Twitter adresimiz için buraya, Facebook adresimiz için buraya tıklayabilirsiniz.
0 Üye ve 88 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sevgili Günlük,Sabah sınavım var. Thermodynamics...Kitap Fundamentals of Engineering Thermodynamics.Sağolsun Moran ve Shapiro diye çok sevdiğimiz(!) iki ağabeyimiz yazmışlar, pek de iyi etmişler.İşe yaramasa da en azından sınavda açıp bakabileceğimiz zaman harcayabileceğimiz bir obje kendisi.Nasıl anlatsam bilemiyorum, içimdekileri dışarıya aktaramıyorum.Çalıştım günlük, bu saate kadar çalıştım; ama beynim patlamak üzere.Ders öyle bir şey ki:İçten yanmalı üstten çift egzantirikli motorun (Egzantirik'in üstten tek veya çift oluşunun burada etkisi ne dersen; yanma zamanlaması be günlük, sübapların açılış kapanışı... Yani sorudaki t1,t2... gibi şeyleri sağlayan ne kadar açıklamasalar da o, egzantirik.) bir silindirinin içinde cereyan eden tüm olayları 1 soru içerisinde sorabilmekteler.Hatta oradaki gazın bu process esnasında yaşadıkları, anlık enerjisi, anlık öz hacmi ve anlık bir çok şeyi daha bu soruların temelini oluşturmakta.Ayrıca o öz ısı diyip sabit ve ayırt edici olduğunu söylediğimiz özellik var ya; aslında sabit değil.Kısacası günlük, neyse anladın sen beni...Sabah ola hayrola.
fotoğraf için teşekkürler sonerkim aracın yarışmacı??siz değilsinizdir umarım
(...)Aklımda ILO ,Tercüme Odası, retour, turjuman, aktif dil pasif dil, ilk doçentlik, 19. yy Mısır vs vs vs vs vs.. (...)