Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3450302 defa)

0 Üye ve 84 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #165 : 27 Mart 2008, 01:39:08 »
En güzeli 50 60 tane koydurup poşete,sakin sakin limonlayıp yemek.
Sabah staj var ben yataaaaaaaaar Volyon efendi,forum ve günlük.
İyi geceler.

Shootmyride.org

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #166 : 27 Mart 2008, 13:04:23 »
oooofff günlük off uykusuzum ve hala pizzamı bekliyorum... (yalnız bu sefer beleşe getireceğim zira 34dakika oldu!)
günlük bana kataloglardan binbir çeşit kod içinden ilgili projeye uygun ekipmanı seçecek ve bu ekipmanın proje çizimindeki yerine uygun olup olmadığını tartacak birini gönder olur mu?
bugünlük bu kadar günlük..
Başar

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #167 : 27 Mart 2008, 13:36:12 »
sevgili günlük
vizeleri olan, çalışan, yoğun arkadaşlara nispet yapar gibi yazmak istemiyorum ama bugün bi uyumuşum bi uyumuşum, yani baya geç kalktım :) sonra kahvaltımı yaptım. evde yalnızım yine. ressam halam ileride milyon dolarlar edecek resimlerini yapmaya gitti :P ben de bugün üst katı temizlemeyi düşünüyorum. dün okula gidip odayı açıcam diye yırttım temizlikten ama odam toz içinde artık bi el atmam lazım. hadi bana kolay gelsin..
vizeleri olan arkadaşlarıma da başarılar ;)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı kobeanil11

• Hunomost
  • Anıl Mehmet ŞAHİN
« Yanıtla #168 : 27 Mart 2008, 14:10:40 »
sevgili günlük mat 2 yine yattı, hayırlı olsun... :)
AMŞ

Çevrimdışı nerdeoeskif1ler

• Hunomost
« Yanıtla #169 : 27 Mart 2008, 23:41:29 »
nabersin günlük efendi? ne var ne yok?

bugün enteresan bir gündü. gün içinde 2 kere şekerleme yaptım, birinde rotterdam'daydım rüyamda , birinde de çin'de. geçen aklımdan rotterdem ı da özledim şaka maka diye geçirmiştim ondan gördüm heralde rüyayı. çin'e de uyarsa çalışmaya gideceğimden gördük diğerini.. tüh bak, keşke ukrayna'ya gitmeyi düşünseydim son zamanlarda, sarardı bir ukrayna rüyası :D

bugün istanbul'da yakıcı bir güneş vardı, herkes yazlıklarını giymiş, mart nisan ayları gevşer gönül yayları sözünü düstur edinmişçesine ortalığa dökülmüşlerdi haftaiçi olmasına rağmen, insanların işi gücü yok galiba..

yavaş yavaş eski günlerime dönüyorum bu arada, bugün 250 mekiği buldum.. geçen gün lise mezuniyetinden bir fotomu buldum, nasıl da filinta gibiymişim.. 15 kilo fazlalığım var o günlerden, ama kafaya koydum, dönüşüm muhteşem olacak :D  son 1 aydır 2 kere mi ne kırmızı et yedim, toplamda 2 ekmek ya yedim ya yemedim... diyet iyi gidiyor, ama içkiden nasıl kurtulcaz bilmiyorum, çok şişkinlik yapıyor meret vücutta. 250 mekiğin üstüne 2 bira içsen fitliyorsun yani, daha dikkatli olmam lazım..

dün, 1 senedir görüşmediğim, konuşmadığım bir insan aradı.. sanki hiç bir şey olmamışcasına konuştu, naber napiyorsun filan dedi.. insanların gerçekleri gözardı etmesinden sıkıldım be günlük, cidden sıkıldım bildiğin gibi değil..

dün gece bir film izledim, '' içindeki azizleri keşfetme kılavuzu'' diye, hani bir film izlersin de hayatın değişir ya, onun gibi bir şey oldu.. mutlaka izle. filmden sonra çaya bandırılmış petit beure gibi oldum şerefsizim :)

vizeler dayandı kapıya... sunumlar, ödevler, film festivaline gidip film analizi yapmacalar, yazılılar... ne mi yapıyorum? arkadaşın teziyle uğraşıyorum, her zamanki gibi kendi hayatıma dair unsurlar ikinci planda..

kahvem acı olmuş, iyi geldi; şarkıda '' her hayat bir düş eksi bir dramdır..'' diyor bir de, hafif esinti var açık pencereden..

dahası, karanlığı seviyorum be günlük, aman sabahlar olmasın anlayacağın :)

kal selametle...
don't hate the player, hate the game..

