Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3440766 defa)

0 Üye ve 74 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı bigman

• Hunomost
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #180 : 04 Nisan 2008, 00:42:52 »

bugün tekrar ösys başvurusu yaptım.
öcal bişe soracam wrc ile öss nin aynı güne geldiğinden haberin var mı?
Süleyman Tosunlu

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #181 : 04 Nisan 2008, 00:46:45 »
bende öss ye giriyom bu sene. böle bi durumda tercihim öss olacak sanırım :)

Çevrimdışı basarsoy

• Veteran
  • Hunomost
  • Good Souls
« Yanıtla #183 : 04 Nisan 2008, 13:35:14 »

sana n'oluyo burak? hayırdır?
Başar

Çevrimdışı vipercann

• The Ultimate Driving Machine
  • Veteran
  • Hunomost
  • İleti kişisi
    • http://www.hunomost.org.tr
« Yanıtla #184 : 04 Nisan 2008, 19:15:58 »

sana n'oluyo burak? hayırdır?

iş hayatından sıkıldım :)

Çevrimdışı nerdeoeskif1ler

• Hunomost
« Yanıtla #185 : 04 Nisan 2008, 19:23:59 »
pek muhterem günlük..

bahar geldi şaka maka.. 1 ay içinde havuz sezonunu açmayı planlıyorum, tabi bunun bedeli ağrılarıma rağmen günde 2-3 saatimi spor salonunda geçirerek ve kola-çikolata-ekmek gibi gereksiz şeylerden uzak durarak peşin peşin ödüyorum. bira bile içmiyorum be günlük, sigarayı da azalttım, umarım emeklerim boşa gitmez :) bu arada fizikel ağrıya da hasret kalmışım,çaktırma :D

çin işi olacak gibi, pekin ve şangay'dan iş teklifleri var, değerlendirme aşamasındayım, bakarsın okulu filan bırakıp kaçar giderim..

vizeler,sunumlar, film festivali,zirve filan derken önümüzdeki 2 hafta çok yğun geçecek. e tabi havalar da ısındı, insana işkence gibi geliyor tüm bunlar.

fırtına her yeri berbat eder, oturur kalırsın öyle,çaresiz... sonra başını kaldırınca gökkuşağını görürsün de ayağa kalkıp gülümsersin ya.. işte öyle bişey oldu be sözlük. ''somewhere over the rainbow...'' misali hem de :)

geçen rüyamda hakinen'i gördüm, her yarış zordur, yarışmadan anlayamazsın gibi bişiler geveledi.. hayırdır inşallah :)

sonuç olarak, enteresan bir şekilde güzel şeyler oluyor hayatımda be günlük, kıllanmıyor değilim..

hadi selametle..
don't hate the player, hate the game..

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #186 : 04 Nisan 2008, 23:26:19 »
fırtına her yeri berbat eder, oturur kalırsın öyle,çaresiz... sonra başını kaldırınca gökkuşağını görürsün de ayağa kalkıp gülümsersin ya.. işte öyle bişey oldu be sözlük. ''somewhere over the rainbow...'' misali hem de :)
sözlük güzel olmuş....
aynısını başka yerden kopyalamışsın kıvamında :):):):):)

• Hunomost
« Yanıtla #187 : 04 Nisan 2008, 23:32:47 »
zuahaha :D 4 senedir sözlükte yazarım da, el alışkanlığı, orjinal yazıdır temin ederim, aksini kanıtlayana türkiye gp'sine 2 kişilik bilet :)

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #188 : 05 Nisan 2008, 09:20:30 »
geçen rüyamda hakinen'i gördüm, her yarış zordur, yarışmadan anlayamazsın gibi bişiler geveledi.. hayırdır inşallah :)
Türkçe mi konuşuyordu?

• Hunomost
« Yanıtla #189 : 05 Nisan 2008, 09:22:06 »
abi niye üstüme geliyosunuz ya :D

e heralde yani, rüya bu, fince konuşması için benim gerçek hayatta da fince biliyor olmam lazım :)

Çevrimdışı Sonner

• Hunomost
    • J'Tweete
« Yanıtla #190 : 06 Nisan 2008, 01:54:48 »
Günlükcan, yarın rallinin son günü ama ben şimdiden bittim yorgunluktan. Daha bir ay devam edecek böyle. Haftaya Off-Road sonra pist sonra tırmanma sonra ege rallisi sonra... F1! sonra.. sonra? arada bir de okula uğramak gerek tabi. Bu çarşamba vizem var ama çalışmadım denebilir. Sırf Panizzi gelecek diye fransızcayı baştan aşağı çalışmaya başlamıştım ama gelmediğini haberini okuyunca onu da bıraktım. Pff. Uyumak gerek (:

Çevrimdışı şoför_nebahat

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #191 : 06 Nisan 2008, 23:19:05 »
Sevgili günlük,
Antalya güzel yer. 5 gün kaldım. Gezmeye pek vakit olmadı gerçi. Kongre yoğundu. İngiliz hocalarla tanıştım. Politik düşündüm. Sonra tirmis aradım. Yok abi öyle bir şey. Tirmis Antalya'nın değil bence. Turunç reçeli var acayip güzel. Yalnız yol çok meşakatli. Wright kardeşlere aşık olduğumu Kamil Koç sayesinde bir kere daha anladım.

