Gönderen Konu: Sevgili Günlük  (Okunma sayısı 3464614 defa)

0 Üye ve 67 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
Ynt: Sevgili Günlük
« Yanıtla #1920 : 16 Aralık 2009, 10:48:26 »
öcal askeri okula mı gitmiş? çok ilginç :)
Esip gürlemeyi nereden öğrendi sanıyordun? =)

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1921 : 16 Aralık 2009, 11:22:46 »
doğasında var sanıyordum :)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #1922 : 16 Aralık 2009, 12:08:47 »
3 harfli?

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1923 : 16 Aralık 2009, 13:54:51 »
^ bişey demiyim ben, bana da esip gürler şimdi :):)

'Peace has never come from dropping bombs. Real peace comes from enlightenment and educating people to behave more in a divine manner.'    Carlos Santana

Çevrimdışı r@nin

• Veteran
  • Hunomost
  • Momikata Zikitakatotaki...
    • benimde bir sitem olsun, sevenlerim hayranlarım coşsun
« Yanıtla #1924 : 16 Aralık 2009, 22:16:37 »
Gel tezkere gel tezkere bitsin bu hasret...
Bildiğin asker oldum, hela, karavana, obi, gomutanım default sözcüklerim oldu burada...
duygu elin ecnebisiyle kaçıp gidersen oralara esip üfllerim hatta yağar gürlerim o derece....

Çevrimdışı Šafak

• Veteran
  • Hunomost
    • msd
« Yanıtla #1925 : 16 Aralık 2009, 22:23:08 »

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1926 : 16 Aralık 2009, 23:00:34 »
duygu elin ecnebisiyle kaçıp gidersen oralara esip üfllerim hatta yağar gürlerim o derece....

ne ecnebi düşmanı çıktınız arkadaş yaa :) neyse en azından platonik aşk acıma ufak bi teselli oldu :(

Çevrimdışı _VoLkAn_

• Hunomost
« Yanıtla #1927 : 19 Aralık 2009, 12:36:08 »
öcal torunnn geceler uzunnnn. şafak 29.
Keep the change.

Çevrimdışı kasapoglu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1928 : 19 Aralık 2009, 14:42:30 »
Şafak özledim seni :(:(:(:(
kasapoglu brother

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #1929 : 21 Aralık 2009, 17:29:42 »
Günlük koleksiyonu gün itibari ile tamamlamış bulunuyorum. Odamda şu an 10 konsol var. Yani bu şu demek oluyor gezegen üstündeki tüm oyunları oynayabilme donanımına sahip oldum. Ama gel gör ki oynayacak vaktim yok lan. Bu arada aldığım kararları uygulamam için bir kaç büyüğümle görüşmem gerekiyor. Çok değişik haberler ile yakında dönebilirm. Kelleye iyi bak!

Çevrimdışı aLPeR

• Veteran
  • Hunomost
  • what if?
« Yanıtla #1930 : 26 Aralık 2009, 16:27:13 »
Günlük 2 günde 3 proje hazırladım, nasıl bir ruh halindeyim sen düşün. Van'dan girdim Uşak'tan çıktım lan. Beynim dönüyor...

Çevrimdışı duygu

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1931 : 26 Aralık 2009, 19:59:23 »
günlük bugün Hunomost beni aradı. bir sitem bir sitem. sanmışlar ki ben buralara gelince, ecnebi bi oğlan görünce onları unuttum, hiç özlemiyorum. hatta bir ara hepsi kaçıp gitti benimle konuşmamak için :) o da yetmedi telefonu yüzüme kapattılar (turkcell'i boşuna almadık, adamı hasta etmeyin :) ) günlük sana söylüyorum Hunomost sen anla; değil 750 km, 7000 km uzakta olsam bile Hunomost'u unutmam söz konusu olamaz. bütün ofis Hunomost adını nasıl ezberlemiş olabilir ben sürekli anlatmasam, Hunomostu ne kadar özlediğimi, ne kadar çok sevdiğimi söylemesem.. bilmiyolar ki toplu fotoğraflarda kendimi göremeyince bir hüzün çöküyo içime, inanamıyorum hala nasıl bırakıp gelmişim, diyorum burdaki de eğlence mi.. Hunomost, sizden kopacağımı düşünürsem zaten duramam buralarda. kalbimde yerin en derin...