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #170 : 28 Mart 2008, 19:49:00 »
sevgili günlük, dünkü maçta hastalanan ve arkadaşları tarafından gerçekleştirilen bugunkü actionlara katılamayan bu gence acil şifalarını esirgeme....
ѕη

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #171 : 28 Mart 2008, 23:47:46 »
günlükçüm canım benim şu milano fuari bi geçseydi de insanlıktan çıkmasaydık bizde...

Çevrimdışı Sonner

• Hunomost
    • J'Tweete
« Yanıtla #172 : 30 Mart 2008, 15:31:35 »
Sevgili günlükcan;

Her pazar tek bir şeyi düşünüyorum.. Her sabah 10da başlayıp "annneeee" diye sokaktan annesine bağıran çocuğu Slayer'dan Raining Blood eşliğinde öldürmeyi. Pazartesi sabah dersine yetişmek için pazar gecesi uyumuyorum ve olabildiğince geç kalkmam lazım ama bu çocuk bunu imkansızlaştırıyor. İki haftadır bağırıyorum bir daha yapıcakmısın diye ama her pazar aynı çile.. Gelecek pazar evde olmayacağım ama ondan sonraki pazar bağırma ihtimaline karşı önceden bir yerlerden alev makinası edineceğim... o an için de Feuer frei! çok güzel gider sanırım :))
« Son Düzenleme: 30 Mart 2008, 15:33:44 Gönderen: Sonner »

Çevrimdışı F.Aylin

• Hunomost
  • Shootmyride.org
« Yanıtla #173 : 31 Mart 2008, 23:26:19 »
Günlük yarın şu iki vize çabucak geçsin bitsin,9saattir kütüphaneyediz,mağdur durumdayız :'(
Shootmyride.org

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #174 : 01 Nisan 2008, 02:19:27 »
uyan günlük uyaaaan! günlüğe gece vakti yazılır mı? deme yazacağım çünkü daha yeni başladı hayat. hani böyle deyince eğleniyorum falan sanacaksın ama hayır. önünde bir makale -ki töbe haşa hiç bişi anlamıyorum- ve bi kitap duruyo. günümü de şaşırım çoktan. şu vizeler bitse de kurtulsak. hani geçen sana demiştim ya güzel geçti sınavlarım die. allah belanı vermesin sonrakilerin hepsi kötü geçti. günlüüük, sen öğrenci halinden anlamıyorsun.
kasapoglu brother

Çevrimdışı nerdeoeskif1ler

• Hunomost
« Yanıtla #175 : 01 Nisan 2008, 06:21:36 »
günaydın günlük!

istanbul alacakaranlıkta şu an, tan yeri yırtılmadı daha aydınlığa.. kahvemi yaptım, ''bu sabah yağmur var istanbul'da....'' çalıyor radyodan..

4 saat sonra ilk vize,ama öncesinde 3 saatlik bir yolculuk, ya da bir nevi ''survivor''..

herkesin günü mutlu ve huzurlu geçer umarım; bugün güzel olmayı hak edecek kadar usul uyandırdı beni...

bu sabah yagmur var istanbulda
gozlerim dolu dolu oluyor bilinmezlige
anne sozu dinler gibi masum
agladim bu sabah

gunler dayanilmaz oldu
senden uzak olunca
martilar mahsun oldu
onlar bile agladilar

sarkilarda dusunmek seni bana getirmez ki..

hadi kendine saygılı davran günlük, ben kaçar..
don't hate the player, hate the game..

