giymiyodun ya !? Sonra  da sana do»um gününde aldığım ve zevkimi

beğenmediğin için giymediğin külotla sütyeni de götürdüm..yazıktır... derken, bi baktım, geçen Noelde

ablamın hediye ettiği, kıl etmek için de giymediğin seksi bluz da duruyo... e çizmelerin de orda!!!

Hani işyerindeki kızlardan birinde de var aynısı diye giymek istemediğin....

Görme.. garibim nasıl mutlu oldu... nasıl sevindi... aldım kapıya götürdüm..... eşikte döndü,

bana gözyaşları içinde ne dese beğenirsin?

-“Karınızın kullanmadığı başka ne vardı???”

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #488 : 13 Ocak 2011, 13:37:22 »
onur süpermiş :)
adam direk @2 modunda :)

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #489 : 27 Ocak 2011, 21:01:56 »
Kaliteli şarap üreten ünlü bir firmada çalışan çeşnicibaşı ölür, yerine yenisini... bulmak için ilan verilir. İlanı gören kirli görünümlü, saç baş dağınık, tam bir ayyaş başvurur. Patron; bir taraftan paspal görünen bu adamı başından nasıl defedeceğini düşünürken, diğer taraftan da onu sınamaya karar verir. Ona içmesi için bir bardak şarap verirler. Sarhoş adam bardağı kafasına diker;
— Muscatel kırmızı üzüm!! Güney yamaçlarda büyümüş, 3 yıllık ve çelik kaplarda olgunlaştırılmış…..
Patron şaşırır:
— Doğru! der ve ikinci bardağı uzatır. Bizimki yine bardağı kafasına diker ve dilini şapırdatır;
— Bu da güney-batı eğimli yamaçlarda yetişmiş Cabarnet kırmızı!!!, 8 yıllık ve meşe varillerde saklanmış…
Şaşkınlığı daha da artan patron:
— Doğru! der ve sekreterine göz kırparak bir şeyler ima eder. Patronunun ne dediğini anlayan sekreter doğru tuvalete gider ve beyaz şaraba çok benzeyen bir bardak dolusu idrarla geri döner. Bizim sarhoş düşünmeden bu bardağı da kafasına diker:
— Hımmm.. Bu bir sarışın!! Hem de26 yaşında ve üç aylık hamile!! Eğer bu işi bana vermezseniz babasının adını da açıklarım!!..
AyHaN ™

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #490 : 27 Ocak 2011, 22:45:36 »
Ayhan bu tam bombaymis :)
Başar

Çevrimdışı moray

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #491 : 30 Ocak 2011, 00:36:14 »
Köhne bir kasaba da papaz ve onun da iki tane papağanı varmış. Papağanlarda sahibi gibi oldukça inançlı ve dindarlarmış. Sabah-akşam kafeslerinde oturur; İncil okuyup, dua ederlermiş. Papazın cemaatinden bir kadınında iki dişi papağanı varmış ve papazın erkek papağanları ne kadar ahlaklı ise kadının dişi papağanları da o kadar ahlaksızmış. Öyle ki kadın eve misafir almaya korkar olmuş. Gelen misafirlerin önünde alenen:
— Erkek istiyoruz! diye, bağırırlarmış.
Gelen misafirlerin yanlış anlamasından da korkan kadın sonunda dayanamamış ve papaza:
— Bu papağanlarla başım dertte, nasıl ıslah edeceğimi bilmiyorum. Ne olur bana yardım edin peder! Papaz da:
— Sen getir onları bana, benim papağanların kafesine koyalım da ahlak öğrensinler biraz, benim papağanlar sürekli dua eder
Kadında almış papağanları getirmiş papazin evine. Kafese girer girmez dişi papağanlardan birisi:
— Hey yakışıklı, iki tane ucuz fahişe ister misiniz kafesinizde!
Erkek papağanlardan biri ötekine dönüp:
— Benim gördüklerimi sende görüyor musun?
Öteki:
— Oluuum!! Bütün dualarımız kabul oldu lan sonunda!
AyHaN ™

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #492 : 30 Ocak 2011, 17:12:58 »
iiymiş

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #493 : 30 Ocak 2011, 21:56:40 »
:) ayhan nereden buluyosun olm?
Başar

Çevrimdışı Torque

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #494 : 05 Şubat 2011, 11:42:31 »
Kadının biri cıplak olarak taksiye binmiş.

Şoför ikide bir dikiz aynasından kadına bakıyormuş.

Kadın:
-Ne bakıyorsun sen hayatında hiç çıplak kadın görmedin mi?

Adam:
-Yok bayan ondan değil, parayı nerden çıkaracaksınız diye bakıyorum.