kasapoğlu, senin okuduğun kitaplardaki kadar edebi değil belki ama inan çok daha içten ;) sizi özlüyorum ve çok seviyorum, öpüldünüz

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #1932 : 26 Aralık 2009, 21:13:27 »
Gunluk,

Hunomost beni aramadi hic. Hep ben onlari ariyorum. Ben ise 7000 mil (10,000 km) uzaktayim.

Çevrimdışı Özgür

• Veteran
  • Hunomost
    • hunomost.org
« Yanıtla #1933 : 27 Aralık 2009, 05:49:28 »
Gunluk,

Dun Diana diye anasi zenci babasi beyaz bi melezle sinemaya gittim. Sherlock Holmes'a. Ciktik filmden, eve birakcam kizi, benzin alayim dedim, isik yanmisti zira. Tam 20 dolarlik benzin koydum, 20 dolari az gecti 25'e tamamlayayim dedim. Bir anda bi ses, bi gurulutu koptu. Kafami kaldirdim bi baktim bi araba taklalar atiyor yolda. Hemen kiza 'call 911' dedim. Saka sandi, "la kol nayn van van, kaza var gormuyo musun" diye bagirdim. Aradi hemen, ben de kostum. Baktim araba yan yatmis. Ici airbag'in dumani hep. Kapiyi acmaya calisiyorum, sikismis. Bi baktim motordan duman cikiyor cok feci, biseyler yaniyor. Her yer yag, cesitli sivilar. Benzinlige kostum, kapiyi vuruyorum eleman acmiyor. Yangin sondurucunu ver diyorum, inanmiyor bana. Git bak kaza var dedim, yan camdan bakti sonra anca verdi tupu. Arabaya dogru kosarken elimde tuple kaydim dustum, ayak bilegimi burktum cok kotu. Neyse olayin hararetiyle bisey anlamadim. Araba da yanmak uzere. Hemen dumanin kaynagina tatbik ettim kuru toz sondurucuyu. Bu sirada icerideki toz kalkmis, bi baktik arabanin icinde bi eleman oturuyor. Gozleri sonuna kadar acik, mal mal bakiyor. Adama seslendim, cami kapiyi ac demeye calistim. Sokta eleman, dumduz bakiyor. O sirada yine duman cikti bi yerlerden, onlari sondururken ben itfaiye ve polis geldi. Aldilar beni anlattirdilar herseyi. Kazanin nasil oldugunu anlamaya calistik. Bi ton soru sordular. Sahit yazdilar beni. Benzinlikci eleman da daha bos tup icin pesimde dolaniyor. Verdim tupu, sonra olay yerine ilk gelenlerden bi kadinla konustuk biraz. Adam bana inanmadi dedim, bi sinirlendi bu. Zaten surucu alkolluymus diye sinirliydi. Iyice sinire kesti gidip konusucam diyor. Onu sakinlestirdik ama gitti polise soyledi. Genzim yandi yangin sondurucuden.

Dikkat ettim de olay yerinde tek sakin insan bendim. Bu yarislar, mudahaleler falan cok sahane tecrube oluyormus onu anladim. Neyse, hicbirimizin yaninda yakininda olmaz umarim benzer bir olay.

Çevrimdışı er@ser

• Veteran
  • Hunomost
« Yanıtla #1934 : 27 Aralık 2009, 10:12:36 »
Özgür'üm yiğidim geçmiş olsun bu sakinlik hepimizde var çünkü çoğumuz F1 birinci virajda kalkışlar izleyip müdahalelerde bulunduk.

Sevgili günlük dün nöbetçi çavuş kolluğuda tuttum askerde yapmadığım şey kalmadı denebilir, bu arada şafak demiş 21 geçmiyor günler iş arıyorum ve sizleri özlüyorummm...
Akay AKCA