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #176 : 01 Nisan 2008, 09:18:54 »
allah belanı vermesin sonrakilerin hepsi kötü geçti. günlüüük, sen öğrenci halinden anlamıyorsun.

:D :D  :D  :D  günlük dedik bağrımıza bastık... o gibi durumlarda ben yatar uyurdum, kalktığımda tekrarlayınca hızlı ilerliyordum
tavsiye ederim
« Son Düzenleme: 01 Nisan 2008, 09:23:27 Gönderen: basarsoy »
Başar

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #177 : 03 Nisan 2008, 02:59:27 »
sevgili günlük yine ben yine geç saatler oooo 3 olmuş yat zıbar dediğini duyar gibiyim. yok, mıstak diomuş onu :) iii hadi yatırorum sınavlarımda başarı dileme günlük. vizeleri önemsemiyorum. bu benim sisteme olan başkaldırım mı yoksa aptallıgım mı? tabi ki başkaldırım. aptal olan sistem...

hayret forum saatim de kafayı yemiş yatmalıyııııım.
« Son Düzenleme: 03 Nisan 2008, 03:02:12 Gönderen: kasapoglu »
kasapoglu brother

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #178 : 03 Nisan 2008, 04:01:53 »
sevgili günlük saat 4.gece antremanından geldim yarın hatta bugun sınavım var uyumak istiyorum ama uyuyamıyorum bana yardım et pls :s
ѕη

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #179 : 03 Nisan 2008, 11:39:57 »
sevgili can dostum günlük..
birkaç gündür sana yazamadım ama eksik kalan günlerin acısını çıkarıcam.
duygu işler yolunda gidiyor ve mutluyum ama eve iş getirmeler olmasa daha bir güzel olacak.
elimizde ki işi bizim çocuklarla paylaştık bir kısmını.topluluk için yapılacak olan bir kaç iş yarım kaldı ama onları da en kısa sürede çözeriz.
kafam çok dolu olunca neleri yaptığımı bile hatırlayamaz dakikalar yaşıyorum.daha güleryüzlüyüm ama daha asabiyim.bazen geceleri uyurken yalnızlık hissediyorum ama öyle rahat uyuyorum ki düşünmeye fırsat kalmıyor günün yorgunluğundan.
sevgili günlük evi taşıdık.evin yeri çok güzel ve içini de hafif hafif döşüyoruz.
eski evden çıkarken anılarımı da bırakmış demek ki.
son bir kaç günümde son 4 yılımı hayal eder oldum.şimdiden bunu ay ay gün gün planlamak hiç iyi değil sanırım.
kafam çok dolu günlük.kaçamak birşeyler yapmaya ihtiyacım var.
bir kaç gün amasra ne güzel olur aslında.
havalar suyunu çıkardı günlük.hergün kapalı bir havayla uyanmak ingiltere sabahlarını yaşamak gibi oluyor.
diet diet diye sardık son 2 haftadır acayip saldım kendimi.düzensiz uyku ve çalışmak bozuyor sıralı sistemi ama hala fit vücut yolunda ilerlemeye azimliyim.
halı saha maçlarını ve pazar günü f1 yarışı izlemeleri iple çekiyorum.özlüyorum çocukları belki de hayatıma yeni birisini katmamak için dayanağım oluyorlar.
bugün tekrar ösys başvurusu yaptım.form almak için liseye gittim.okulların hali perişan ve bu icini buruyor adamın,
 nesline sahip çıkmayan iktidar heveslilerini düşününce.disiplin ve saygı,geleceğe yatırım namına birşey kalmamış herkes bir polat alemdar herkes bir britney olmuş liselerde.ama 5 yıl sonra afet güzel olacaklar da var bunlar da benim zamanımda yoktu liselerde:):):)
evet günlük evleniyorum...
11 şubat 2011 cuma günü hemde...
şubat ayında olmalı bence düğünüm....
darısı tüm dostlarıma...
günün lafı:"bu okulun müdürü nerde genç...."
haftanın olayı:"cumartesi gecesi karanlık anlar ama romantik bir yanı yoktu 8 erkek karanlıkta kalınca..."