Günün sözü: Seni seviyorum Orville ve seni de seviyorum Wilbur.
--Zeyno--

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #192 : 07 Nisan 2008, 00:15:55 »
sevgili günlük, bugün acayip bir gündü. sabah kalkıp tempo'ya giderken bindiğim otobüste paso sordular. normal tabi sorarlar. "yok abi ama öğrenci kimliğimi göstereyim" dedim. paso pahalı falan filan yırttım. daha sonra köprüde indim ve yukarı duraga doğru yürüdüm. o yolda bi çöküntü var çok korkuyorum ordan geçerken biri tepeme çıkacak. neyse 2 güzel bayan otobüs bekliyor 3 metre arayla aralarına girdim. daha az güzel olanına yaklaşarak "ya ben hacettepenin yabancısıyım burdan alıyor değil mi otobüs" diye sordum. fakat içim içimi yiyor hatunlar pek bi nazlı hacettepe ruhunu göremedim onlarda otostop çekmiyolardı. neyse kız "evet" dedi yavan olmasın soru  diye bi de yabancıyız ama zır cahil değiliz demek ve bakalım sen ne kadar biliyosun hacettepeyi maksatlı "ring var mı hafta sonu" die sordum. "yok" dedi. hatun net. otobüs de bir türlü gelmiyordu baktım saatime 20 dk var starta. hemen kızların arasından çıkarak 3 metrelik mesafeyi korumak suretiyle biraz ileri gittim. artık otostop için müsait bir yerdeydim. 2 dk ya kalmaz bi araba durdu ve kapıya kadar götürebilecegini söyledi. "olur" dedim. kızlardan bu sefer daha güzel olanı "okula mı gidiyor" diye atıldı. "yok ama nizamiye'ye kadar bırakacak" dedim. neyse atladık niazmiye'ye vardık. orda bi araba ve başında güvenlik. hop hop diyene kadar araba gitti. güvenliğe "ah be abi bekletseydin ya arabayı atardı bizi yukarı" dedim. o ara kız aldı başını gidiyor. güvenlik bana "senle mi o arkadaş" dedi yakıştırmış olmalı ki. "yok aynı arabayla geldik ama". kıza bağırdı ve kimlik sordu. ben de "yürümeyi düşünmüyosun heralde" dedim kıza. illa konuşacam ya. salak bilmiyosan sus sanki hergün nizamiye'den otobüse biniyosun. öz eleştirimi mazur gör günlük. sonra otobüs geldi ve yavaş adımlarla güvenliğin arkasından otobüse bindim. yukarda indim ve tempoya girdim. öcalcım saolsun "bana olm niye aramadın alırdık seni" dedi ama hiç gerek yok macera oldu bana.
gelmem macera oldu gitmem daha beter. çıktık maslanın arabayla onur ben gidiyoruz köprüde bırakacaklar beni. nizamiye'den gururla geçiyorum çünkü kimliğim cebimde :):):):) köprüde indim. geçiyorum karşıya. "ya sakın öğl en bindigim otobüse denk gelmeyim" dedim kendi kendime. "yok daha neler". bekliyorum durakta bi otobüs geldi el ettim görmedi heralde bastı gitti. töbeee. bi tane daha geldi 2 dk sonra bi baktım geldigim otobüs ve aynı amca. bindim ve şöyle dedim: "seelamün aleyyyküüüüm. senle geldim, senle geri dönecem paso sorma bana".

günün olayı: köprüde yabancı gibi nizamiye'de hacettepeli gibi davranmam ve akabinde kimlik bırakmamam.

günün lafı: oraya bi paso yapıştıralım artık. (otobüscü amca)
« Son Düzenleme: 07 Nisan 2008, 00:19:11 Gönderen: kasapoglu »
kasapoglu brother

Çevrimdışı s3lo

• Hunomost
  • SN290
« Yanıtla #193 : 08 Nisan 2008, 17:39:18 »
ben şu kısımdan sora noldu merak ettim.kıza demişin ya sürümeyimi düşünüyosun die.sora kız naptı yürüdü mü!!!!
ѕη

• Hunomost
« Yanıtla #194 : 09 Nisan 2008, 01:44:23 »
sevgili sözlük, oops, pardon günlük :D

4 saat sonra kalkıp, 2 sınav (ki birisi 4 saat kadar sürecek) ve 1 sunumla yüzleşeceğim bir güne giriyorum.. sunumu hazırlamaktan gözlerim ve beynim mütemadiyen klavyeye akmış durumda, onları toparlar toparlamaz yatıcam :)

okuldan çıkınca da hemen yatıp danalar gibi uyumam lazım, kaç gündür 3-4 saat uykuyla insanlıktan çıktım :)

kendine iyi davran, hadi bakalım..